středa 28. března 2018

Protidešťová žaluzie

Protidešťové žaluzie patří do skupiny koncových prvků vzduchotechniky. Funguje jako zábrana proti dešťové vodě. Externí protidešťové žaluzie jako ochrana vzduchotechnických systémů před přímým pronikáním deště, listí a ptáků do otvorů pro přiváděný a. PDZ-AL je vyrobena z hliníkových profilů se speciálně profilovanými šroubovanými rohy. Tento typ žaluzie má vyšší estetiku než bežné PDZ vyrobené z pozinku. Díky tvaru a sklonu lamel zamezuje vnikání deště a sněhu do.


IWG 1protidešťová žaluzie pro ILHT. Na dotaz rám a lamely z pozinkovaného plechu barva přírodní pozink lamely jsou pevné síť proti vnikání drobného ptactva pozední rám na zakázku dodávka velikostí 1a 1po dohodě s technickým. Protihlukové žaluzie pro instalaci do potrubí stěn nebo jako vložný prvek. Pomocí protihlukových žaluzií docílíte výrazného snížení hluku. Proti-dešťová žaluzie ve vzduchotechnice poskytuje skvělou ochranu před průnikem deště, ptáků a jiných cizích objektů do vzduchotechnického potrubí.


Vhodná pro sání i výdech velkých objemů vzduchu. Montáž se provádí viditelnými šrouby nebo s využitím pozedního rámu (skrytá montáž). Sklon lamel 45°, rozestup 80mm. Standardně vybavena sítem proti ptactvu.


Ovládání je buď ruční nebo pomocí servopohonu. TWG 1protidešťová žaluzie. Kč (vč. DPH) Načíst další produkty. Plastová venkovní protidešťová žaluzie WFK se používá pro zakrytí venkovního vyústění kruhového, případně čtyřhranného větracího otvoru nebo vzduchotechnického kanálu.


Systémy větrání s rekuperací tepla - rekuperace vzduchu, teplovzdušného vytápění a chlazení pro rodinné a bytové domy, bazény rodinných domů a. Možnost výběru z úzkými nebo širokými lamelami. Jako příslušenství lze dodat unirvesální montážní rám UR. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce.


Kč TWG 2protidešťová. Oproti plechovým z pozinku má výhodu váhy, ceny a vzhledu. Barva protidešťové žaluzie z plastu je šedá a lamely žaluzií jsou pevné. K pozednímu rámu nebo k vzduchotechnickému kanálu se připevní pomocí samořezných šroubů. Vnitřní strana je opatřena sítem.


Vašich osobních údajů je plnění této kupní smlouvy. Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv. Aleš Suchý - prodej,montáž a opravy žaluzií,rolet,markýz a jiné stínící techniky,včetně síťí proti hmyzu. Tyto plechy dodáváme k protidešťovým žaluziím zdarma.


PŽA-P IV je protidešťová žaluzie se zvýšenou stavební hloubkou 1mm určená pro krytí otvorů s větší plochou. Větrací mřížka protidešťová se zpětnou klapkou a přírubou. Vnější rozměr mřížky 154x1mm a průměr připojení k potrubí 1mm.


PTZ buď výfukové (přetlakové) PTZ-E nebo sací (podtlakové) PTZ-S. Obvodový rám žaluzie je vyroben z eloxovaného hliníkového profilu. PDZ-Z - Pozinkovaná venkovní protidešťová žaluzie PDZ-Z se používá pro zakrytí venkovního otvoru nebo jako zakončení vzduchotechnického kanálu čtyřhranného kanálu. Slouží jako spolehlivá ochrana proti vniknutí deště nebo drobných živočichů.


Součástí je síto proti ptákům. Náročným klientům se zájmem o trendy doporučujeme věnovat pozornost dvěma produktům z kategorie žaluzie , které možná jako žaluzie nevypadají, ale minimálně z části jimi jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky