pátek 25. ledna 2019

Obložení kovových zárubní

Postup pro snadnou montáž OKZ SAPELI (obložkových zárubní ). Ten je používán speciálně pro obložení těchto užších ocelových zárubní , které jsou běžně používané především v panelových domech. V případech, kdy není možné použít kompletní obklad ocelové zárubně (např. u dveří požárně odolných), nabízíme možnost částečného obkladu ocelové zárubně. Celý proces obložení zárubní a montáže dveří se navíc zpravidla provádí během jednoho dne (ráno staré kovové zárubně, večer nové obložkové zárubně a nové dveře). Obložení stávajících kovových zárubní bez nutnosti bourání. Toto omezení je nutno brát v potaz zejména u koupelen, kam by při obložení otvoru pro “60” dveře nemusela projít pračka.


Náš technik při návštěvě bezplatně zjistí vhodnost zárubní pro obklad a doporučí případné potřebné úpravy. Systém obkladu kovových zárubní sa dá využiť pre všetky typy štandardných i širokých kovových zárubní. Záleží samozrejme na samotnom osadení zárubne.


Obložky kovových zárubní jsou pro majitele již zařízených bytů a domů tou nejjednodušší možností jak si zmodernizovat bydlení novými dveřmi. Je to bezproblémové a neobnáší to žádné stavební úpravy. Pro majitele to znamená, že nemusí nic bourat a veškeré práce provede naše firma.


Ceny průchozích zárubní (tunel) s šířkou až 1jsou totožné s cenou běžného OKZ. Dveře Sapeli Swing bezpolodrážkové provedení, rekonstrukce bytu v Úpici. Rodinný dům v Horoměřicích u Prahy, dveře Sapeli bezpolodrážkové provedení, dýha dub sukatý. Ideálně od firmy, která vám obložky kovových zárubní bude montovat. Správné zaměření se provádí celkem v pěti bodech, které po vzájemném propojení ukážou, jak moc je stávající kovová zárubeň deformovaná.


Tento typ obložkové zárubně se do. Obložky ocelových zárubní je originální řešení pro osazení dveřního křídla na již existující zárubeň bez její demontáže nebo bourání. Svou konstrukcí umožňuje OKZ zachování původní šířky dveřního křídla. Celková šířka průchodu se při tom zmenšení o zanedbatelných cm. Chtěli bychom vyměnit interiérové dveře i zárubně.


Rozhodli jsme se pro variantu OKZ- obložení kovových zárubní. Doteraz som s nákupmi v merkury nemal absolútne žiadny problém. V naší nabídce naleznete také široký výběr zárubní od Sapeli včetně specializovaných a kovových zárubní. Do obkladu kovových zárubní pak lze uvažovat jakékoliv z našich modelů interiérových dveří.


Nezbývá než doporučit včasnou konzultaci, zaměření odbornou firmou, která bude zárubně montovat a zajistí, že vše dopadne k vaší spokojenosti. Jde o to, že většinou jsou původní zárubně utopené v podlaze, kolem zárubní jsou různé výklenky a úkosy. Cena za výrobu atypických rozměrů dveří a obkladu, včetně různých úprav a ořezů obložek, je pak mnohdy vyšší než náklady na vybourání starých zárubní. Takto upravené zárubně pak nepůsobí dobrým estetickým dojmem. Obložka kovových zárubní Obloženie kovových zárubní je vyrobené z lamino dosiek, pričom sú tvorené ako celo obkladové, alebo sa obloží iba časť zárubne.


Problémy může také způsobit nerovnost původních kovových zárubní , například pokud v rozích není pravý úhel. OKZ jejich tvar, tedy i případnou nerovnost, kopíruje a může se stát, že pak při montáži svépomocí v rozích nová zárubeň nesedí správně. A to je potom úkol pro kvalifikované montážníky, kteří na místě řadu problémů vyřeší. Truhlář nám to však nedoporučuje, radí vyndat stará kovová futra a nasadit nové obložky.


Prý by nám OKZ po pár rocích dělaly problémy. Nemáte někdo s OKZ zkušenost? Poctivé české obložkové zárubně, které dokonale ladí s dveřmi.


Jednoduchá montáž, velký výběr dekorů, moderní i tradiční design zárubní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky