pátek 23. března 2018

Čokoládová pěna z avokáda

Na internetu koluje mnoho receptů s návodem na avokádovou čoko pěnu, ale tento patří k mým nejoblíbenějším. Nejprve jsem měla strach, že prostě chuť. Vynikající a především zdravý recept na čokoládovou pěnu.


Výborná je s ovocem, na lívancích a nebo třeba jako krém na dortu. Je vhodná pro celiaky, vegany, p. Oslaďte si den tímto vynikajícím receptem, který je navíc zdravý a nemusíte se bát, že budete pojídat zbytečné, nezdravé. Avokádo je v dnešní době hodně populární. Je považované za jednu ze superpotravin.


Jedna jeho polovina obsahuje 1kalorií a vydá za jednu z pěti. Tahle vynikající avokádová pěna z banánu, avokáda a kakaového prášku zažene vaše chutě. Hledáte dezert bez výčitek? Ze samých zdravých surovin? Není v něm mouka, rafinovaný cukr, ani mléko.


Jediný, kdo ho neocení, je. S určitými svátky máme spojené mlsání. Je totiž fajn se sejít s rodinou a přáteli a společně pojíst něco dobrého. Když jsem tuhle čokoládovou pěnu včera připravovala, tak J. Nějaké recepty už jsem vám tady dávala. Tentokrát malá obměna - avokádo ve sladkém dezertu.


Vyberte si ze stovek receptů na Čokoládová pěna z avokáda , které se vám budou snadno a rychle. Tak vás zase po nějaké době zdravím. Věřím, že absenci velikonočního příspěvku mi někdo zazlívat nebude, neb v té záplavě velikonočních. Pokud je již pěna vychlazená, oloupeme banány a nakrájíme je na plátky. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cukr s nakrájenými banány, které osmažíme z obou stran dozlatova.


Poté přilijeme pomerančovou šťávu a restujeme, dokud se šťáva neodpaří. Horké banány položíme na pěnu těsně před podáváním. Na suché pánvi opečeme strouhaný kokos, kterým dezert.


Avokáda rozkrojíme, zbavíme kôstok a lyžicou vyberieme vnútro tak, aby sme nepoškodili šupku. Potom roztopíme kokosový olej a spolu so všetkými ingredienciami vymixujeme dohladka na krém. Banán oloupeme a spolu s avokádem vložíme do dobrého mixéru.


Přidáme ještě kakaa a šťávu z. Jeden z nejjednodušších receptů na sladký dezert, který s pomocí mixéru vykouzlíte za minut. Po pravdě, nenapadlo by mě ji na blog přidávat jako samostatný recept, ale včera jsem si jí připravila k. Tahle dokonale krémová avokádová čokoládová pěna sice chutná hříšně, ale, ač se tomu nechce věřit, je zdravá! Navíc ji zvládnete připravit doslova. Hodvábne jemná čokoládová pena je môj najnovší super zdravý dezert!


Raw vegan, bez lepku, bez laktozy, bez cukru. Pamatuju si, když jsem ji zkoušela poprvé. Ak ste ešte úplne neprišli na chuť avokádu, ale chcete ho využiť, skúste tento dezert bez výčitiek.


Restaurant Style Blender Salsa. Troubu předehřejte na °C. Udělejte do každého řízku z boku hluboký zářez. Naplňte ho rajčaty, plátky mozzarelly a bazalkou.


Pro přípravu pěny lze zvolit i kvalitní tmavou čokoládu, kterou jak v Penny, tak v Tescu najdete často ve slevových akcích. V tom případě k ní přidejte smetanu, žervé nebo ricottu, přírodní sladidlo v podobě medu či sirupu. Aquafaba je pěna z vody po konzervované cizrně, sóji či bílých fazolích, kterou umixujete na tuhý sníh jako z bílků. Skvělý objev, který dal mému vaření zcela nový rozměr. Pěna samozřejmě po konzervovaných luštěninách nechutná.


Mátový krém z avokáda : Z limetek vymačkáme šťávu. Jahodová mlska s mátovou smetanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky