středa 23. ledna 2019

Spárovací hmota spotřeba

Flexibilní spárovací hmota s Color Perfect technologií Voděodolná, flexibilní spárovací hmota na spárování keramických obkladů a dlažeb, včetně gresové, na spár se šířkou do mm. U našich produktů nyní naleznete kromě Technických a Bezpečnostních listů také Prohlášení o vlastnostech (PoV, Declaration of Performance - DoP). Flexibilní cementová spárovací hmota pro vodou a teplem namáhané podklady při šířce spar 2-mm. Pro venkovní i vnitřní použití.


Vhodná i pro vytápěné podlahy.

Doba zpracování při 20°C cca 1hodina. To vám usnadní jejich údržbu. Rozlilo se vám v kuchyni kafe nebo červené víno?


Jednoduše spáry utřete beze strachu, že zešednou, nebo se na jejich povrchu vytvoří plíseň. Každá barva má své číslo, všechny vzorníky jsou k vidění na našich prodejnách. Stavební cementová spárovací směs pro spárování cihlových pásků, kamenných.


Dvousložková, dekorativní, epoxidová kyselinovzdorná spárovací hmota , ideální pro skleněnou mozaiku.

Použitelná také jako lepidlo. Co to znamená pro vašeho zákazníka? Když se mu v kuchyni rozlije kafe, jednoduše a bez následků spáry utře.


Navíc nebude muset řešit plísně nebo nevzhledné zešednutí spár po letech. Dvousložková epoxidová hmota odolná vůči kyselinám, dodávaná v barvách, pro výplň spár šířky nejméně mm. Je použitelná i jako lepidlo.


Samonivelační hmota pro menší i velkoplošné vyrovnání hrubých nerovností především betonových podlah v síle - mm, během jednoho úkonu při. VZORNÍK BAREV najdete pod záložkou Datové listy. Nevytváří výkvět na povrchu, odpuzuje vodu a zamezuje tvorbě plísní.


Minerální malta s přísadou trassu pro ruční spáro. Baumit Baumacol PremiumFuge je práškovitá, voděodolná, mrazuvzdorná spárovací hmota pro keramické obklady, mozaiky a dlažby s tloušťkou spáry - mm, vhodná pro použití v exteriéru i interiéru. Spárovací hmota Mapei Ultracolor Plus 1hedvábná, kg. Lepící, stěrkové a spárovací hmoty Bayosan. Uvedené slevy jsou základní.


V případě objektových nebo firemních zakázek poskytujeme další výrazné slevy. Opravná a vyrovnávací hmota pro použití ve vnitřních i vnějších prostorách.

Po zaschnutí možné přetírání. Spotřeba až 3mdle šířky a hloubky spáry. V nabídce máme barvy v balení o hmotnosti kg. V případě spárování obkladů a dlažeb lepených na kritických podkladech (podlahová vytápění, balkóny, terasy apod.) a pro spárování mramoru použijte spárovací hmotu Ceresit CEAquastatic nebo CE43.


Jinou alternativou, která se s úspěchem užívá v poslední době zejména u kameninových prvků je použití speciální nátěrové hmoty na povrch těchto prvků před vlastním spárováním. Dojde tím k uzavření porézní struktury obkládačky nebo dlaždice, a tak se výrazně sníží nebezpečí znečištění při. MAPEI Kerapoxy Design je dvousložková epoxidová spárovací hmota , určená pro dekorativní spárování obkladů a dlažeb z keramiky a přírodního kamene vysoké estetické hodnoty v interiéru i exteriéru.


Hydrofobní přísady zajišťují efekt vodoodpudivosti, čímž je odstraněno zanášení. Tmel je odolný vůči povětrnostním podmínkám (mrazu odolný a vodotěsný). Používá se v interiéru i exteriéru. Kvalitní spárovací hmota , určená hlavně pro venkovní prostory, musí zároveň odolávat povětrnostím vlivům, zejména mrazu a UV záření. KVK spárovací hmota pro úspěšné finální dokončení položení obkladů a dlažeb je nutné spáry mezi obkladovými prvky vyplnit vhodnou spárovací hmotou.


Při práci používejte rukavice a ochranné brýle. Zaručuje naprosto jednotnou barvu, nevytváří výkvět na povrchu, rychle vysychá, a tím umožňuje rychlé provozní zatížení podlah a obkladů. Fugenbunt je flexibilní, intuitivní a stálobarevná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky