čtvrtek 24. ledna 2019

Obklad bridlice

Hľadáte kvalitné bridlicové obklady? Máme bezkonkurenčné ceny. Výhodou nákupu u nás je, že na všetky obklady poskytujeme garanciu rokov. Vstupním kamenem tohoto.


Uvedená cena se počítá za roh, a to včetně DPH (roh = ks panelu). Přrodní kámen je vyráběn v příjemně velkém formátu, který urychluje pokládku a zároveň minimalizuje viditelnost spojů a dodává tak celému dílu přírodní punc.

Tenký a ľahký obkladový kameň zo zlato zelenej bridlice. Povrch je lesklý s typickou bridlicovou kresbou a štruktúrou. Veľkoformátové platne 60x30cm. Proč nakoupit právě u nás? Vyrobíme Vám také břidlicový obklad dle Vašeho vlastního přání.


Exteriér Vášniví milovníci upravených zahrad a venkovních teras určitě ocení originální dlažby z břidlice, kvalitní stavební kameny i obklady. Limitované množstvo skladom, cca. Venkovní dlažby, dlažba vnitřní, obkladový kámen venkovní, obkladový kámen do interiéru, obklad fasády, sokly, schody, zídky či střechy se ve spojení se slovem kámen stávají synonymem pro atraktivní vzhle solidnost, stabilitu a dlouhověkost.

Ohybný obklad z kameňa na fasádu aj do kúpeľne. Břidlice coby přírodní stavební kámen je především estetická a na pohled přitažlivá. Kamenné obklady na stenu z bridlice. Lze ji použít jako obkladový kámen do exteriéru i interiéru.


Fasádní obklad Deco Siding slouží k obkládání budov formou provětrávaných fasá ať už zateplených nebo prostých zavěšených fasád. Břidlice hradní je masivní obklad s výrazným efektem volně loženého kamene. Pro svůj klasický vzhled a věrnou napodobeninu přírodního kamene je tento. This feature is not available right now. Stručný popis: Rôznofarebný kamenný obklad z indickej bridlice za výbornú cenu.


Prevažujúca farba je červeno-medená. Nabízíme obklady, imitace kamene za nejnižší ceny do interiéru i navenek. Stegu grey, celkem m2. Možno přidat i zbylé kousky.


Vhodný do interiéru i exteriéru. Výsledný obklad tak pôsobí viac prirodzene. Tento břidlicový kamenný obklad se perfektně kombinuje s šedou barvou a vytváří tak nekonvenční vzhled.


Přírodní obkladový kámen do interiéru a exteriéru.

Jelikož se jedná o odlehčenou verzi obkladu, je možné tento materiál lepit na veškeré povrchy a má tedy velké spektrum využití. Exteriérový obklad , Kladno. Realizace zahrady, Poděbrady.


Obklad krbu doplní moderní styl chaty. Zahradní vodopád z Andezitu A52. Kkvarcit, Praha - západ. Bridlica obklad - imitácia bridlice. V tejto kategórii nájdete Stonplex Slate - imitáciu bridlice.


Je to ohybná imitácia bridlice zhotovená z minerálnych plnív. BŘIDLICOVÝ DŮL RADIM - Jsme česká těžební společnost Důl Radim a. Zpracováváme a dodáváme vysoce kvalitní českou břidlici, výhradně z vlastních. Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. D obkladový panel PVC Břidlice klasická (500x980mm) - minimální množství k odběru 4ks Jedná se o plastový 3mm tlustý 3D panel, který je oproti.


Dům a zahrada: Nejčastěji je břidlice k vidění jako střešní krytina, kvůli výborným tepelným a izolačním vlastnostem se ovšem stala populární i jako obklad budov, domů a plotů, dlouhodobě se využívá jako dekorace zahrad a venkovních realizací. Naší nejnovější nabídkou je například umělý vodopád. Břidlice Fatima vyniká především precizním detailem v podobě tenkých lamel vrstvené štípané břidlice. Díky tomu je tento obklad velmi oblíbený.


Umělý kámen,cihlové obklady, přírodní kámen,ohebné obklady. Navštivte náš e-shop,naleznete zde nabídku flexibilních kamenných obkladů ,kamenných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky