čtvrtek 22. března 2018

Brýle ze dřeva

Společně s vrstvou javoru, která dodává těmto slunečním brýlím ze dřeva potřebnou pevnost a pružnost, budete kdekoliv naprosto jedineční. Jsou to zkrátka dámské i pánské sluneční brýle. Sluneční brýle nejen ochrání váš zrak, ale také budou dělat velkou parádu. Vybírat lze z několika druhů slunečních brýlí s UV filtrem. Chtěli bychom Vás informovat, že dřevěné brýle jsou ručně vyráběné z přírodních materiálů.


Odstín, či kresba dřeva se nemusí naprosto přesně. Módní sluneční brýle ze dřeva vhodné pro muže i ženy. Nepřehlédnutelná kombinace černých plastových obroučků, skel a 1 přírodních bambusových. Brýle se pyšní svým propracovaným designem, přičemž každý kus čiší svou originálností. Obroučky jsou vyrobeny z několika vrstev dřeva inovativní.


Kvalitní dřevěné sluneční brýle v různých barvách. Navíc ke každým brýlím dostaneš ochranné pouzdro zdarma. U nás najdete šaty, čepice nebo plavky z nabídky mnoha obchodů a značek. Rámeček brýlí je ze světlého dřeva. Je velice složité naprogramovat přístroje, aby z tak měkkého materiálu jako je dřevo, mohly vyrábět obroučky.


Máte-li rádi originalitu a chcete-li si připadat skutečně výjimečně, měli byste zkusit hodinky od Woodwatch. K jejich výrobě se využívají pouze. Hodinky ze dřeva , dřevěné sluneční brýle , dřevěné motýlky a další originální kousky ze dřeva. Jsme Timewood a prodáváme styl a eleganci.


Vim, že je měli přímo v nějaké optice v Praze, ale nevím ve které. Doba už je jinde a luxus je to, co jiní nemají. Udělej ze sebe originál! Aby byla vaše výbava kompletní, neméně důležitým doplňkem budou rozhodně také hodinky, které jsou naprosto. Velmi originální ručně dělané dřevěné sluneční i dioptrické brýle.


Prozkoumejte nástěnku „Laser cut“ uživatele Ondrej Dörfl na Pinterestu. Dřevěné obroučky jsou vyráběny ze santalového dřeva. Kuchyně ze dřeva staré stodoly má betonovou pracovní desku a sporák na dřevo ve starém stylu. Taková kuchyně se jen tak nevidí.


Další videa najdete na webu:. Brýle jsou vybaveny pružinovým pantem, díky kterému se dají pacičky mírně vychýlit do stran, což zajišťuje výborné padnutí na každý tvar obličeje. Poznámka: Kvůli přírodnímu bambusovému dřevu se mohou objevit různé odstíny v barvě. Jsou dioptrické brýle vaším každodenním doplňkem, protože máte vadu zraku? Bojujete stále s tím, že vaše líčení pod brýlemi zaniká?


Internetový lifestyle magazín - móda, vztah a sex, pro muže, hudba a film, cestování, lifestyle, horoskopy, tv program. Před pár lety ještě možná dost nepochopitelné pro většinu z nás, ale dnes dřevěné. Všechny dřevěné sluneční brýle a brýle s čirými skly jsou vyrobeny z pravého dřeva. Nabízíme brýle z ebenového dřeva , bambusu, palisandr, dřevo zebra wood a dokonce i brýle vytvořené ze starých skateboardů.


Použití přírodního dřeva znamená, že každý výrobek má jedinečný vzor žilkování a barvu. Se 1 ochranou vůči UV záření a polarizovanými. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě. Local Business in Crhov, Pardubický Kraj, Czech Republic.


Brýle Každé sluneční brýle z dílny Wood Style jsou originál, a to především díky ruční práci a kresbě použitého dřeva. Výroba jednich slunečních brýlí trvá přes hodin. Staré dřevo je z hlediska přírodního bydlení parádní materiál.


Třeba pro výrobu originální postele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky