úterý 15. ledna 2019

Bezbarvý lak na dřevo venkovní

Pokud dodržíte pokyny výrobce, zvládnete dřevo pěkně natřít i jako úplný začátečník. APILAK lak na dřevo s včelím voskem je bezbarvý hedvábně matový lak vyráběný dle unikátních receptur starých mistrů. Používá se k vnitřním nátěrům nábytku do obývacích, dětských pokojů a ložnic, dřevěných hraček, dveří, obkladů, podlah. Balakryl nabízí silnovrstvý venkovní lak pro bezbarvé nátěry všech druhů dřeva.


Lak má dekorativní i ochranné vlastnosti včetně UV filtru.

Zde si můžete vybrat bezbarvý lak na dřevo. Akzo Nobel LUXOL Interiérový lak lesk l. Skladem a připraveno k expedi. Jako vrchní vrstvu lze použít i bezbarvý lak či krycí barvu. Tyto nátěrové hmoty se ovšem po zatvrdnutí slijí v jednolitou vrstvu, která povrch dřeva uzavře a nedovolí mu tzv. HELO lak od výrobce TEKNOS je tvrdý bezbarvý lak pro ošetření dřevěných materiálů.


Osobně s ním máme velice dobré zkušenosti a prodáváme tento výrobek již řadu let.

Prohlédněte si například lazurovací laky na dřevo. Lak se dobře brousí, má vysokou odolnost UV záření, odolává vodě a má atest protiskluznosti. Příprava podkladu Dřevo musí být před aplikací čisté, suché, dobře obroušené, o vlhkosti max. Luxol Interiérový lak AQUA je bezbarvý lak pro nátěry dřevěných ploch v interiéru, jako je například nábytek, dřevěné obložení, židle, stoly, dveře a jiné dekorativní předměty. Nejlevnější barvy laky u nás.


Nebyly nalezeny žádné podkategorie. Když chcete zachovat přirozenou barvu dřeva. Lak je určený pro vrchní transparentní nátěry dřevěných povrchů ve venkovním i vnitřním prostředí. Zachovává přirozenou kresbu dřeva a současně vytváří pevný a pružný povrch chránící dřevo proti mechanickému poškození a odolný proti běžným čistícím prostředkům. Moderní syntetický lak vyvinutý pro lakování dřeva používaného venku.


VIDARON je značka vysoce kvalitních výrobků na ochranu dřeva a jeho dekorace. Pro dřevo v interiéru i exteriéru, jako je např. Popis: Transparentní lak matný na dekoraci a ochranu všech druhů povrchů ve vnitřním i venkovním prostředí.


BAKRYLEX lak se používá k provádění nátěrů tvrdého i měkkého dřeva. Syntetický lak je určen pro vnitřní i venkovní použití, na dřevo a kov, lesklý.

Charakteristika výrobku Syntetický bezbarvý lesklý lak je roztok alkydové pryskyřice, modifikované. Shaníte Balakryl - VENKOVNÍ LAK lesk kg? NAKUPTE tento vodou ředitelný bezbarvý lak na dřevo za SKVĚLOU CENU s LEVNOU DOPRAVOU na NEJBARVY. Kdysi dávno jsem staré vchodové dveře na jihozápadní otevřené straně odrbal od starého nátěru na čisté dřevo a 4x napustil - natřel vždy po mezivybroušení klasickým Luxolem.


Vydržel hodně let bez přetírání. Bezbarvý venkovní lak je potřeba s UV filtrem. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Venkovní Vnitřn í Vnitřní i. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Jak si připravit místnosti na malování neztrácet hodiny úklidem a vybrat si odstín, který opravdu chcete? Stáhněte si e-book a inspirujte se. Je třeba rozlišovat, zda chcete dosáhnout matného, polomatného nebo lesklého vzhledu. Je určený k venkovním nátěrům dřevěných oken, dveří, okenních rámů, dřevěného obložení a dalších výrobků z měkkého i tvrdého dřeva. Je rovněž vhodný na již lakované nebo lazurované dřevo.


ADLER Pullex Plus Lasur - lazura na ochranu dřeva v exteriéru 2. Neředěný lak aplikujte na suchý, hladce vybroušený, čistý, vosku, mastnot a prachu zbavený podklad v 2–vrstvách v intervalu 4–hodin. Mezi nanášením jednotlivých vrstev je vhodné nátěr přebrousit jemným brusným papírem. Teplota podkladu a okolí nesmí klesnout pod °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky