středa 23. ledna 2019

Opuštěné domy

Databáze domů s historií. Pri prieskume Kuneradu som náhodou objavil pár opustených domov, boli opustené a otvorené , tak som vošiel. Nejsem profesionální fotograf, jen člověk, kterému se líbí staré stavby a rád si je prohlédne i zevnitř.


Je to naše první video, takže když tak pište do komentu co zlepšit! Opuštěná místa mají zvláštní kouzlo a chátrající budovy mnohdy přitahují pozornost, aniž by zvědavý člověk dbal na to, že vniknutí do takových. Opuštěné domy a vily Následující seznamy obsahují vily, bytové a rodinné domy, které byly po určitou část své existence opuštěné a volně přístupné. Chybí v něm opuštěné továrny, nemocnice a další veřejné budovy. Na Sicílii prodávají opuštěné domy za jedno euro.


Uprostřed Sicílie si lze za jedno euro (korun) koupit dům a splnit si sen o prázdninovém bydlení. Opuštěné rodinné domky, továrny, paneláky, nebo vojenské objekty. A pokud si myslíte, že zde nějaké zajímavé místo chybí, podělte se o něj! Zároveň nezapomeňte přiložit i vhodné klíčové slova, aby se místo objevilo na tomto seznamu. Takže třeba „opuštěný objekt“, nebo „brownfields“.


U hlavní silnice, schovaný mezi vzrostlými keři a stromy, stojí nenápadný domeček. Kdybychom o něm nevěděli, nejspíš bychom ho přehlídli. Prozkoumejte nástěnku „ domy “ uživatele veronika žampová na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Opuštěná místa, Opuštěné.


Více než dvacetkrát loni vyjela kvůli stížnostem městská policie ke zdevastovaným domům, které patří firmě bývalého bosse ODS Tomáše Hrdličky. Tyto dvě budovy zjevně chátrají hodně dlouho. Nepodařilo se mi bohužel zjistit co to dříve bylo. Fotografie Opuštěné domy může být použita pro osobní a komerční účely v souladu s podmínkami zakoupené Royalty-free licence.


Některé opuštěné domy se proměňují ve skladiště. Automat Svět v Libni stále čeká na oživení. Krásná funkcionalistická stavba na Národní třídě zeje prázdnotou. O domy na jihu Itálie projevily zájem stovky tisíc lidí z celého světa.


Magistrát Sambuky nyní prodal první šestnáctku objektů. K jakému účelu mimo bydlení dříve sloužily se nám. Tradiční italské domy v malebných vesničkách za jediné euro?


Ne, není to výmysl, ale nový plán několika starostů na přilákání obyvatel. Opuštěných nemovitostí bez jasného vlastníka je v celé České republice přes 2tisíc. Do toho se počítají nejen domy , ale i pozemky. Hned dva opuštěné domy jsou v ulici Slavičí, tedy v bezprostřední blízkosti přírodní rezervace Slavičí údolí. Sicilské městečko rozprodalo opuštěné domy v aukci.


Vyvolávací cena byla pouhé jedna euro Vyvolávací cena byla pouhé jedna euro Skomírající sicilské městečko Sambuca se potýká s odlivem obyvatel. Spolek Prázdné domy se věnuje chátrajícím nemovitostem a zaznamenávání prázdných a nevyužívaných objektů. Vytváří databázi (archiv) fotografií, historií, příběhů a lokalizací domů. Spolek upozorňuje na zdlouhavé soudní spory, bojuje proti účelovému chátrání budov, učí lidi všímat si svého okolí, zajímat se o historii objektů, aby si lidé více. Prodávat v aukci opuštěné domy jakémukoliv zájemci za startovací cenu jedno euro.


Pokud nikdo nepřihodí v prodeji více peněz, domy budou prodány za cenu croissantu,” oznamoval tehdy starosta Sambuky Giuseppe Cacioppo. Místní samosprávy si od tohoto kroku slibují větší příjmy (například z daní) a samozřejmě růst počtu obyvatel. Bezdomovci okupují opuštěné domy bývalého bosse ODS Hrdličky. Byty, domy , kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji.


Realitní i soukromá inzerce. Hledáte historický objekt na prodej? Prohlédněte si historické objekty na prodej na REALCITY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky