čtvrtek 10. ledna 2019

Kährs podlahy

Prodej podlah na místech v Praze - výběr z širokého sortimentu, který zahrnuje dřevěné podlahy, klasické parkety a prkna, vinylové, laminátové a PVC podlahy, marmoleum, korek a další moderní typy podlah. Vše od prověřených dodavatelů. Kährs is a world-leading manufacturer of wood floors and vinyl floors which provides a complete flooring solutions for your home. Jaseňové a dubové podlahy vo svetlých odtieňoch, ktoré prinášajú pocit vzdušnosti do každého interiéru.


Drevené podlahy od renomovaného švédskeho výrobcu zaručujúcim kvalitu spracovania prostredníctvom 1ročnej tradície výroby. Vyžiadajte si cenovú ponuku.

V Evropě najdete jen málo společností, které se mohou pochlubit tak dlouhou tradicí výroby podlah, jako švédský Kährs. Třívrstvé dřevěné podlahy od předního evropského výrobce Kährs zaručují nejen tradici, ale především kvalitní řemeslné zpracování. Vítáme Vás na stránkách KAHRS-PODLAHY. NOVÁ KOLEKCE: VELKOFORMÁTOVÝCH DEKORŮ PODLAH KÄHRS V NAŠEM SHOWROOMU.


Quality, innovation and sustainability are some of the core values that have characterised our history – and still set us apart. Technické informace Díky zámkovému spoji Woodloc 5S je možné podlahy Kährs pokládat bez dilatačních spár až do plochy × m. Třívrstvá podlahová konstrukce, zaručujicí stabilitu a nízkou roztažnost. Vhodné na podlahové vytápění, s možností. Spoločnosti Kährs sa za viac ako 1rokov pôsobenia podarilo vytvoriť zo svojich drevených podláh symbol kvality, odolnosti, trvanlivosti a.

Vinylové podlahy Gerflor a Gerflor texline, Vinylové dílce Rigi Fatra Thermofix, vinylové plovoucí podlahy Fatraclick, Wicanders, Hydrocork. Kvalitní dřevěné, vinylové a laminátové podlahy od předních světových výrobců. V našem sortimentu naleznete podlahy značek Kährs , Wineo Witex, Wineo Design Line, Bauwerk, Tarkett či Forbo. Kährs Linnea je drevená dýhovaná podlaha, vytvorená pomocou Kährs patentovanej technológie trojvrstvových parkiet.


Firma Kährs je jedním z předních evropských výrobců parket a dřevěných podlah. Naposledy pridané × Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku. Plovoucí dřevěná podlaha Kährs Linnea je dýha, vytvořená pomoc patentované technologii parket tři-vrstvých. PODLAHY VINYLOVÉ podlahy v dílcích Wineo WINEO 4WOOD lepená WINEO 4WOOD se zámkem WINEO 4WOOD se zámkem na HDF.


Určeno především pro použití v. Dřevěné podlahy Kährs (Švédsko) Třívrstvé plovoucí podlahy renomovaného švédského výrobce Kährs je to nejlepší, co Vám můžeme ze dřeva na. Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Dubová dýhovaná podlaha od švédskeho výrobcu parkiet Kährs. Najpredávaniejšia dubová podlaha aj n. Drevené podlahy znamenajú aktuálny trend v oblasti bytového dizajnu a výrazne ovplyvňujú celkový interiér izby.


Priazeň si získali pre svoje jedinečné. Toto zboží se prodává pouze po celých baleních. Jedno balení obsahuje 2.

IROKÁ NABÍDKA VŠECH BAREV, POVRCHŮ A ROZMĚRŮ Jako lídr na trhu disponujeme obrovskou nabídkou dřevěných podlah všech možných barev, odstínů, rozměrů lamel, drážek, povrchů a nášlapných vrstev. See photos, profile pictures and albums from Kährs drevené podlahy. Dřevěné třívrstvé podlahy KÄHRS patří mezi evropskou špičku ve světě podlah. Vyznačují se vysokou odolností a stabilitou. Prečo sú podlahy Kährs tak výnimočné?


Podlahu snadno položíte. Plávajúce drevené podlahy Kährs sú vyrábané ekologicky, s najprísnejšimi parametrami. K většině podlah dáváme dárek - lištu a podložku zdarma. Prodáváme podlahy vinylové, přírodní, laminátové, dřevěné a další.


Vítejte ve světě výrobků Kährs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky