středa 3. října 2018

Jak nanášet tvářenku

Neuplatňuju zde nic nového, ale chodí mi spousta dotazů jak a kde konturovat. Dokonce i moje kamarádky se mě ptají a tvrdí, že si to doma stejně neudělají, jako když jim to dělám. Tvářenka může pomoci, aby váš obličej vypadal zdravě a zářivě. Její aplikace je snadná, nejdůležitější je, abyste to nepřehnali s množstvím tvářenky.


Vyberte si druh tvářenky. Pudrové a gelové tvářenky se hodí pro mast. Příprava na aplikaci tvářenky. Tvářenka by se měla nanášet na hezky připravenou a barevně sjednocenou pleť. Před aplikací tvářenky tedy na pleť.


Jak nanášet tvářenku podle tvaru obličeje? Kulatý obličej už nám z názvu říká, že na něm moc hran přirozeně nenajdeme. Proto je důležité, aby tvářenka vyvážila poměr ostrých a jemných hran. Jak správně nanášet tvářenku?


Krémové tvářenky lehce vklepejte na jablíčka lícních kostí a rozetřete roztracena. Je důležité vždy krémovou tvářenku nanášet na krémový základ a nikoliv na zapudrovanou pleť. To by způsobilo sražení a fleky na tváři, radí Barbora Nevická, vizážitska. Odhalíme vám tajemství, jak správně nanášet tvářenku.


S naším jednoduchým postupem to již pro vás nebude problém Chcete používat tvářenku , ale. Jste-li spíše světlý typ, pak bych vám doporučila používat tvářenky světlých. Pomůže vám barevná typologie, dobrý kosmetický poradce nebo se inspirujte v časopisech či na internetu. Dnešní vizážistická poradna se bude zaobírat tvářenkami. Jejich správným výběrem a také správným nanášením, abyste nevypadali jako Marfuška z Mrazíka.


Pokud tedy máte ve svých kosmetických taštičkách make-up, bronzer, tvářenku a rozjasňovač a nevíte, jak s těmito beauty pomocníky správně zacházet, poradíme vám! Hned na úvod vás musíme upozornit, že pokud zrovna spěcháte, konturování raději vynechte – přece jenom vám zabere nějaký ten čas, musí vypadat přirozeně, a tak je zapotřebí si s ním trochu vyhrát. Pokud se chcete dozvědět jak správně nanášet podkladové krémy nebo jako používat tvářenku , prostudujte si toto zajímavé video od společnosti Oriflame.


Jak tvářenku správně nanášet Tvářenku nanášejte speciálním štětcem, který je pro tento účel určený. Malé štětečky, které jsou většinou součástí balení, jsou nevyhovující. Tipy jak bronzer vybrat, jak ho správně nanášet , kvalitní bronzery pro brunetky, blondýnky a ceny bronzerů. Teď už víte, jak správně vybrat a nanášet tvářenku. Zopakujte si ještě zásady správného nanášení make-upu a výsledek bude dokonalý.


Vyzkoušejte pastu Ecodenta pro krásné a. Dnes jsem si pro vás připravila klasický článek, který by na správném blogu o kosmetice neměl rozhodně chybět, a to článek o nanášení tvářenky. Přečtěte si, jak krok za krokem dokonale nanést tvářenku. Obecně platí, že čím je obličej širší, tím se má barva nanášet svisleji.


Pokud máš hodně nízký obličej, nanes jí vodorovně a obráceně. Vždy nanášej od ucha k nosu, nikdy ne naopak. Pokud si nejsi jistá tvarem obličeje, zkoušej tvářenku nanášet různě a uvidíš, co ti bude slušet nejvíce.


Tvářenku opět naneste nejdříve na jablíčka, ale protáhněte ji mírně vně podél přirozené linie lícních kostí. Tato varianta dokáže skvěle zeštíhlit a protáhnout obličej. Chcete svoje líčení dovést k dokonalosti, ale nevíte si rady s tvářenkou nebo bronzerem?


Prozradíme Vám pár triků, které Vás naučí nanášet tvářenku. Když vtáhneš ústa dovnitř, vyniknou ti lícní kosti a ty jemně přetři tvářenkou. Ale při vhodně zvoleném modelu můžeme skutečně některé partie vylepšit a jiné alespoň opticky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky