pátek 19. října 2018

Cyky 5x25

Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou, či přímo na dřevěnou konstrukci. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. CYKY Mechanické vlastnosti Mechanical properties Počet a průřez žil No. CYKY 5xnajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Máte dotaz nebo si nejste jisti výběrem? My Vám díky 27-letým zkušenostem správně poradíme. Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média Heureka bloguje Pro zákazníky Pro. C: Prevádzková teplota max.


C: Teplota jadra pri skrate max. Kabel CYKY-J 5xKabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (Např: V zemi, v betonu). Technické parametry: počet vodičů: průřez vodiče: mm barva izolace: černá barva vodičů: hnědá, černá, šedá,modrá, žlutozelená Poznámka: ! Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá.


Silový kabel pro pevné uložení : Jmenovité napětí: 0. Jėgos kabelis su PVC izoliacija ir apvalkalu. Gali būti klojamas lauke, žemėje, sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose, tiesiogiai į betoną, kabeliniuose. CYKY se používají při elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Kabely CYKY je vhodné uložit do chrániček, do lišty, do trubek nebo pod omítku.


Popis produktu Kabel 1-CYKY-J 5x25. Kategória výrobku: NN káble do kV. Pozeral som link, kde sa to pocita, no kable si taham sam, po dohote a instruktazi s elektrikarom.


La comanda se poate vinde si la tambur cu mai mult de 1ml. Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v otvorenom priestore, pod omietkou alebo v zemi. KABELIAI: Variniai monolitai lauko: CYKY 3x- 1m kaina 0. Eur CYKY 3x- 1m kaina 0. Silové pevné ( CYKY ) káble s medenným jadrom sú najpoužívanejšími káblami v elektroinštalácii domov, bytov, kancelárii, či priemyselných objektov. V našej ponuke nájdete veľké množstvo druhov s rôznym počtom žíl a prierezov, od káblov na svetelné či zásuvkové okruhy, až po prívodné káble. Pri podnikateľských subjektoch aj podľa frekvencie nákupov.


Z označení CYKY podle C, prvního písmene v názvu kabelu vyčteme, že se jedná o měděné (Cu) jádro kabelu. Ceny garantujeme len pre. Druhé a čtvrté písmeno v názvu kabelu vypovídá o použitém materiálu izolace kabelu, přičemž Y značí měkčený polyvinylchlorid (PVC).


Kabel CYKY -J 4xIlustrační obrázek konstrukce kabelů CYKY : Konstrukce: 1. PVC plášť Měděný vodič plný 2. Tabuľka prierezov vodičov. Elektrické vodiče sa vyrábajú v priemeroch podľa vyvoleného číselného radu. Dům a zahrada - cyky 5xbazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Možnosť poslať aj na dobierku.


Vhodné na elektroinštaláciu domu, alebo bytu. Kód dodavatele: 1- CYKY 5X25. Installation cables with Cu conductor. Pro tento výrobek nebyly nalezeny.


Chybí: 5x Jaké může být nejvyšší jištění kabelu. Kulatý kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Cena za 1m, balení: klubko 100m.


Hmotnost je za klubko 100m. Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Produkto aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos produkto savybės.


CYKY Eur 5xCYKY Eur 5xCYKY Eur 5xCYKY Eur 5xCYKY Eur 5xCYKY 1Eur 5xCYKY 18. Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky