středa 23. ledna 2019

Střešní podhledy

Podhledový střešní panel ,který nahradí palubky , rychlá jednoduchá montáž žádná další údržba jako je natírání. Ve třídě Bratex Premium od rakouského dodavatele oceli voestalpine nabízíme již pátým rokem obklady s věrnou texturou kresby dřeva zlatý dub. A new way to restore indoor areas with the underside of the roof on view. In the living area, the rediscovery of the cosiness of a house made to live in. Anselmo střešní podhledy se vyrábí.


Fasáda, parapety, střešní podhledy z palubek. Nechtěl jsem rosný bod ve zdi a na tloušce EPS už tak velký cenový rozdíl nebyl. Na plastové střešní podhledy se nejčastěji používá vytvrzený polyvinylchlorid (PVC), polyesterové lamináty zpevněné skleněným vláknem (GUP), nebo polymetylmetakrylát (PMMA).


Tvrzené PVC je vždy vyztužené skleněným vláknem, jelikož má nízkou pevnost v tahu. Celkem plocha pro fasádu 2m 2. Použity hnoždinky s plastovým trnem, hmoždinky jsem zavrtával a dával EPS víčka aby se neprokreslovaly ve fasádě. Obklad střešního přesahu dolaďuje celkový vzhled domu, ale zároveň také chrání přesahující střešní konstrukci před povětrnostními vlivy i před. Specialisté na suchou a hrubou výstavbu.


Sádrokarton, OSB desky, tepelné izolace z polystyrenu a vaty, omítky, fasády, ploty a pletiva. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. SPONZORUJEME MĚSTSKÝ ÚTULEK V OLOMOUCI.


Střešní systémy Lafarge Gips – komfortní a bezpečné. Disponujeme řadou certifikátů zaručujících odbornost a profesionalitu námi prováděných prací. Získané certifikáty: Knauf pro montáž protipožárn. Stropní a střešní konstrukce.


Podhledy fermacell na kovové a dřevěné konstrukci, podhled ve funkci. Akustika v dřevostavbách. Garant vzdělávacího modulu: Ing. VŠB-TUO, Fakulta stavební. V unikátním objektu jsou sádrovláknité desky FER.


Kvalita nátěru vám zajistí dlouholetost a životnost vyrobené práce a kvalita materiálu stálost tvarů. Podhledy neboli podbití rodinných domů má nejen estetický důvo ale hlavně také funkční. Podhledy je možné realizovat z několika druhů materiálů od klasické dřevěné palubky, přes, v dnešní době nejvíce.


Provádíme dodávky a montáže veškerých sádrokartonových systémů. Společnost KANTECH spol. Minerální podhledy OWA nabízejí širokou paletu podhledových kazet ve třech základních cenových kategoriích OWA deco, OWA smart a OWA premium. Zvláštním druhem velmi lehkého podhledu jsou napínané podhledy.


Jedná se o pevnou fólii, na jejímž okraji je připájená plastová lišta. Dřevěné podhledy z dřevité vlny pojené magnezitem vynikají originálním vzhledem a účinně tlumí hluk na pozadí. Desky z dřevité vlny jsou 1 recyklovatelné a jejich životnost je odhadována na více než let. Kromě sádrokartonů KNAUF, GYPROC a veškerých komponentů potřebných pro montáž prodáváme také tepelné a zvukové izolace URSA, ISOVER, ORSIL a THERMOLAN, střešní folie JUTAFOL, střešní okna VELUX, minerální podhledy AMF THERMATEX a ARMSTRONG včetně svítidel a protipožárních krytů, cementotřískové desky CETRIS, revizní dvířka, polystyren a doplňkové. Vlivem rozdílných povětrnostních podmínek dochází v oblasti střešních podhledů k zadržování vlhkosti, která se pak může vysrážet do podoby kondenzátu.


Podhledy (sádrokartonové, kazetové) slouží k zakrytí stropní nebo střešní konstrukce nebo k zakrytí různých rozvodů potrubí a kabelů. Viditelné části této plochy jsou zpravidla upravovány, aby působily esteticky. Vzorový dům Dovolujeme si Vás upozornit, že vzorový dům je otevřen pouze po telefonické domluvě na bezplatné infolince alespoň hodin předem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky