pondělí 29. července 2019

Střecha šindel

Pokládka na střechy se sklonem od 5°. Instalace bitumenových šindelů na střechu zahradního domku, pergoly nebo garáže. Položte si sami šindele na svoji střechu. V případě, že střecha má úžlabí, která nebudou vykryta šindeli, vykrývají se jako první tato úžlabí.


Do úžlabí je možné použít oplechování nebo speciální úžlabní asfaltový pás, který je možné zvolit ve stejné barvě, jako je barva šindelů. Poté je střecha oplechována kolem závětrných hran okraje střechy od okapů k hřebeni. Uvědomujeme si, že ne všichni, kteří uvažují nad novou střechou mají odborné povědomí, proto jsou zde připraveni naši zkušení odborníci, aby Vám byli kdykoliv nápomocni.


Asfaltové šindele se dále dělí nejen barevností a dekory, ale i dalšími faktory, které si následně popíšeme. Každá střecha , každý dům potřebuje něco jiného a my Vám. Dřevěné šindele najdou uplatnění nejen na památkových objektech, ale jsou vhodné i pro moderní stavby, dřevostavby, roubenice a sruby. Dřevo, ze kterého jsou šindele vyráběné bývá smrkové nebo modřínové (obsahuje velké množství silic) tím je odolnější povětrnostním vlivům. Tyto druhy základních střešních šindelů se používají zejména pro nenáročné stavby, jako jsou pergoly, altány, kůlny, přístřešky atd.


Jedná se o dřevěnou destičku břitovitého tvaru, širokou až a dlouhou až cm. Tloušťka je asi až cm. Jedna strana je opatřena drážkou a na druhé straně je břit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Asfaltový šindel je cenově dostupná střešní krytina, která dokáže vaši střechu ozdobit zcela nevídaným způsobem a navíc je samozřejmě bezpečná a také plně funkční.


Cena asfaltového šindele je oproti jiným střešním krytinám mnohem příznivější a lze tento způsob volit jak při novostavbě, tak také při rekonstrukci stávajícho domu. Dřevěný šindel je tradiční střešní krytinou lidových staveb. Jeho výroba i montáž na střechu vyžaduje značnou zkušenost. Povrch šindele je tvořen tlakově zaválcovaným posypem z keramizovaného probarveného granulátu.


Pultová střecha Sedlová střecha Stanová střecha Polovalbová střecha Mansardová střecha Plochá střecha Střešní krytiny. Guttatec Beaver je vyrobený z oxidovaného asfaltu a minerálních plniv a skelných vláken. Střecha Wimber - lehké střešní krytiny.


Sleva: plastový šindel Gerlach. Zdarma rozpočet na plastový střešní systém. Zabýváme se také štípaným (či řezaným) šindelem smrkovým s boční pero-drážkou.


Tento typ šindele je však potřeba pravidelně chemicky impregnovat. SATJAM Šindel Střešní krytina SATJAM Šindel je novinkou v naší nabídce, kterou jsme reagovali na stále populárnější trend výstavby dřevostaveb a srubových staveb, odpovídajících svým vzhledem regionální horské a podhorské architektuře. Dobrý den, Měla bych dotaz. Děláme střechu ze šindele a dnes začalo pršet a nam tam začalo zatekat.


Postupovali jsme dle videi. PŘIHLÁŠENÍ PRO ZPRACOVATELE A ARCHITEKTY Zpracovatelé a architekti si mohou hier zdarma objednat vzorek produktu. V případě jednoduchých, zejména zahradních staveb, jako jsou psí boudy, přístřešky na dřevo nebo pergoly volíme základní střešní šindel z oxidovaného asfaltu, který zajistí dostatečně odolné a trvalé krytí za velice příznivou cenu.


Nová střecha je veliká investice. Proto je potřeba, abyste si vybrali tu správnou. Pokud se rozhodujete pro střechu ze šindele, čtete správně.


Střešní šindel Guttatec 4TAB je na vrchní straně opatřen termoaktivními lepícími body, které umožňují snadnou, rychlou a kvalitní pokládku. Střešní plocha (sklon střechy - 90°) se musí skládat z hřebíkovatelného plného obložení např. Vedle tašek v mnoha provedeních, ať už pálených nebo betonových, lze střechu pokrýt osvědčenou břidlici nebo šindelem, ale zrovna tak vláknocementovými deskami, krytinami z pozinkovaného plechu s barevnou úpravou, bitumenovými dílci na bázi asfaltové lepenky, pro které se užívá název bonnský nebo kanadský šindel. Chystáte se stavět dům a vybíráte si, jaká krytina se vám.


Asfaltový šindel Otevřít nabídku Poradíme jak na to: Jak vybrat správný kompostér Při výběru vhodného kompostéru záleží na tom, kde budete kompostovat, jaký materiál a kolik ho bude.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky