čtvrtek 29. března 2018

Gres dlažba

Koupelny GRES : vše pro koupelnu. Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i dlažba do kuchyně. Venkovní mrazuvzdorné dlažby. Nabízíme širokou škálu keramických dlažeb do interiéru, ale také na terasu či balkon nebo schodiště. Gresová dlažba je oproti keramickej pevnejšia a trvácnejšia vhodná do moderných interiérov.


Ukážeme vám všetky jej výhody. Glazovaná slinutá dlažba (gres porcellanato smaltano): Charakterizuje ho nižší odolnost vůči nečistotám a mechanickému poškození a vyžaduje správnou impregnaci. Vzhled podlahy porcellanato je však impozantní: Funguje jako zrcadlo, místnost opticky zvětšuje a pomáhá šířit světlo po celém prostoru. Produkty skladem do dnů u vás. Prihláste sa na odber a získajte prehľad o aktuálnych akciách a novinkách úplne zdarma.


Tmavší dlažba je zajímavým řešením pro moderní koupelny. Tmavé pozadí poskytne skvělou expozici pro světlé sociální zařízení - tento kontrast určitě přinese vaší koupelně jedinečný charakter. Díky těmto dlažbám vytvoříte jedinečnou, tajemnou náladu, která bude vést k dlouhým a relaxačním koupelím. Gres sa vyznačuje enormnou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a pôsobeniu chemikálií, skvele sa hodí na dokončovanie stien a podláh v kúpeľni, kuchyni alebo chodbe.


Dlažba nákup a rezervácia v OBI. Vďaka svojim mrazuvzdorným vlastnostiam sú dlaždice vhodné aj na terasy a vonkajšie schody. Free Delivery on Eligible Orders! Kvalita značky ROSA GRES používaná na celom svete, kvôli dokonalému dizajnu a pestrosti farieb. Ceramic tiles obtained via pressing, with low porosity and made of a bright mix that can be uniformly coloured or shaded using powder mixes and grains of different sizes.


The composition of the mix is very similar to that of vitreous china but raw materials are selected in order to contain the minimum percentage of iron oxides. Sériou dlažby URBAN GREAT sa podarilo dosiahnuť nový obzor. Veľký formát, expozantný povrch a moderné farby vytvárajú novú generáciu vo svete dlažieb.


Více inspirací najdete zde. WELLNESS V HOTELU TATRA. Protiskluzné mozaiky a dlažby všud. Tato dlažba má velmi vysoký lesk a kalibrované hrany.


Vhodná do interiérů jako dlažba nebo obklad. Vonkajšia dlažba je gresová, mrazuvzdorná, má vynikajúce technické parametre, vďaka ktorým je pre exteriér domu a terasy najvhodnejšia. Glazovaný gres porcelanatto sa vyznačuje nižšou odolnosťou voči nečistotám a mechanickému poškodeniu a vyžadujú správnu impregnáciu. Avšak vzhľad podlahy porcelanatto kameň je impozantný: podlaha svieti ako zrkadlo , opticky zväčšuje interiér a dodáva svetlo odrážajúce svetlo z okien.


Walk Soft Grey gres rett. Tento tovar si môžete pozrieť priamo v našej predajni. Gres sa odporúča ako dlažba na terasu, balkóny, záhradné chodníčky, okolo bazénov. Terasová dlažba má zvýšenú odolnosť, je mrazuvzdorná, protišmyková a stálofarebná.


Pre terasy máme komplexné riešenie dlažby - vonkajšie schody, lemy, L profily a tvarovky. Obklady a dlažby Obklady a dlažby Nabízíme přes 2sérií obkladů a dlažeb. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu.


Hladká, matná dlažba hnědé barvy promění váš prostor v místo naplněné klidem, teplem a harmonií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky