středa 17. července 2019

Střešní žlaby rozměry

K odpovídajícímu svodu se potom přiřadí patřičný žlab (tvar a rozměry ), včetně navazujících prvků jako kotlíkya kolena. V oblasti odvodnění střech rozlišujeme mezi žlaby ,. Rozměry střešních žlabů Prefa -, Výška přední části žlabu A, Výška zadní části žlabu C, ø žlabu E, ø návalky D. Pro bezpečné odvádění dešťové vody ze střech a balkonů má rozhodující význam velikost průřezu dešťového svodu. Střešní okapový systém KJG – hranatý. Správná velikost a rozměry okapů jsou stěžejní podmínkou pro kvalitní a. Délka podo- kapního žlabu by neměla přesáhnout. Nabídka zahrnuje okapové žlaby , svodové roury, háky a inovativní doplňky, to vše v mnoha rozměrech a barvách.


V článku najdete informace jaké rozměry žlabů se používají, jakou plochu střechy jsou žlaby schopny odvodnit, pod jakým sklonem se montují a po jaké vzdálenosti je třeba dělat dilatace okapních žlabů. BAREVNÝ POZINK sleva. LINDAB RAINLINE sleva. SATJAM NIAGARA sleva. Kvalitní střešní úsporná okna s trojskly DAKEA ENERGY sleva.


Hranaté žlaby vyrábíme např. Dodáváme atypická provedení, různé rozměry žlabů dle přání a potřeby zákazníka, obdélníkový průřez svodů (např. 8x12cm). Pokud ne, žlab prostě pře. Pozinkované okapové systémy, žlaby rozvinuté šíře 3mm, svody průměru 1mm, příslušenství.


Nástřešní (nadokapní) žlaby jsou vhodné pro střechy s hladkou střešní krytinou (z tašek, z cementovláknité krytiny, břidlice apod.) se spádem nejméně 35°. Vyrábějí se v rozvinuté šířce 5a 6mm, n. Sloužící k odvodu vody ze střešní roviny do odpadních trub a je uchycen u spodního. Prefabrikované izolované okapy jako napojené střešní a atikové okapy Informace o produktu Žlaby dodáváme z jednotlivých dílů, které se na stavbě sesadí a vzájemně spojí. Velikosti půdorysné plochy. Profil žlabu také závisí na jeho sklonu a délce a dalších parametrech.


Půlkruhový podokapní žlab. Je vyroben z oboustranně lakovaného plechu. Plnohodnotná ochrana je uvnitř i zvenčí žlabu. Pozinkované lakované okapy - HLAVNÍ - ROZMĚRY Z této nabídky si prosím vyberte požadovaný prvek okapového systému (žlab, svo koleno, čelo, háky a další).


Můžete svůj výběr ještě specifikovat rozvinutou šířkou a typem zařazení prvků. Háky máme skladem a to jako klasické nebo prodloužené a nebo také jako římsové neboli čelní. Tyto háky jsou vyrobeny z pozinkovaného plechu FeZn o tloušťce 4mm, tudíž jsou velice pevné s dlouhou životností. Háky dodáváme v rozvinuté šíři na okapy, žlaby 250mm, 280mm a. Okapy, okapové systémy - okapové žlaby a svody existují v několika možných materiálových provedeních.


V nabídce klasické pozinkované okapy, měděné a titanzinkové okapy, plastové okapy, barevné okapové systémy a prvky s povrchovou úpravou. Nejčastější rozměry jsou 40x60mm nebo 30x50mm. Rozměr latí je určen dle typu střešní krytiny, vzdáleností krokví nebo jiných podpor a samozřejmě dle projektové dokumentace. Pozinkovaný materiál se osvědčil v odvětví opracování plechů jako stavební kov, který má největší pevnost a ochranu proti korozi.


Nejpoužívanější rozměry okapových systémů jsou rozměry žlabů 1a 150mm a svody v průměrech 90mm a 100mm. Díky své hloubce a správnému tvaru zabezpečuje řádný odvod vody ze střešní roviny do okapových svodů. Montuje se u spodního okraje střechy na střešní okapové háky. Musí mít proto adekvátní tvar i rozměry , a to včetně navazujících prvků.


Jak si poradit s jeho výběrem? Vrstva nátěru je formovatelná a odolná proti běžným chemikáliím a klimatickým vlivům. Výroba metodou Coil-Coating je doprovázena náročnými kontrolami kvality. Okapové systémy a střešní krytiny PREFA Tyto stránky existují za účelem nabídnout a prezentovat okapy, žlaby, plechy a střešní krytiny kvalitního rakouského výrobce PREFA Aluminiumprodukte GmbH.


PREFA je vyroben z barveného legovaného hliníku, rozměry dle EN 61 rozv. Rychle, i s naší dopravou. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi.


Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky