úterý 30. července 2019

Střešní tašky akce

KM Beta jsou profilované betonové tašky se zvýšenou vodní drážkou. Střešní tašky KM BETA povrchová úprava Elegant znamená speciální dvojitý nástřik s leskem. Všechny aktuálně probíhající akce a slevy pro střešní krytiny naleznete přímo zde.


Betonová taška se zárukou let. Prodej střešních krytin a příslušenství po celé ČR. Unikátní designová betonová krytina za výhodnou cenu. BRAMAC střešní systémy spol. Pálené střešní tašky s povrchovou úpravou engoba.


Engoba obsahuje vodou rozplavitelné jíly, obarvené… Celý článek. Režná taška, výroba pálených tašek. Keramické střešní tašky , neboli pálené střešní tašky js.


Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin a propůjčují vašemu domovu klasický šarm, dojem přírodního tepla a jistoty. Moderní vzhle dlouhá životnost, záruka let a léty prověřené vlastnosti pravé pálené tašky Tondach jsou jistotou správné volby. Střecha Tondach je nejen tradiční, ale hlavně moderní řešení pro váš dům. Nabízené barvy tašky BESK Extra matná: cihlově červená, břidlicově černá, červenohnědá, tmavě hnědá, višňová. Vybírat můžete z široké nabídky betonových střešních tašek, které jsou vyrobeny z mimořádně kvalitních.


Pálené tašky jsou vyrobeny ze směsi cihlářské hlíny a jílu. Obvykle se jedná o materiály těžené v blízkosti samotné výrobny, právě proto mají tašky každého výrobce trošku jinou barvu i strukturu. Mimořádná sleva se týká pouze tašky základní, do akce nejsou zahrnuty střešní tašky v modré a zelené barvě. U střešních doplňků zůstávají ceny stávající, na betonové i plastové doplňky aktuálně platí sleva -. Brněnka Slevy se mění dle období,akcí a množství u dodavatele! Svým dvojitým drážkováním v boku a vodní drážkou v hlavové části zaručuje spolehlivé a pevné spojení odolné vůči extrémním klimatickým podmínkám s. Tašky z probarveného betonu s lesklou či matnou povrchovou úpravou.


Kompletní řešení pro všechny detaily střechy. Okapový systém z barvené PZ oceli s vysoce odolnou povrchovou úpravou. Dohodou , Mirotice betonové tašky prodám použité ale dobré betonové střešní tašky , výroba Hodonínské cihelny, starší rozměr, na.


Pálená taška se vyrábí ze speciální keramické hlíny, díky níž si drží stálobarevnost po celou dobu své životnosti, pálená krytina je velmi oblíbená pro venkovské domy či historická stavení. Quad střešní taška má jen o hmotnosti kg. Bohatý výběr z typů a barev vtisknou střeše jedinečný charakter.


Ten, pro koho jsou důležité jistota a bezpečí, jedinečnost a krása, se rozhodne pro keramické střešní. Největší český výrobce pálené střešní krytiny TONDACH poskytuje v těchto dnech v rámci jarní akce slevu na vybrané modely tašek. Prvním modelem pálené střešní tašky, který mnoho prodejců TONDACH nabízí v rámci podzimní akce výhodněji, je Stodo 1 a to dokonce ve dvou variantách - měděná a černá engoba.


Stodo je moderní střešní taška opatřená dvojitým hlubokým drážkováním. Pigmentace je navíc trvanlivá a díky precizní povrchové úpravě není tolik náchylná na UV záření jako u jiných betonových krytin. Plechové střešní krytiny SATJAM Společnost SATJAM vyrábí střešní krytiny „na míru přesně na Vaši střechu, a výroba tak trvá dle sezóny - dní. Velkoobchod a maloobchod: střešní krytiny, střešní okna, polykarbonátové desky, izolace, klempířské prvky. Konstrukce drážek tašky TONDACH Hranice glazura umožňuje kladení na střešní latě o roztečích 3- 4mm.


Boční drážky a vodní drážka v hlavové části zvyšuje těsnost krytiny proti extrémním klimatickým podmínkám. Tyto vlastnosti umožňují jednoduché, přitom kvalitní a bezpečné pokrytí střechy s posunem až o mm. Výrobní závod Tondach Hranice. Určeno pro střešní krytiny: Bramac Alpská, Bramac Moravská, Bramac MAX, Bramac Římská.


Firma Tondach je největším výrobcem střešní krytiny v České republice, navíc jako jediná nabízí celý sortiment s 33-ti letou zárukou. Pálená střešní taška Tondach je vyrobena z nejkvalitnějších přírodních surovin za pomocí nejnovějších technologií, díky kterým získává své jedinečné vlastnosti. VÝPRODEJ SKLADU - střešní krytiny. AKCE TRVÁ POUZE DO VYPRODÁNÍ SKLADOVÝCH ZÁSOB.


Nahlédněte do kategorie obsahující nejrůznější střešní krytiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky