pondělí 14. ledna 2019

Kameny obklad

Nabízíme obklady, imitace kamene za nejnižší ceny do interiéru i navenek. Přírodní obkladový kámen do interiéru a exteriéru. Robustný kamenný obklad z travertínu split face svetlo-béžovej farby, vhodný pre interiér ako dekoračný obklad , vo vonkajšom prostredí na obkladanie soklov, múrikov, fasá stĺpov. Výška pohľadovej strany je 8cm, dĺžky jednotlivých pásikov sú rôzne a hrúbka je cca. TOP nabídka přírodního kamene - kamenné obklady, kamenná dlažba, obkladové pásky, filety, nášlapy, stavební kámen, solitérní kameny.


Nejširší nabídka a největší skladové zásoby přírodního obkladového kamene. Obkladové panely, pásiky a remienky. Rezané kamenné obklady z prírodného kameňa. Kamenný obklad je formátovaný, rezaný na požadovaný rozmer. Bohatý sortiment dekorativních kamenů pro zkrášlení domu, bytu i zahrad.


Tato imitace kamene je však již naformátována do. Výhodou je velmi nízká hmotnost, snadná opracovatelnost a jednoduchá pokládka. Není vhodný pro pokládku do vlhkého prostředí (sauna, koupelna, kuchyň). Tento obklad je nutno vždy vyspárovat a impregnovat.


This feature is not available right now. Kameny na zahradní chodníky Aktuálně je již v nabídce našeho eshopu i naši prodejny zcela nový přírodní kámen, označený jako 7A. Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene.


Okrasný kámen Gneis neboli kamenná kůra je vhodný do zahrad. Gneis máme v různých velikostech a provedeních jako solitery, okrasný štěrk nebo nášlapy. Hodí se na obklad krbu nebo i do koupelny.


Pokládka kamenných obkladů je velmi jednoduchá a rychlá. Projděte si postup, jak pokládat obklady. Světlý kamenný obklad přechází mezi béžovými, jemně růžovými a bílými tóny. Umělý kámen,cihlové obklady, přírodní kámen,ohebné obklady.


Navštivte náš e-shop,naleznete zde nabídku flexibilních kamenných obkladů ,kamenných. Máte záujem o kamenný obklad ? Pred žiadaním o cenovú ponuku si zistite koľko metrov štvorcových potrebujete. V prípade, že máte záujem aj o montáž. To je tehlový obklad , kamenný obklad , prírodný kameň, lícové tehly, obkladový kameň, imitácia dreva, fasádne obklady, umelý kameň a omnoho viac.


Vyberte si obkladové kameny , máme jak přírodní, tak umělé. Snadno jimi vyzdobíte svůj interiér, nebo exteriér. Uvedená cena se počítá za roh, a to včetně DPH (roh = ks panelu).


Kvarcit Brasil a pískovec Ocra jsou vlajkovou lodí mezi přírodními kameny. V ynikají především svou extrémní tvrdostí a mrazuvzdorností. Betonové obklady - umělý kámen - imitace přírodního kamene Betonové obklady jsou vhodné pro obklady stěn interiéru i pro venkovní obklad fasád a plotů. Tehlový obklad a kamenný obklad vhodný pre interiér aj exteriér, sádrový obklad iba pre interiér.


STEGU dodáva prirodzenú krásu do každej oblasti architektúry. Imitácia tehly a kameňa, fasádny obklad , umelý obkladový kameň, obklad na krb a sokel nájdete u nás. Tehlové, kamenné a sádrové obklady inšpirované prírodou. V interiéru zase můžeme využít kamenný obklad na obytné stěny, stěny schodiště, do kuchyně, do koupelen, na krby a na další nejrůznější plochy.


Mrazuvzdornost a voděodolnost kamene umožňuje použití materiálu i na namáhané plochy jako jsou fasády, kuchyně nebo koupelny. Akční nabídka na obklady z umělého a přírodního kamene. Individuální nabídky a poradenství. Ve srovnání s ostatními přírodními kameny (porfyr, vápenec, pískovec) má nespornou řadu výhod.


Je velmi odolný vůči opotřebení, má minimální nasákavost vody a jeho povrch je protiskluzový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky