čtvrtek 29. března 2018

Modulové domy ze dřeva

Vyráběné mobilní domy a modulové dřevostavby jsou určené především k trvalému bydlení a splňují veškeré technické požadavky na nízkoenergetické rodinné domy. Důležitým aspektem při projektování mobilních domů a modulových dřevostaveb je použití výhradně ekologických konstrukčních materiálů a moderních konstrukčních principů výstavby. Marcela Krplová, ředitelka soutěže Česká Miss, říká, že měla dost zajímavých nabídek na bydlení v Praze i jinde, ale Beskydy by za nic nevyměnila.


Roubenky a jiné stavby ze dřeva. Hubneme a jíme zdravě s Alčou.

Brigáda a práce Břeclav a okolí. This feature is not available right now. Modulové domy a dřevostavby, Pardubice. S pomocí široké modelové řady si můžete zvolit zahradní dům, který. Popis domu MODULOVÝ DŮM MH02.


Je navržen se samostatnou ložnicí, prostornou. Nabízíme kvalitní produkty v kategorii Stylové domy ze dřeva za výhodné ceny.

Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke. Dřevěné domy a rekreační chaty k trvalému bydlení. Levné dřevěné rodinné domy na klíč. Na trhu se objevují firmy, které nabízejí modulové domy ze dřeva.


Když tedy někdo uvádí, že staví modulové domy, a pokud vy chcete dřevostavbu, tak se ujistěte, že je nosný systém domu ze dřeva. Pokud jste si vybrali modulový dům , kvůli tomu aby byl postaven co nejrychleji, zeptejte se firmy, v jakém stavu dům přiveze na staveniště, zda to budou hotové stěnové, stropní a střešní panely, nebo jestli je bude teprve na staveništi. Jeho nosná konstrukce z lepeného dřeva má přesné spoje podle švýcarského patentu. Zateplení tohoto domu k celoročnímu bydlení tvoří dřevovláknitá izolace, která má vynikající fázový posun den-noc. MOBILNÍ DOMY - BACH International.


Služby v oblasti mobilních objektů. Mobilní domy celoroční jsou in. Naleznete u nás klasické montované domy do milionu, ale také domy ze dřeva. Vydejte se s námi na cestu za domy s téměř nulovou spotřebou energie. Ať už plánujete stavět, hledáte na internetu inspiraci, nebo jen máte rádi minimalismus, vítáme vás u čtení.


Dům ze dřeva - rodinný dům Splňte si svůj sen. Nový úsporný celoroční mobilní dům obložený fasádou ze dřeva typ srub (borovice).

Skříně, postele, pohovka. Zeteplený 130mm izolační pěny… Plně vybavený. Vzhledem k tomu, že se jednotlivé moduly vyrábí vají velký potenciál.


Skladba stěny je difuzně otevřená, izolovaná dřevovláknitou tepelnou izolací a opláštěná deskami Fermacell. V souladu s přírodou, v souladu s Vámi. Unikátní slovinský dům ze dřeva a skla – přímo pro vás!


Jeho design se smyslem pro účelnost, využití prostoru a detail vás jednoduše dostane. Domy by neměly být ničím víc, ani méně, než jejich obyvatelé potřebují. K výstavbě malého domu potřebujeme méně materiálu , tedy méně zabudované energie.


Freedomek je krásný a chytře vymyšlený. K využívání menšího prostoru zase stačí méně energie provozní. Celá stavba je zateplená, zhotovena ze smrkového dřeva , které tak dokresluje příjemnou atmosféru uvnitř. Střecha je pokryta bonským šindelem. Na začátku je panel… Základním prvkem montovaných domů je panel: buď sendvičový – to znamená rám obložený velkoplošnými deskami a vyplněný tepelnou izolací, nebo z masivního dřeva.


Výstavba modulových domů. Skvělé domy pro každou peněženku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky