pátek 25. ledna 2019

Plastové palubky zlatý dub

Palubky i profily skladujte pouze ve stínu a na rovném podkladu (nikdy nenechávejte ležet na přímém slunci). Plastové palubky se mohou použít na obklad střešních podhledů, štítů i celých fasá ale i do interiéru. Popis a vlastnosti plastové palubky.


KB) zlatý dub P5zlatý dub P5zlatý dub P5zlat. Rychlý dovoz po celé ČR. Lze je použít nejen na podhledy, ale i na jiných částech staveb, zcela v souladu s Vašimi potřebami.


Jejich použití je vhodné při řešení obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb (vikýřů, apod.). Melírovaná palubka vytváří přirozený vzhled dřeva namořeného do odstínu zlatý dub nebo teak. Není však vhodná na plochy vystavené slunečnímu záření. Plastové obklady FACCIA sú veľmi pevné palubky , určené predovšetkým na obloženie fasá soklov, stropov, podhľadov krovu a strešných konštrukcií.


Pevné a odolné plastové foliované palubky jsou určené především k obložení fasá podhledů nebo podbití krovu a střešních konstrukcí. Stejné fólie a technologie potahování se používají např. Fasádní palubky ASA jsou složené ze.


Profi palubky ASA P5jsou určeny především k obložení fasá podhledů nebo podbití krovu a střešních konstrukcí. Tyto palubky je možné použít na plochách vystavených přímému slunečnímu záření. Plastové parapety Greenline jsou komůrkové (vysoká pevnost) pro použití v interiérech. Vysoká kvalita a materiálová stálost.


Snadno omyvatelné a odolné vůči vlhkosti. Odolné vůči mechanickému poškození. P5Ukončovací profil plastové palubky PROFI U Doplňkový profil pro plastové palubky PROFI Ukončovací. Popis: CLASSIC - venkovní plastová palubka RENOLIT P10 1mm (antracit, zlatý dub , tmavý dub , třešeň, ořech) Obkladová palubka pero - drážka, palubka. Zlín, Ostrožská nová Ves, Tomáš Staša Foliované.


Zlatý dub, tmavý dub, ořech, třešeň. V naší nabídce naleznete např. Vybírat můžete z velkého množství vzorů, barev či rozměrů.


PLASTOVÉ PALUBKY Venkovní bezúdržbové fóliované plastové palubky a profily. Plotovky vyrobené z plastu se nemusejí natírat, nehnijí, nezkorodují, nepřemrznou a nekřehnou. Největší prodej plastových oken v ČR.


Venkovní plastové palubky ALTO Standard - zlatý dub plastová palubka kus = m2. Přidat do seznamu přání. PVC palubka 1mm CLASSIC zlatý dub 72Kč 72Kč Obkladová PVC palubka se skladebnou šířkou 1mm, dekor CLASSIC, vhodná zejména k obkládání fasád.


Vyznačují se elegantním vzhledem, dlouhou životností a hlavně bezúdržbovostí. Informace o výrobku Popis. Vnější rohový profil plastové palubky P5PROFI Vnější rohový profil PROFI ASA 1zlatý dub (3m) Vnější rohový profil plastové palubky P5PROFI. Z exteriérové venkovní strany je možné okna potáhnout dekorem dřeva (mahagon, zlatý dub , ořech, tmavý dub , čokoládová hnědá) nebo moderním dekorem v barvě šedá či antracitově šedá. Příplatek k barvě bílé je v případě jednostranného dekoru z venkovní strany cca , v případě oboustranného dekoru (z vnitřní i venkovní strany) pak cca.


Lemovací profil P1slouží pro olemování palubek po obvodu obkládané plochy, na rozdíl od ukončovacího profilu má krycí přesah (má tvar písmene F). Nabízíme široký sortiment plastových profilů, plastové ploty formou stavebnicového systému. Všechny plastové palubky Prostavbu jsou určeny pro použití jak v exteriéru, tak v interiéru. Z exteriérovej vonkajšej strany je možné okná potiahnuť dekorom dreva (mahagón, zlatý dub , orech, tmavý dub , čokoládová hnedá) alebo moderným dekorom vo farbe šedá či antracitovo šedá.


Príplatok k farbe bielej je v prípade jednostranného dekoru z vonkajšej strany cca , v prípade obojstranného dekoru (z vnútornej i vonkajšej strany) potom cca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky