úterý 22. ledna 2019

Umělý kámen výroba

Další možností je si vyrobit kámen umělý a to pomocí velmi jednoduchého postupu. Směs, ze které se vytváří, se jmenuje hypertufa a pracovat s ní zvládne každý. Dokonala imitace kamene a obkladových cihel v podobě cihlových pásků. K čemu lze využít umělý kámen?


Použití tohoto druhu dekorace je velmi různorodé. Ve venkovních prostorech, např. V interiéru ho můžeme použít také k různým ozdobným účelům. Ako si doma vyrobiť lámaný kameň, ľahko a bez akýchkoľvek skúseností, vám ukážeme v tomto videu. Metódu razenia obkladov vám už prinášame viac ako rok a stál.


Stavební prvky (ploty, obklady,dlažby, balustrády), zahradní doplňky (květináče, japonské lampy) i drobné dárkové předměty. Možnost objednání i přes E-shop. Umělý kámen a umělý pískovec Korte. Chlubí se dlouhodobou stálostí o délce až několik desítek let a vynikajícími vlastnostmi.


Kámen na rodinném domě odliší Váš dům od ostatních. Majitelům zajišťuje dokonalý vzhled obložené plochy po dobu několika generací. Kamenný obklad se neokouká, údržba kamene je. Obkladový umělý kámen pro interiéry i exteriéry - jedinečný design, ruční česká výroba, široký výběr barev, rozumné ceny. Nabízíme Vám širokou nabídku forem na výrobu obkladu a to imitace jak skládaného, tak i loupaného a štípaného kamene.


MODELOVACÍ A LICÍ HMOTY - cernit, plastelína, sádra, pryskyřice, umělý kámen. Firma Hlavatý se zabývá výrobou umělého pískovce, výstavbou plotů na klíč, elektro a HUP pilířů, pokládáním dlažby a obkladu. Jedná se o obklady určené pro obkládání svislých stěn, ať už v rámci interiérových dekorací, tak i pro obložení fasády, plotů, opěrných zdí a podobně.


V naší nabídce si můžete vybrat obklady z vysoce odolného probarveného betonu, který je vhodný do interiérů i exteriérů nebo sádrové kamenné obklady , které doporučujeme instalovat pouze v interiérech. On je známý pro velmi dlouhý čas: ztvrdlé malty, napříkla nebo normální cihly patří i kameny tohoto typu. Avšak pouze v moderním světě, umělé minerální ujal vedení při vytváření terénní úpravy a zdobení domů. Důvodem jsou nejnovější technologie a materiály, které tvoří výroba dekorativní kámen je umožněna i doma.


Naše firma se již více než 10lét zabývá zpracováním úmělého kámene zejména výrobou pracovních desek. Mezi největší výhody umělého kamene patří především odolnost vůči každodenímu opotřebení. Výroba pracovních desek z umělého kámene. Díky tomu nachází uplatnění jak v domácnostech, tak v komerčním prostředí jako jsou například hotely, zdravotnická zařízení, obchody nebo administrativní centra. Magicrete - výroba a prodej umělého kamene, obkladů a dlažeb z betonu ( břidlice, opuka, pískovec, žula, starší cihly), výroba dekoračních betonových.


Vyrábíme ploty, plotove sestavy, zahradní doplňky a hroby z umělého pískovce(umělého kamene). Všechny naše výrobky jsou ruční výroba. Tento umělý kámen je vyrobený je na bázi syntetické sádry, která je určena pro vnitřní použití. Jsme odborníci na umělý kámen a všechna jeho zpracování. Nabízíme kuchyňské desky, recepční pulty a další nábytek na zakázku.


Moderní technické vybavení a zkušení a odborní pracovníci nám umožňují zhotovit zakázky dle Vašich představ. Mramor, žula, pískovec, Quarz - konglomerovaný kámen Technistone, Silestone, Quarella,. Přírodní kámen je ušlechtilý přírodní materiál, který přežije věky.


Jeho krása vyniká již po staletí a použitelnost je velmi rozmanitá, od stavebního kamene, přes umělecká díla, po architektonické použití. Imitace kamene a přírodní kamenné obklady, umělý kámen , cihlové obklady, sádrové obklady do interiéru. Prodáváme betonové obklady pro venkovní použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky