středa 23. ledna 2019

Ytong cihla

Přesné pórobetonové tvárnice Ytong vhodné pro nosné i nenosné stěny, od nízkopodlažních přes patrové stavby. Stavební materiál Ytong - tvárnice, příčkovky, stropy a střechy. Komplexní řešení pro stavby a rekonstrukce domů, bytových objektů i průmyslových hal.


YTONG je velice jednoduchý ve svém zpracování a opracování Tak umožňuje rychlou a úspornou stavbu. Já říkám cihlu, ostatní ať napíší co myslí oni, všechny argumenty pro a proti se dají vždy přhlasovat jínými ve prospěch toho či onoho materiálu.

This yellow film is part of the marketing strategy that places the emphasis firmly upon brand recognition. Jsem ve ve fazi,kdy se rozhodovat pro ytong,nebo cihlu. Cihla je levnější,ale musite pak připočitat hrubou. HELUZ není jen špičková cihla , ale komplexní stavební systém.


Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy , překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. Nabízíme velké slevy na zdící materiály jako pálené cihly Heluz, Porotherm, Keratherm a Hodotherm.

Ytong products Ytong aerated concrete is a brand of the century: Now, one of the strongest brands in the building materials market, that has long been a guarantee for the best thermal insulation and solid quality. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Ytong se vyrábí v autoklávech z vápna, písku, vody a nadouvadla (hliníkový prášek). Vytvrzuje se vodní parou o teplotě okolo 2°C. Tímto postupem vzniká kompaktní blok s obrovským množstvím uzavřených mikropórů, který je následně rozřezán na požadovanou velikost tvárnic.


Naopak s materiály POROTHERM lze docílit při srovnatelných tloušťkách zdiva (a izolace) vyšší tepelné akumulace. Cihly a zdící materiál YTONG. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nevěřte, že ytong je lehčí než cihla.


Hmotnost ytongu v praxi je vyšší kvůli absorbované vlhkosti. Pokud budu dělat vnitřní omítky, nepotřebuji u cihel skoro žádné drážky, protože kabel CYKYlo je dostatečně placatý aby se schoval pod maltu, stačí tedy sádrovat. YTONG is an autoclaved cellular concrete comprising of san water and air. Air filled cells form during the manufacturing process.


This air, in fact, constitutes the best imaginable thermal insulation in this manufacturing context.

As a result, YTONG obtains the characteristics of an insulating material. Sice se trochu hůř řeže než Ytong a drobet pomaleji zdivo přibývá, ale je to srovnatelné. Nejstarší formou jsou cihly sušené (vepřovice), známé nejméně tisíc let.


Inzerát cihly Ytong 75x249x5v okrese Nový Jičín, cena dohodou, od Pustejovsky Petr na Sbazar. Popis: cihly Ytong 75x249x59 2x paleta, cena dohodou. Stavební systém PORFIX je komplexní systém pro Vaši hrubou stavbu, se kterým se pracuje rychle, snadno a úsporně. Images may vary slightly from actual products due to natural variation in colour and screen resolution. YTONG ,dutá cihla ,šroub8-HMKOV SADAUM a SADAPIS obsahuje hmoždinky vhodné do materiálu plná cihla , kámen a beton.


Pro instalaci umyvadla, pisoáru do porobetonu nebo duté cihly je nutno dokoupit tuto hmoždinku. Ahoj máme z ytong lambda 37práce i stavba super,máme na něm stříkané sádrové omítky a při hledání se nějaká ta prasklina najde ale po vymalování jich většina zmizela a už se neobjevila. Za mě mohu doporučit ale řekl bych že životnost u obojeho bude stejná takže stavba z toho či onoho vás přežije.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky