středa 30. ledna 2019

Grafosklo ceník

Je unikátní integrovaný systém celoskleněných prvků se zalaminovaným digitálním tiskem nebo textilem umožňující designově sladit interér do jednoho celku. Vyberte si sklo s grafikou, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům a dotvoří design vašeho domu či bytu. Grafosklo má široké použití jako např.


Na dalších fotkách pak vidíme grafickou vizualizaci (návrh) - jak bude kuchyň s grafosklem vypadat. Po schválení návrhu se provede zaměření - poslední fotka.

Cenník sťahovacích schodov. Na tento produkt vyhotovujeme cenovú ponuku vždy individuálne. Kontaktujte nás a my vám vypracujeme cenovú ponuku. Zde se můžete podívat na ceník našich produktu ze skla.


Ceny skleněných obkladů a grafoskla. Ceník , skleněný obkla akční ceny, zpracujeme Vám nezávaznou cenovou nabídku na skleněný obklad. Skleněné obklady do kuchyně a koupelny.


Můžeme si zvolit motiv dekoru dle vlastních představ.

Ideální produkt ze skla do vaší koupelny nebo kuchyně. Nakonec máme grafosklo , tak uvidím, jaká bude spokojenost a údržba. Na těchto stránkách píšou, že přes to lze dát sklo.


Otázka je, co to udělá např. V kuchyni máme stěny, které chceme překrýt grafosklem. Standardní tloušťky jednotlivých výráběných grafoskel: zástěny do kuchyně – 6mm, vždy kalené sklo interiérové dveře – 2x4mm, vždy kalené sklo. Na níže uvedených fotkách vidíte prostor, kam bude grafosklo instalováno. Tyto drobné detaily se spojí v silný celek - a vznikne dokonale sladěný prostor.


Potisk skla si zákazník může vybrat ze svých soukromých fotek např. MOTIVY Pokud jste si nevybrali z naší nabídky motivů, nebo nemáte vlastní návrh na zpracovaní, můžete se podívat ZDE. Vítejte v našem obchodě. JAP Stavební pouzdra dopřejte si ORIGINÁLNÍ pouzdra JAP Dopřejte si originální stavební pouzdra JAP.


Přeci jen skvrny od vaření a měnící se teploty mohou s opravdovým plechem udělat ledacos. Moderní skleněné obklady do kuchyně, sprchové zástěny a interiérová skla. Poptejte cenu skleněného obkladu za kuchyňskou linkou.


Vše navíc ještě doplní kování z ušlechtilé nerezi.

Poučení o právech z vadného plnění JAP FUTURE s. Na objednávky FotoGlass platí v našem ceníku stejné podmínky jako pro barevná skla do kuchyně. To znamená, že zákazníci z Prahy a Brna mají dopravu zdarma. Dveře Jap Ale unikátní dveře Master a Strong byly navrženy tak, aby mohly spoludotvářet interiér vašeho domova. Slovakia – schody, schodiská, posuvné dvere, stavebné púzdra a zábradlie, grafosklo , posuvné systémy.


Pokud budete tedy v nejbližší době grafosklo vybírat i do vašeho interiéru, pamatujte, že uvedené ceny jsou zpravidla vždy za jeden běžný metr, podobně, jako tomu bývá například u látky. Originální vzhled každé kuchyně zajistí naše skla s grafikou použité na hladkých skleněných plochách. Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde. Praktické LED osvětlení pod horní skřínky do kuchyně.


Jednoduchá montáž, která zabere maximálně minut. Pro Vaše grafosklo můžete vybírat veškeré motivy z internetové databáze shutterstock. Cena montáže se odvíjí od složitosti a délky montáže. Využívá se u prosklených stěn, dveří, v koupelnách i kuchyních. Nechala jsem si jej nacenit u několika firem a cena mě posadila na zadek.


Pokud zvolíte běžné sklo, může dojít velmi brzy k poničení. Oproti tomu kalené sklo za varnou desku patří,. Vaši kuchyň poté rádi doplníme o prvotřídní grafosklo za linku. Před samotným vstupem do budovy možná oceníte skleněnou stříšku.


Pokud jsme ve vás vyvolali zvědavost a chcete se o našich službách přesvědčit na vlastní oči, rádi se s vámi uvidíme na naší pobočce ve Valašském Meziříčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky