středa 3. října 2018

Interierovy obklad umely kamen

Je skvělým doplňkem Vašeho rodinného domu či bytu. Obklad pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Veľmi pekný vzhľad pripomínajúci drevo.


Akční nabídka na obklady z umělého a přírodního kamene. Individuální nabídky a poradenství. Ja som sracoval umely ale aj prirodny kamen.


Take kvalitne vlastnosti ako ma prirodny kamen ,mu moze umely len zavidiet. Prirody kamen ,ked sa kvalitne spracuje ma generacne stalu krasu. Je odolny voci chemickym,mechanickym a najme prirodnym vplyvom. Obložení vnitřní zdi kamennými obklady do interiéru. Kámen v interiéru vytvoří působivý dojem, který vypadá velmi luxusně a elegantně.


Umelý kamenný obklad je vyrábaný z betónu, so snahou o čo najvernejšiu imitáciu prírodných obkladov. Výhodou umelých obkladov je široká škála farieb a foriem, čo pri obkladoch z prírodného kameňa nieje možné dosiahnuť. Lacný obklad na stenu Umelý obkladový kameň je vyrábaný ako imitácia, napodobnenina obkladov z prírodného kameňa.


Základom je vibroliaty farbený betón doplnený o prísady na celkové zlepšenie a zušľachtenie betónovej zmesi. Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. Kamenný obklad Magicrete - KÁMEN ALABAMA. Avšak ani tak malá tloušťka této imitace kamene nezabrání tak dokonalému a výraznému povrchovému prorýsování.


Fasádní a interiérové obklady z umělého (technického) kamene - dokonalá imitace přírodního kamene, obkladové cihlové pásky na fasádu i do interiéru. Keramické a skleněné designové mozaiky. Vážení zákazníci, od 21. Vaše objednávky a dopyty prijaté v tom období vybavíme ihneď po návrate z dovolenky.


V interiéru působí moderně a nadčasově. Nejčastěji pokrývá část nebo celou plochu stěny. Mramorový obklad se hodí hlavně na fasády, ale šmrnc dodá i komínům. Prodáváme také páskové obklady, které jsou tenké a lehké.


Stejně jako další obklady z umělého kamene se hodí na fasády i do interiérů. Přírodní obkladový kámen do interiéru a exteriéru. Světlý kamenný obklad přechází mezi béžovými, jemně růžovými a bílými tóny. Predaj prírodného kameňa, obkladov a dlažieb Spišská nová Ves, Popra Prešov, Košice. Kompletné gabionové koše, Betónové ploty.


Jako fasádní obklad je Nepal grey velmi oblíbený, obzvláště pokud se kombinuje se světlou omítkou. Exkluzívny umelý kameň vhodný do interiéru aj exteriéru. Poskytujeme služby ALL INCLUSIVE a záruku rokov na všetky naše produkty. Tento exteriérový kamenný obklad sa v posledných rokoch stáva veľmi obľúbeným obkladovým materiálom. Tehlový obklad a kamenný obklad vhodný pre interiér aj exteriér, sádrový obklad iba pre interiér.


STEGU dodáva prirodzenú krásu do každej oblasti architektúry. Imitácia tehly a kameňa, fasádny obklad , umelý obkladový kameň, obklad na krb a sokel nájdete u nás. Tehlové, kamenné a sádrové obklady inšpirované prírodou.


Robustný kamenný obklad z travertínu split face svetlo-béžovej farby, vhodný pre interiér ako dekoračný obklad , vo vonkajšom prostredí na obkladanie soklov, múrikov, fasá stĺpov. Výška pohľadovej strany je 8cm, dĺžky jednotlivých pásikov sú rôzne a hrúbka je cca. Vonkajší obklad z kameňa môžete využiť aj záhradách.


Prírodný kameň nepravidelných tvarov sa získava štiepaním z veľkých kusov kameňa. Betonové obklady - umělý kámen - imitace přírodního kamene Betonové obklady jsou vhodné pro obklady stěn interiéru i pro venkovní obklad fasád a plotů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky