středa 28. března 2018

Knauf ptn

Izolace z kamenné vlny určená na izolace podlahy obytné místnosti pod cementový potěr. Je vhodný do miestností s nižším prevádzkovým zaťažením, pričom roznášaciu vrstvu musí tvoriť armovaná krycia betónová vrstva v hrúbke min. Kőzetgyapot hőszigetelő tábla Termékleírás Műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült tábla, amely nem éghető, hő- és hangszigetelő, továbbá.


Použití Knauf PTN : Knauf PTN je je určen pro aplikaci do těžkých plovoucích podlah (pod betonové povrchy) pro svou specifickou tuhost a své tepelně-izolační a zvukově-izolační vlastnosti,do míst s nižším užitně-provozním zatížením. Velkou měrou odstraňuje kročejový hluk z konstrukce. Doska z minerálnej vlny určená do ťažkých plávajúcich podláh na elimináciu kročajového hluku. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Nobasil PTN lépésálló kőzetgyapot országos házhozszállítással.


Knauf PTN je velmi účinná kamenná vlna, kterou využijete jako podlahovou izolaci do obytných místností. Výborně tlumí kročejový hluk, který vzniká například při běhání nebo skákání. Všechny informace o produktu Izolační materiál Knauf PTN mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Knauf PTN mm. Minerálně vláknitý izolační materiál z kamenné minerální vlny, ve formě desek, balený standardně po více kusech. NOBASIL PTN je podlahová izolácia vo forme dosiek z minerálnych vlákien spájaných umelou živicou.


Má vynikajúce tepelnoizolačné a akustické vlastnosti, je. Termiskai, akustiskai un ugunsdrošības izolācijai peldošām grīdām uz betona masīva pamatnes, dzelzsbetona sagataves vai cieši rievotām pamatnēm. Zsák PE 5mm x 9mm.


SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javításának érdekében. Knauf Insulation PTN Jeho použití je však vhodné převážně do míst s nižším užitně-provozním zatížením. Doporučená aplikace KNAUF PTN: těžké plovoucí podlahy.


További Knauf Nobasil termékekről – árakról érdeklődjön. Egy árajánlatot megérünk. Rockwool és Knauf kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot, Austrotherm, KingStone, Graymix polisztirolok, rendszerszinten minden mennyiségben! Con una dilatada experiencia de más de años.


A PTN kőzetgyapot táblát családi házak, középületek és ipari létesítmények terhelésnek kitett hang-, hő- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, pl. FELHASZNÁLÁSI TERÜLET ALAPADATOK PADLÓK LEÍRÁS A PTN teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofóbi-zált), terhelhető, műgyanta. Podlahová izolační minerální vata Knauf PTN mm. Knauf PTN mm kročejová izolační vata - cena za m² Izolační vata kamenná PTN do podlahy.


Materiál je předurčen pro aplikaci do těžkých plovoucích podlach (pod betonové povrchy) pro svou specifickou tuhost a své tepelně technické a zvukoizolační vlastnosti, do míst s nižším užitně provozním zatížením. Pri betónovaní je potrebné dosky chrániť súvislou vrstvou hydroizolácie. Knauf NOBASIL PTN sa používa ako tepelný, akustický. NOBASIL PTN (2) SF (4) THERMOSYSTEM (KNAUF INSULATION MPN PLUS 0(150mm) - ásványgyapottábla.


Nie je určená do prostredia s otrasmi a chvením. Je možné použiť ju ako izoláciu do roštových podláh. Ceny platí do vyprodání skladových zásob. Prodám podlahovou izolační vatu KNAUF PN tl.


Vhodná izolace pro těžké plovoucí podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky