čtvrtek 25. července 2019

Monolitické stropy

Monolitické stropy se provádějí přímo na místě stavby do bednění, ve kterém je uložena výztuž. Jako materiál se používá beton. Přenášejí svislé zatížení i vodorovné zatížení do svislých nosných podpor. Zajišťují stabilitu a tuhost objektu. Hlavní výhodou je dokonalé ztužení objektu v obou směrech, vysoká hospodárnost využití materiálu, vyplývající z možnosti ekonomicky volit tvary a rozměry pro dané podmínky.


Zaměřujeme se na železobetonové monolitické konstrukce pro Brno a okolí. Betonové stěny - schody – stropy – podlahy - opěrné zdi. Jak funguje MIAKO strop. Zda je vhodné nosníky zvedat na zdivo ručně nebo pozvat jeřáb a také třeba porovnání MIAKO stropu a betonových panelů.


Monolitické železobetonové stropy se betonují přímo na stavbě do bednění, ve kterém je uložena výztuž. Společnost ELBET Cetkovice s. Brno zhotovuje železobetonové konstrukce, betonové stropy , monolitické stropy , betonová schodiště. Stavíme betonové monolitické stropy.


Půdorysně jsou mnohem variabilnější než prefabrikované stropy. Ahojte, v našem projektu pro RD (který začneme během měsíce realizovat), jsme se rozhodli pro monolitický železobetonový strop. Montujú sa formou betónovania priamo na stavbe do debnenia, v ktorom je uložená výstuž. Sme prvá a jediná spoločnosť na Slovensku, ktorá ponúka developerom a investorom najmodernejšiu technológiu vyhotovovania dodatočne predpätých betónových.


Pokud potřebujete pomoci s čímkoliv, co se týká monolitických konstrukcí, obraťte se na nás. Specializujeme se na monolitické skelety, stropy a opěrné zdi. Provádíme monolitické stropy pro rodinné domy, včetně kompletního zajištění bednění DOKA, vyarmování dle statického projektu. Použitím prefabrikovaných dílců od Lias Vintířov vyrobených na míru vašemu domu však získáte i další výhody než jen úsporu času a peněz. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru monolitické stropy v České republice.


Oslovte více dodavatelů a. Tento typ konštrukcie je výhodný najmä z hľadiska tvarovej variabilnosti. Je vhodný na nepravidelné pôdorysy s veľkými otvormi, ako sú napríklad galéria či schodisko. Najděte dodavatele pro téma monolitické stropy. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Neváhejte nás kontaktovat pro vypracování nabídky. Do bednění stropu se vloží kabelové kanálky s předpínací výztuží a provede se betonáž stropu. V monolitickém stropu jsou nosnými prvky žebra vzniklá bedněním pomocí stropních prvků VELOX. Produkty VELOX potřebné pro žebírkové monolitické stropy. Rebrá sa vytvárajú medzi dutými keramickými vložkami, kt dávajú rovný podhľad a podstatne zjednodušujú debnenie stropu.


Nevýhodou sú nižšie ZI vlastnosti a možnosť poškodenia vložiek pri doprave a betónovaní. Pro úvod bych chtěl zvýraznit, že jsme menší až malá rodinná firma s bohatými zkušenostmi a tradicí, specializující se na konstrukce stropů rodinných. Umožňuje využití podpěr po celém obvodu stropní konstrukce (všechny ostatní konstrukce jako panely Miako nebo vložkové stropy jsou pnuty mezi dvě protilehlé podpory). Prefa-monolitické železobetonové stropy. Tyto stropy jsou kombinací prefabrikovaného velkoplošného panelu a monolitické části realizované přímo na stavbě.


Prefabrikovaná část stropu v sobě zahrnuje nosnou funkci (deska má spodní nosnou výztuž) a funkci ztraceného bednění. Současně prefabrikovaná deska spolupůsobí s monolitickou částí jako spřažená konstrukce. Spřažení mezi prefabrikovanou a monolitickou částí je většinou zajištěno pomocí. Jedná se převážně o realizace spodních staveb, monolitické skelety, nosné i opěrné stěny, monolitické stropy , vodotěsné betony, retenční jímky, odpadní nádrže, pohledové betony, sloupy, průvlaky, věnce, překlady a řadu dalších konstrukcí.


Stejně tak bývá problém s otvory pro schodiště a další instalace,kdežto v železobetonovém stropu lze vytvářet otvory ruzných tvarů a rozměrů dle potřeby. Princípom je v debnení vložená výstuž, ktorá sa jednoducho. Výhodou monolitických stropů je hlavně jejich kompaktnost, což plyne už jen z výrazu monolit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky