středa 30. ledna 2019

Protisluneční fólie na okna cena

Ceník okenních fólií obsahuje ceny (včetně DPH) za dodávku a montáže bezpečnostní, protisluneční , termoizolační a dekorační interiérové fólie. Tvrzená protioděrová vrstva. Fólie na okna lze kombinovat – např.


Snadná údržba – mytí se provádí běžným postupem. Do rodinných domů doporučujeme protisluneční fólie s prostupností světla a více.

Bezpečnostní fólie na okna. Snižují přehřívání interiéru a fungují jako pasivní klimatizace. V klimatizovaných objektech významně snižují energetické náklady a umožňují instalovat klimatizační jednotky s nižším výkonem. Také vám můžeme nabídnout folie na sklo auta.


Cena folie bez potisku a aplikace dle vašeho pořadavku:25-Kč. V případě jakýchkoli dotazů nás prosím kontaktujte. V tomto videu je názorně předvedeno lepení samolepicích fólií na sklo tzv.


Tento způsob je vhodný především pro poloprůsvitné fólie s efektem pískovaného skla.

Máme je zevnitř oken, okna jsou starý, takže se pod fólie dostalo tu a tam zrnko prachu a vypadá to pěkně hnusně. Speciální protisluneční fólie na okna , sklo a dveře samolepicí. Chrání před teplem a UV zářením. Vícevrstvá hliníkem potažen´é fólie vyrobená špičkovou technologií redukuje světelné záření. Potlačuje infračervené tepelné záření.


Absorbuje téměř úplně UV záření. Ochranné fólie na okna za výhodnou cenu. Nabízíme odbornou instalaci pro maximální životnost bezpečnostních a ochranných fólií. V praxi se využívají fólie na okna k různým účelům. Jsou také velmi vhodné tam, kde je třeba snížit nákladné výdaje za provoz klimatizace.


Doporučujeme jejich instalaci všude, kde je potřeba zpříjemnit lidem prostředí, ve kterém žijí nebo pracují, ať je to dům, byt. Hlavním úkolem protisluneční fólie na okna je zabránit přehřívání interiérů budov. Zásadní význam mají protisluneční fólie na sklo v objektech vybavených klimatizací, neboť přinášejí značné energetické úspory a. Kdykoliv a beze zbytku ji můžete zase odstranit a znovu použít. Součástí dodávky je stěrka pro montáž.


Rozměr skla velkého okna 2x (š42xv45) a (š42xv100), malá okna mají rozměr (š21xv83)cm Externí provedení, reflexní, vysokou míru odrazu slunečního záření.

Na všechna okna a skleněné plochy, kde je třeba zamezit nadměrnému průniku slunečních paprsků a kde hrozí především v letních měsících nebezpečí přehřívání interiéru (skleníkový efekt). Všude tam, kde se mají lidé cítit příjemně ať je to dům, byt, kancelář, obchod nebo zimní zahrada apod. Výhodou využití protislunečních fólií je možnost. Hlavní výhodou protisluneční fólie na okna LLumar je ochrana vnitřního prostoru domů a bytů před slunečním zářením a UV paprsky.


Přispívá tak k šetření energie na ochlazení prostor. Ochlazuje prostory domů a bytů v letních měsících a přispívá tak k lepšímu domácímu pohodlí. Slouží na zabezpečení oken Vašeho vozidla v případě rozbití neznámým tělesem. Takže pokud jsou okna zatónovaná již z výroby, bývají ztmavená již na maximální možnou míru prostupnosti světla, pak na takto zabarvených oknech již nebude moci býti téměř žádná zatónovaná fólie , neboť by toto ztmavení ještě více zesílila (prostupnosti světla u fólie a skla se sčítají). Protisluneční fólie na okna , reflexní folie, anti-uv fólie Horko v interiérech v letních měsících má celou řadu negativních vlivů.


Přehřátí organismu může vyvolat celou řadu zdravotních problémů a to jak fyzických, tak i psychických. Aktuálně v nabídce nové protisluneční fólie na okna a prosklené dveře Tyto funkční a speciální fólie d-c-fix a Gekkofix vám zpříjemní život. Ať již využijete tabulovou tapetu na kreslící a psací tabuli pro vaše děti či k výrobě tabule s denní nabídkou restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky