úterý 27. března 2018

Výsuvná vrata

Hledáte vhodný typ garážových vrat pro Váš dům? A nevíte, jestli výsuvná, posuvná, křídlová nebo výklopná? Výsuvná kazetová markýza luxusního, elegantního vzhledu a hranatého tvaru, který je nyní na trhu velmi oblíbený a žádaný.


Vhodná pro zastínění balkonů a teras. Sekční stropně výsuvná vrata.

POŽÁRNÍ VÝSUVNÁ VRATA GGS Snadná obsluha a komfort. Požární výsuvné uzávěry ocelové jsou vyráběny na zakázku dle rozměrových požadavků zákazníka. Průmyslová vrata Dodáváme elektrická průmyslová vrata i pro ty nejnáročnější provozní podmínky, jaké jsou třeba v hutích nebo elektrárnách. Křídlová vrata jsou tradičním řešením pro všechny garáže s omezeným vnitřním prostorem (kde nelze použít vrata výsuvná). Protipožární vrata výsuvná.


Ocelová protipožární výsuvná vrata jsou bezpečnostním prvkem objektů, který brání šíření požáru a plamenů. SEKČNÍ STROPNĚ VÝSUVNÁ VRATA – nejfrekvenovaněji žádaná vrata , nejvíce vyhovující požadavkům většiny zákazníků. Poskytují velmi variabilní.

Vítejte u společnosti Hörmann – předního evropského výrobce vrat, dveří, zárubní a pohonů. Výsuvná vrata jsou nejpoužívanějším typem garážových vrat. Tyto speciální vrata jsou díky své konstrukci vysoce odolná (proti létajicím jiskrám, prachu, hluku, působení větru, přímého tlaku), spolehlivá, umožňující dosažení krátkých časových cyklů. Revoluce ve výměně starých garážových vrat za nové bez nutnosti stavebních úprav. Jsou dodávány na míru dle přání.


TRIDO Evo - privátní sekční garážová vrata jsou ideálním. Výsuvná sekční vrata Zabýváme se montáží sekčních garážových vrat Novoferm. Vrata jsou vyrobena z ocelových panelů zajíždějících pod strop garáže.


ZPĚT na předchozí stránku. Zde naleznete odkazy na prospekty, stavební připravenosti, výkresovou dokumentaci ve 2 BIM objekty pro Archicad a Revit a. Toto řešení je technicky. Vertikální výsuvná textilní vrata.


Systém ASSA ABLOY je navržen pro velmi široké prostupy a klimaticky drsné prostředí, například s extrémními. Ty mohou být asi půl metru vysoké nebo o něco vyšší, složené z několika vrstev - bývá to vnitřní a vnější plech propojený polyuretanovou pěnou, s bezpečnými spoji, ve kterých nemůže uvíznout třeba náš prst. Snili jste vždycky o garáži, kde byste si mohli opravovat auto, motorku nebo kolo?


Robustní dřevěná garáž z naší nabídky neposkytuje přístřeší jen. Krásná dřevená garáž s plechovou střechou a okapy v balení.

Ušetřete za střešní krytinu a instalaci okapů koupí jedné sady. TECHNICKÝ LIST POŽÁRNÍCH VÝSUVNÝCH VRAT GGS (EI 60) Snadná obsluha a komfort. Technické listy slouží k určení základní prostorové náročnosti. Zboží lze osobně vyzvednout: ihned Zboží lze doručit kamkoli do ČR: pátek 26. Dostupnost je aktualizována 1x za 60min.


Elektrická posuvná vrata a brány do průmyslových provozů. Vrata a brány: - svisle výsuvná - bočně posuvná - sekční - výklopná - křídlová. Výsuvná markýza ADEST NS je vhodná pro zastínění prostor v domácnosti, teras a balkonů. Markýzy s větší plochou je pohodlnější ovládat motoricky se spínačem nebo dálkovým ovládáním.


Střešní okna Fakro Střešní výlezy Fakro Půdní schody Fakro Stínící technika Isotra Sítě proti hmyzu Markýzy Isotra Garážová vrata certifikace a. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Veškerá práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky