pátek 19. října 2018

Cembrit desky

Jejich vzhled určují přirozené vlastnosti surovin, desky jsou probarvené do hmoty a povrch desek je broušený. Fibre cement slate gives a more natural slate appearance than concrete or clay tile slates and is easier to carry, cut and install. Vláknocement je podstatou Cembritu, ale my nabízíme více, než jen kvalitní výrobky. The stylish colour range consists of different colours, incl.


Their basic ingredients are cement, pulp and synthetic fibres. The boards are ecological, healthy and hygienic. It is dimensionally stable, impact resistant and would withstand extreme climates. Cembrit cladding boards are fibre cement boards. Jsme největším výrobcem cementotřískových desek v Evropě.


Podrobná ukázka montáže Planks desky od firmy Cembrit. This feature is not available right now. Tyto Tyto desky lze použít v exteriéru, ale i také v interiéru. Probarvená a povrchově ošetřená deska.


Jejich základními složkami jsou cement, buničina a umělé vlákno. Desky jsou ekologické, zdravotně a hygienicky nezávadné. Z hlediska požární bezpečnosti patří do kategorie „A“ – nehořlavé. Obkladové desky se dodávají standardně v hydrofobizované úpravě povrchu.


Moderní vláknocementové šablony a vlnité desky jsou lehké, odolné a neobsahují žádné zdraví škodlivé příměsi. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Povrch je broušený a hydrofobizovaný. Jsou probarveny ve hmotě desky. Pevné a přitom lehké váknocementové desky se dají řezat do libovolných tvarů, čím docílit velmi zajímavě působivé kompozice jakož i složité objekty.


Tím je usnadněn výběr správného produktu, který nejlépe vyhovuje konkrétním požadavkům klienta. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Střešní krytiny značky Cembrit. CEMBRIT vlnitá vláknocementová krytina. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vyrábí se ve velkoformátech, tzn.


Takže opravdu to jsou docela velké kousky. Výrazný akrylový nátěr, který dokonale ladí s jádrem desky, dodává desce. Společnost se zaměřuje především na výrobu střešní krytiny a fasádních desek z vláknocementu.


Její výrobky jsou určeny pro střechy obytných, občanských i průmyslových objektů a na fasádní obklady budov a obklady interiérů. Cementotřískové desky CETRIS jsou určeny především jako konstrukční materiál v případech, kdy je požadována současně odolnost proti vlhkosti, pevnost, nehořlavost, ekologická a hygienická nezávadnost. Desky lze použít pro zateplené i nezateplené fasády obytných, průmyslových a zemědělských objektů. The variations in the colours of the board will create a facade richly evocative of history and life. The natural raw fibres and other characteristics of the raw materials used to create Patina can be seen through the panel.


Každá deska z naší nabídky má co nabídnout. Nabízíme širokou řadu odolných a bezúdržbových vláknocementových fasádních desek Cembrit. Hledáte různobarevné řešení se zajímavou.


Tento typ desky je opatřen speciální úpravou Melinex (zjednodušeně – na vnější stranu desky je z výroby přilepená folie z polyetylenu, která funguje jako její ochrana). Tradiční střecha s tradiční Českou šablonou Vláknocementová střešní krytina Česká šablona je výrobek na bázi cementu, buničiny a umělých vláken. Svým vzhledem se nejvíce podobá pravé štípané břidlici, kterou u nás můžete zakoupit také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky