čtvrtek 25. července 2019

Lepené sklo cena

Bezpečnostní sklo CONNEX s fólií Popis. Pokud požadujete sklo nebo úpravu, která se v ceníku nenachází, kontaktujte nás pro sdělení cenové nabídky. Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pouze pro řezané sklo. Vrstvené sklo se instaluje do výkladních skříní obchodů, dveří, oken a vícevrstvá skla se používají jako neprůstřelná a pochozí, jako schodnice, nebo celé prosklené plochy podlah.


Na doleštenie povrchu tabule odporúčame použiť jemnú utierku z mikrovlákna v kombinácií s čistiacim prostriedkom na sklo. Hrubé fixka NAGA na blackboard so šírkou vymeniteľného hrotu mm. Ideálne na pravidelné používanie. Jako výrobci tyto normy dodržujeme a řídíme se jejich pokyny.


Kalením (tvrzením) získává sklo řadu vynikajících vlastností: 5x vyšší odolnost proti bočnímu nárazu a 3x vyšší pevnost v ohybu oproti běžnému sklu (např. 8mm kalené sklo odolá pádu 500g ocelové koule z výšky m), nosnost, tepelnou odolnost min. Rozmery sa upravujú podľa potreby a umiestnenia zábradlia z 6m profilov.


Nejedná sa o zmontované 1m celky, ale všetko sa stavia na mieste, postupne. Všetky rozmery sa tak dajú upraviť pre dané miesto a konkrétne potreby. Väčšina modelov je skladom ihneď k odberu. Na materiál je záruka rokov. Ve své provozovně v Rapotíně vyrábíme kalené bezpečnostní sklo a lepené bezpečnostní sklo.


Při výrobě a zpracování spoléháme na nové technologie, které vlastníme. Nejsme tak závislí na dalších zpracovatelích. Lepené bezpečnostné sklo ma ochrannú funkciu, pričom pri prasknutí skla zostávajú jeho úlomky zachytené na fólii Použitie: Časté využitie tohto produktu je opodstatnené v obchodných priestoroch, výkladoch, zastávkach MHD a pod. Lepené sklo (connex) Využitie hlavne ako sklenené zábradlia, sklenené priečne steny, sklenené svetlíky a využitie majú aj ako bezpečnostné izolačné sklo (čiastočne napomáha aj proti vlámaniu).


Lepené bezpečnostné sklo ako jediný materiál, nerozlíšiteľný od normálneho skla, zahŕňa viaceré rozličné návrhárske požiadavky moderných okien, ako napríklad získanie slnečnej energie, reguláciu svetla, konzerváciu slnečnej energie, pričom poskytuje bezpečie obyvateľom budovy a samotnej budove. Ceník pro kalené sklo a lepené sklo je individuální dle síly, velikosti, tvaru a opracování skla. Nabízíme vám přesně produkty, které hledáte a potřebujete. Poskytujeme odborné poradenství s námi realizace.


Druhá varianta jsou vrstvená skla bez vytvrzení (bezpečnostní lepené – VSG), toto sklo je možné použít pouze v některých případech. Dalším kritériem je tloušťka skel, která se liší dle ukotvení zábradlí. Lepené sklo se skládá ze dvou nebo více tabulí skla, spojených vysoce elastickou Polyvinyl-Butyralovou (PVB) fólií. Fólie může být čirá, matná, zvukově izolační, barevná nebo s různými motivy (Colorprint). Sklenářství Alfaglass s. Cenník rezania skla, vŕtania do skla, brusenia a leštenia ako aj cenník aquarií, terárií, zrkadiel, lacobelov, zábradlí, sprchových kútov.


SLOUPEK zábradlí kulatý vrchní pro galerii- sklo. Sklo do zábradlia - moderný , nadčasový, funkčný prvok interiéru a exteriéru , ktorý pôsobí veľmi elegantne a vzdušne. Schodište s prvkami skla získa presvetlenie priestoru a vzdušnosť.


Kalené sklo sa používa hlavne do sklenených fasá celosklenených stien a dverí s kovaním, v automobilovom a nábytkárskom priemysle. Kaleno lepené sklá vzniknú zlepením jedného kaleného a skla float alebo zlepením dvoch kalených skiel. Tieto sklá sa používajú hlavne do fasád a zasklenia zábradlí. Drôtené sklo cena Kó Druh skla, cena za m Rezanie za ks, brúsenie za bm.


Nižšie sú uvedené ceny za niektoré druhy skla, ale zabezpečujeme aj iné typy podľa požiadaviek zákazníka. Acrylové sklo hrúbka mm hraný brúsené a leštené Ďalšie veľ kosti, hrúbky a farby na požiadanie. Sklo si teda udrží svoj tvar až pokiaľ nie je sklo vymenené. Využitie majú tieto sklá pri markízach, presklených priečkach, pochôdzkových sklách a pri rôznych typoch ochranných zábradlí.


Dokážeme vyrobiť bezpečnostné sklo v rôznych rozmeroch, hrúbkach a hmotnostiach. Okrem toho, vieme opracovať bezpečnostné sklá pieskovaním rôznych motívov a tvarov, lakovaním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky