středa 16. ledna 2019

Kamínková omítka

Book at Kissho Yamanaka, Kaga. Easy and Secure Online Booking. New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed!


Barevná dekorativní omítka obsahující drcený mramor pro vnitřní i vnější použití. Odolná proti oděru a alkaliím, paropropustná. Použití: sokly domů, podezdívka, dekorativní omítky v exteriéru i interiéru.


Dekorativní kamínková omítka pro sokly, vysoce mechanicky odolná, omyvatelná, na vnější i vnitřní povrchy, odolná vůči kyselým dešťům a zplodinám, hydrofobní, prodyšná pro vodní páry a dobře odolává klimatickým vlivům. Válečková a roztíraná omítka swingcolor Podrobný návod na nanášení dekorativní válečkové a roztírané omítky swingcolor. Dekorační mozaiková kamínková omítka pro exteriérové i interiérové použití. Tvořena směsí barevných křemičitých písků v zrnitosti cca mm.


Omítka chrání zdi, měla by mít tedy i dekorativní vzhled. Rozlišujeme různý stupeň hrubosti zrna v omítce, design řešíme i použitím různých. Pro vytváření dekorativních povrchových úprav ve vnějším i vnitřním prostředí, zejména na vysoce mechanicky a vlhkostně namáhaných plochách – soklové části budov, schodiště, chodby apod. Mozaiková omítka - Omítka obecně nazývaná také jako Marmolit. Barevná kamínková omítka Quick-Mix BUP – jemný mramor 2–mm l. BAUHAUS - Jak na omítky?


Jednoduše zpracovatelná, pro tvorbu vysoce odolných designových nebo ochranně-funkčních ploch – soklové partie, chodby, sloupy, atd. Na silně zatěžované podklady na schodištích, chodbách, foyerech, v halách a na venkovní sokly. Kamínková Mozaika ADDD 20kg.


Podklad: fasáda, sádrokarton, dřevotříska, beton, jádrová omítka a stěrka. Weber Marmolit - dekorační soklová omítka Dekorativní fasádní omítka připravená pro okamžité zpracování s pojivem na bázi akrylátových pryskyřic. TermoDekorputz Organicky pojená kamínková omítka 1) V případě použití pestrobarevné kamínkové omítky TermoDekorputz se buď provádí probarvení výztužné hmoty TermoArmat nebo se použije probarvený mezinátěr TermoGrund.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na zdejší odborníky bych měl dotaz, zda je možno natáhnout kamínkovou omítku přímo na napenetrovanou stěnu ze šedého porobetonu nebo ji předtím musím. Charakteristika a použití výrobku. BARLET MOZAIKOVÁ OMÍTKA se používají pro povrchovou úpravu zejména venkovních soklů, na svislé plochy zídek a. Hmota obsahuje kamennou drť. Neobsahuje rozpouštědla.


Materiál poměrně brzy po nanesení tuhne, je tedy třeba jej zpracovávat velmi rychle a důsledně napojovat na ještě nezasychající plochy tak, aby došlo k dokonalému a neznatelnému napojení. Omítka s přírodním kamenivem, pro bezespáré dekorativní povlaky uvnitř, mimořádně nárazuvzdorná, difuzní a pružná, pro náročné povrchové úpravy na vyrovnaných podkladech. Natahuje se nerez hladítkem na síly zrna a uhladí jedním směrem.


MO – dekorační mozaiková kamínková omítka ze směsi barevných křemičitých písků v zrnitosti cca 6mm. Omítka je odolná proti tlaku a rázům a fyziologicky nezávadná. Vytvrzená omítka vytvoří pružnou, otěruvzdornou a pro vodní páry propustnou vrstvu s nízkou náchylností k tvorbě solí na povrchu. Zároveň však zabraňuje pronikání vody do konstrukce.


Omítkovina je odolná vůči působení povětrnostních vlivů a UV záření. Jo - v tom případě jde o cementovou (nebo vápenocementovou) omítku z říčního štěrkopísku (používal se o zrnu tak do mm), podobně jako brizolit je to omítka škrábaná (drásaná) - velikost zrna musíte volit podle tloušťky vrstvy omítky (nebo naopak - tyto omítky se používaly z důvodu nedostatku jemného písku) a ve štěrkopísku musí být dostatečný poměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky