pondělí 15. října 2018

Palubkové obklady

Plastové palubky mají mnoho předností, často nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady. Lze je použít nejen na podhledy, ale i na jiných částech. Hladký povrch je vhodný především na obklady stěn. Jakékoli množství zakoupeného materiálu Vám rádi dovezeme kamkoli si budete přát, a to za cenu krajně příznivou. Jedná se o dřevěné obklady a palubkové obklady.


D řevěné obklady neboli obkladové palubky se používají jak na obložení zdí, dřevěný obklad schodiště či stropu uvnitř našich domovů, tak na dřevěné obklady fasád.

Vyrábí se frézováním dřeva (zpravidla) jehličnanů, a to jak běžných, tak severských odrůd. This feature is not available right now. Dnes vás seznámíme s moderním systémem obkladů, s plastovými palubkami. Nabízíme palubkové spony pro palubky – 18mm pro vnitřní a venkovní obklady.


Více informací o použití plastových obkladů zde. Pro výrobu plastových obkladů (palubek) se používá pouze kvalitní, stabilizované a tvrzené PVC. Pro palubkové obklady lze použít prkna různých šířek, celkový vzhled je dán orientací jednotlivých prvků.


I v podkroví můžeme způsobem obložení ovlivnit geometrii prostoru.

PVC palubky nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady , ale jejich využití je mnohem širší. Výhody plastových palubek. Skloubení všech požadavků na obklady není snadné — nabízíme několik variant, které byly v praxi realizovány. V naší nabídce naleznete primárně vysoce kvalitní široká obkladová prkna z masivního českého dřeva, ale také cenově přívětivější palubkové obklady , které vám pomůžeme vzhledově podzvihnout drásáním či nátěrem.


Proberte s námi styl, do kterého budovu ladíte, naše možnosti, kombinace povrchové úpravy a nátěru dřevěné fasády jsou téměř neomezené. Přemýšleli jste o stavbě dřevostavby svépomocí? Máme pro vás exkluzivní rozhovor s panem Tomášem, který si svoji dřevostavbu postavil vlastníma rukama. Vyrobíme pro Vás dle přání zahradní nábytek, různé altány a pergoly, oplocení kolem vašeho domu, pozemku. Palubkové a Kazetové obložení Na míru vám zhotovíme obklady stěn a stropů i následné lištování.


Dřevěné, palubkové obklady , pergoly, altány. Používáme kvalitní místní dřeviny (smrk, borovice, modřín, bříza, olše, buk, dub, jasan, ořech) a kombinujeme dřevo s dýhováním. Venkovní palubkové obklady. Vnější použití nalézají palubky především v oblasti obložení domů – fasád. V exteriéru jsou palubky vystaveny daleko.


Za tuto dobu jsme zhotovili stovky střešních konstrukcí a střešních krytin, bezpočet šalování stěn, stropů a. Použije-li se vhodná izolace, vznikne tím zateplovací systém domu nebo jeho části. Nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady a nabízí kompletní řešení především pro obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb (vikýřů, apod.). Jsou vhodné pro použití v interiéru i exteriéru.

Plastové obkladové palubky a doplňkové profily nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady. Vyznačují se elegantním vzhledem, dlouhou životností a. Kompletmí realizace včetně přípravy, zaměření, dodávky materiálu a následných dokončovacích a povrchových úprav (broušení, lištování, moření, lakování apod.). Palubkové obklady slouží především pro obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb. Provádíme interiérové obklady stěn, stropů a podhledů v interiérech i fasády a podhledy v exteriérech.


Realizujeme podbití střechy. Nejčastěji používaným materiálem jsou obkladové palubky různých tvarů a tlouštěk v provedení smrk, borovice nebo modřín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky