úterý 29. ledna 2019

Viscoelastická pěna

Díky svým vlastnostem zamezuje vzniku proleženin. Co je viscoelastická pěna Viskoelastická pěna je známa také pod označením líná, paměťová nebo lazyfoam. Jedná se o polyuretanovou pěnu, do které se přidávají další chemické látky pro zvýšení hustoty. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


GREENGELChrání před houbami a plísněmi a – z výzkumu koloidních systémů se zrodila pěna Greengel. Viscoelastic materials, as their name suggests, combine two different properties. The term ‘viscous’ implies that they deform slowly when exposed to an external.


Pěna původně vyvinutá pro použití v kosmickém programu USA se nyní úspěšně využívá i při výrobě matrací, polštářů a nábytku. Viscoelastická pěna je ideálním řešením vždy, když je kladen důraz na vysokou odolnost vůči tlaku. Významným prvkem je i ergonomické z. Viscoelasticity is the property of materials that exhibit both viscous and elastic characteristics when undergoing deformation.


Viscous materials, like water, resist. Použití je vhodné na matrace a rehabilitační pomůcky. Tato pěna se dokonale přizpůsobí tvaru lidského těla. Svou schopností reagovat na teplo a tlak se dokáže optimálně.


Sedmizónová matrace ze studené pěny, 3D. MatraceV této kategorii je položek. Veškeré matrace líná pěna pro Vás máme k dodání v mnoha rozměrech tak, aby si mohl vybrat každý zákazník. Samozřejmě také volba ideálního potahu matrace je na Vás. Vybírejte ze široké nabídky kvalitních českých matrací a dopřejte si tak příjemný spánek po každý den.


Původně byl tento materiál vyvinut specialisty z NASA jako ochrana kosmonautů proti obrovskému tlaku přetížení. Páteř při spánku díky tomuto efektu zůstává v ideální anatomické poloze. PŘÍPLATEK ZA LÍNOU PĚNU DO VLOŽKY MÍSTO MOLITANU.


Je zárukou komfortu při ležení a spánku. Teplem změkne a dokonale okopíruje křivky těla. Materiál, který tělesným zahřátím měkne a tím uvolňuje protitlak podložky na exponovaných místech. Jedinečné vlastnosti VISCOELASTICKÉ PĚNY (známé také jako LÍNÁ PĚNA ) jsou zárukou maximálního komfortu spánku. Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla.


Vždy kvalitní, se zárukou a dny na vyzkoušení. Kontaktujte nás nebo zkuste. Líná pěna (neboli viscoelastická pěna či termopěna) je unikátní pěna (vyvinuta při kosmickém výzkumu NASA), která dokáže kopírovat tělo nejenom na základě hmostnosti člověka, ale reaguje i podle jeho tělesné teploty. Pro zvýšení komfortu matrací je využívána viscoelastická pěna -označovaná jako “líná pěna “, byla vyvinuta v NASA pro využití v kosmickém prostoru. Paměťová pěna je citlivá na tělesnou.


Madrid je polštářek z viscoelastické pěny s výbornou tvarovou pamětí. Polštářek Madri viscoelastická pěna. Oboustranná matrace, kde nosné vrstvy tvoří viscoelastická pěna tvarovaná do masážních nopků, které zabezpečují dokonalé prokrvení pokožky a uvolňují svaly v průběhu spánku. Zatímco pod rameny oceníte měkčí zóny, pod bedry je potřeba mít pevnější podklad.


Komfortní masážní viscoelastická pěna. FYZIOSYSTÉM - 7zón rozložení hmotnosti. Doporučené uložení: jenom na pevné rošty. Za příplatek možnost i jiných rozměrů matrace.


Dodací lhůta matrace 5-týdnů. Všechny molitanové desky vám nařežeme na vámi požadované rozměry ZDARMA. Modrá chladivá viscoelastická pěna ArcticFoam zajistí optimální regulaci teploty během spánku a obsahuje přírodní geneticky neupravený sója olej.


Bílá MediFoam pěna je tvrdší stranou matrace, která je provzdušněna speciálním příčným a podélným průřezem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky