čtvrtek 31. ledna 2019

Tekutý kov lepidlo

Dvojkomponentné lepidlo na kov - lepenie a opravy. Má dobrú priľnavosť na mnohé podklady, napr. Vhodný na vyrovnanie a plnenie pórov, chybných vrtov, trhlín, opravu poškodených závitov, nádrží a rôznych nádob, rúr, častí strojov, častí karosérií.


Ukázka použití výrobku FGL, který slouží k opravám prasklin, závitů či jiných kovových materiálů. Již po minutách od aplikace je možné jej brousit,v rtat či jinak opracovávat. Je vhodné pro lepení kovů a dosahuje vysoké pevnosti.

Schopnost vyplňovat spáry činí tento produkt vhodným pro lepení hrubých nebo špatně slícovaných povrchů u součástí z kovů, keramiky, tuhých plastů nebo dřeva. ALTECO Epoxy Steel min 5g (tekutý kov) (Dvousložkové epoxidové lepidlo s kovovým plnidlem (tekutý kov) a zpracovatelností minuty) ALTECO Epoxy Steel min 5g Jedná se o takzvaný tekutý kov pro nejnáročnější opravy, lepení a lepící svařování za studena. Jaký vybrat tekutý kov ? První vlastnost kterou je potřeba sledovat je jeho náplň. GM tekutý kov - kartuše ml (mísící poměr 1: vytvrzování do minut) univerzální tekutý kov stříbrného odstínu s pastovitou konzistencí.


Balení je ve dvojité kartuší, která zajišťuje optimální dávkování obou složek při vytlačení z kartuše. Tekutý kov je vhodný na opravu špár, trhlín a chýb pri vŕtaní do kovov. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.

Využíva sa taktiež pri lepení a oprave zlomených kovových častí. Ste v kategórii lepidlo na kov. Lepidlá na lepenie kovov. Jedná sa zvyčajne o dvojzložkové epoxidové lepidlo ( tekutý kov ), ktoré po zmiešaní oboch. Univerzální dvousložkové epoxidové lepidlo s vysokou pevností pro opravy na kovech, označované také jako tekutý kov.


Použití: ideální pro hliník, ocel. Opět jde o dvousložkové epoxidové lepidlo (tmel). Zajímavá je jeho náplň, která se může lišit. Existují tekuté kovy plněné práškovým hliníkem nebo mohou být plněny ocelí. Versachem Minute steel tekutý kov 57gr rychleschnoucí epoxy na ocel a kov , TEKUTÝ KOV Speciální lepidlo na velmi pevné spojení a opravy kovových dílů, odštípnuté kusy, praskliny.


Společnost Conrad Electronic si vyhrazuje právo smazat dotazy, které se nevztahují přímo k danému výrobku, komentují cenu výrobku, jsou v nich použity. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Lepenie, lepidlá, dvojzložkové, sekundové, tekutý kov Produkty značky Technolit zahŕňajú aj kvalitné lepidlá a ďalšie prostriedky pre lepenie.


V ponuke je dvojzložkové lepidlo a to ako epoxidové lepidlo, tak aj polyuretánové lepidlo, ale tiež si môžete zvoliť lepidlo v spreji alebo špeciálne sekundové lepidlo. Lepení, lepidla, dvousložková, sekundová, tekutý kov Produkty značky Technolit zahrnují také kvalitní lepidla a další prostředky pro lepení. Dvojzložkové lepidlá, tekutý kov ,utesnovač a preplachovač chladiča.


V nabídce je dvousložkové lepidlo a to jak epoxidové lepidlo, tak i polyuretanové lepidlo, ale také můžete zvolit lepidlo ve spreji nebo speciální sekundové lepidlo.

Univerzálne dvojzložkové epoxidové lepidlo s vysokou pevnosťou pre opravy na kovoch, označované tiež ako tekutý kov. Výrobok plní, lepí a tesní rôzne materiály, ako napríklad železo a neželezné kovy. Všestranné možnosti použitia v súkromnej oblasti, pri priemyselnom a komerčnom spracovaní dreva, pri stavbe lodí, v autoservisoch a zámočníckych dielňach. GM AL - hliník je dvousložkový tmel na bázi epoxidových pryskyřic s. Epoxidová lepidla, tekutý kov, epoxidové tmely Epoxidová lepidla WIKO jsou dvousložkové systémy s rychlým vytvrzováním, které mají široké spektrum použití při výrobě, montáži a opravách.


Lepí papír, sklo, korek, kov , kůži, plasty apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky