úterý 23. července 2019

Víceúčelové hřiště cena

Classic Zabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Na víceúčelové hřiště lze kombinovat různé sportovní povrchy. Pro školní a oplocené víceúčelové hřiště nabízíme pružné sportovní povrchy vhodné pro atletické dráhy.


Dále nabízíme umělé trávníky s nízkou délkou vláken, které se využívají na tenis a míčové hry.

Jelikož se nespecializujeme pouze na dodávku a montáž kvalitního sportovního vybavení, vaše víceúčelové hřiště dokážeme vybavit také extrémně odolným oplocením (z ocelových jeklů), oplocení s hrazením a pletivem či dle požadavků zákazníka. Cena víceúčelového hřiště se odvíjí od složitosti projektu a realizace. Zajišťujeme sportoviště bez vybavení až po kompletní areály včetně oplocení, ochranných mantinelů, branek a košů. Pro příznivce malé kopané, tenisu, nohejbalu a volejbalu mohou návštěvníci vyžít víceúčelové hřiště s umělým povrchem a samostatným sociálním zázemím. Dále také u nás najdete travnaté hřiště , plážové hřiště nebo hřiště na Petanque.


Speciální nabídka pro zájemce z řad měst, obcí, škol, sportovních klubů a dalších subjektů, kteří disponují omezeným. Předmět plnění: - realizace výstavby nového sportovního multifunkčního hřiště v místě zaniklého hřiště - základní rozměry jsou dány místem.

K dispozici je dále dětské hřiště a víceúčelové hřiště na volejbal, basketbal a nohejbal. Asi po 4metrech chůze od hřiště po místní červené značce dojdeme na místo bývalého středověkého popraviště, kde byl vystavěn pomník. Nejčastěji se využívají zejména pro školní a veřejné sportovní aktivity pro široké spektrum aktivních sportovců.


Vysoce kvalitní elastický povrch, určený pro víceúčelové venkovní sportoviště, ideální pro tenisové kurty a školní atletické dráhy, tl. Elastická vrstva, která se pokládá na místě speciálním finišerem o síle mm. Je tvořena polyuretanovým pojivem a EPDM celobarevným granulátem (pryž odolávající všem povětrnostním vlivům). Oplocení víceúčelového hřiště (odrazová stěna) včetně branky ( 2xm) a streetba.


Víceúčelová hřiště za milion. Sportovní fotbalové hřiště. Pronájem a možnost rezervace. Předmět plnění: - stavba víceúčelového hřiště - jedná se o sportovní plochu 18x36m z umělého tartanu - hřiště bude oploceno pomocí ocelový. V zimním období je hřiště využito jako kluziště pro veřejnost.


This video is unavailable. Kritéria: - celková nabídková cena bez DPH Vizovice na AAApoptávka. Hřiště má tartanový povrch a rozměry 18xmetrů.


Popis: - realizace stavby víceúčelové hřiště v areálu dle požadavků zadavatele Lokalita: - okres Zlín Termín: - od 14.

Cena za pronájem hřiště je 1Kč za hodinu. Přijďte si zahrát volejbal, nohejbal, tenis, fotbálek a ostatní míčové sporty. Platba za pronájem a vyzved. Obec Dešná se nachází v okrese Jindřichův Hradec, kraj Jihočeský. Idea, koncepce, kvalitní herní prvky, dlouhá životnost, bezpečné a příjemné prostředí, spokojené děti, to je to, co by mělo každého stavebníka dětského hřiště zajímat.


Obraťte se na nás, pomůžeme Vám s přípravou a realizací dětského hřiště krok za krokem. TJ Sokol Doubí nabízí k pronájmu víceúčelové hřiště. Hřiště je přizpůsobeno na tenis,nohejbal,volejbal. Fotbalové hřiště s umělým povrchem , 823.


Cena pronájmu je 1Kč za hodinu. Antuka: cena , doprava, balení. Zaměřujeme se na výstavbu hřišť s umělými sportovními povrchy a to včetně projektové přípravy a poradenství.


Celé hřiště je obehnáno rámovým oplocením typu COREL výšky m, ve spodní části doplněným dřevěným mantinelem s pružnou gumou. K dispozici máte velké víceúčelové travnaté hřiště vybavené bránami a elektronickou časomírou na fotbalové turnaje, ale využít se dá i na volejbal a nohejbal. Na speciálně upraveném povrchu si můžete zahrát petanque. Děti mají příležitost zaskákat si na trampolíně.


Nacházíme se přímo na cyklostezce, která Vás na kole dovede na mnoho krásných míst. Návštěvníci jsou povinni dodržovat Provozní řád víceúčelového hřiště. Cena : Pro místní občany je vstup na víceúčelové hřiště bezplatný.


Objednávky přijímá: Pan Václav Novák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky