pátek 23. března 2018

Drásání dřeva

Kartáče na drásání , kartáčování dřeva. Pro vrtačku nebo úhlovou brusku s jednoduchým adaptérem. Takový záběr výrazně urychlí práci. Abrazivní kartáče na drásání , satinování a postaršování dřeva. Snadno a kvalitně brousí a strukturuje.


Takto upravené dřevo je vhodné k obkladům stěn. Tento proces zajišťuje materiálu podstatně vyšší mechanickou odolnost, zvýrazňuje přirozenou kresbu dřeva a propůjčuje mu originální přírodní vzhled. Drásání - kartáčování - dřeva Vytvořte něco neobvyklého, stylového. Drásání dřeva je povrchová úprava dřeva , která zvýrazňuje strukturu letokruhů.


Vybavte interiér i exteriér nevšedními dřevěnými prvky, které vydrží moderní další desítky let. Nabízíme kartáčování palubek, prken, plotovek a dalších dřevěných materiálů. Pro dokončení a podpoření tohoto dojmu se může dále používat opalování, moření nebo patinování. Jednou z velmi oblíbených a také velmi často používaných metod úpravy dřeva je v dnešní době drásání neboli takzvané kartáčování dřeva. Použití na drásání a postaršení dřeva , zejména na zpracování.


Nejpoužívanější zrnitosti kartáčů na drásání a strukturování dřeva : K– pr. Drásání nebo strukturování dřeva je technologie povrchové úpravy dřeva , při níž vybrousíme měkčí části kresby. Taková šířka záběru už dokáže výrazně urychlit práci. Jednou z nejefektnějších úprav povrchu dřeva je zdůraznění jeho povrchové struktury. Lze toho docílit technikou drásání neboli strukturování.


Drásání a kartáčování dřeva Velmi oblíbenou a žádanou povrchovou úpravou dřevěných prvků se v poslední době mezi našimi zákazníky stává drásání a kartáčování. Při tomto způsobu povrchové úpravy dřeva dochází k mechanickému odstranění měkkých součástí letokruhů za použití ocelových (drásání) i nylonových kartáčů (kartáčování). Ceník povrchové úpravy dřeva. Zahrnuje opalování dřeva , kartáčování dřeva ( drásání dřeva ) a další.


Technikou drásání neboli kartáčování povrch upravíme tak, že se zvýrazní struktura dřeva. Tohoto efektu dosahujeme s pomocí ocelového kartáče, kterým. Její nespornou výhodou je přiznání. Zvýraznění povrchu dřeva hrubým vykartáčováním vzniká již reliéf hluboký 3mm.


Jde o zvýraznění povrchu dřeva velmi hrubým kartáčováním, kdy vzniká velmi hluboký reliéf 4. Během drásání (nebo také kartáčování ) dřeva se děje proces, při kterém vybrousíte měkčí část kresby dřeva tak, jak by to jinak trvalo přírodě desítky let. Dřevo se jako prostředek pro umělecké vyjádření používá od nepaměti. Tento unašeč umožní velmi rychlé a variabilní kartáčování povrchu dřeva , kde vybere měkkou část let a zvýrazní strukturu.


Vhodné na rustikální interiérové prvky- dřevěný nábytek, parkety, schody, trámy, exteriérové- pergoly, zahradní nábytek, terasy, očištění zašlého a barvou, lakem nebo olejem ošetřeného dřeva. ABRALONOVÉ KARTÁČE NA STRUKTUROVÁNÍ A POSTARŠOVÁNÍ DŘEVA. Strukturování dřeva neboli tzv. Díky tvrdším plastovým štětinám dokáže vydrásat měkké dřevo a vytvořit tak žádaný efekt.


Stopka pro uchycení na vrtačku. Drásání povrchu dřeva Drásání neboli strukturování dřeva je technologie povrchové úpravy dřeva, při níž vybrousíme měkčí části kresby. Drásání je žádaný způsob úpravy povrchu dřeva pomocí mechanického odstranění měkké části dřeviny, povrch se tak stává plastickým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky