úterý 23. července 2019

Kovové obložkové zárubně

Postup pro snadnou montáž OKZ SAPELI (obložkových zárubní). Firma SEPOS patří v České republice mezi nejvýznamnější prodejce a dodavatele interiérových dveří, vchodových dveří, zárubní, kování a doplňků. Nabízíme bazarové zárubně obložkové i kovové , novější i starší typy. Obložkové zárubně na kovové zárubně. Rekonstrukce bytu v paneláku se neobejde bez výměny dveří.


Ale co se starými nevzhlednými futry? Zajistíme odbornou montáž obkladu kovových futer např. Tato montáž nevyžaduje bourání starých zárubní. KOVOVÉ OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ.


Pro panelové domy s užšími ocelovými zárubněmi pak doporučujeme obklad obložkové zárubně Speciál. Ten je používán speciálně pro obložení těchto užších ocelových zárubní, které jsou běžně používané především v panelových domech. Obklad kovové zárubně neboli OKZ vyrábíme stejným způsobem jako klasické obložkové zárubně do nového stavebního otvoru. Nepoužíváme žádné dodatečné kovové nebo plastové profily na vytvoření konstrukce zárubně , jako tomu je u konkurenčních výrobců. Tento typ obložkové zárubně se do průchozího otvoru usazuje kolem původní kovové zárubně a umožní tak renovaci zárubní bez hrubých bouracích a stavebních prací.


Celý proces obložení zárubní a montáže dveří se navíc zpravidla provádí během jednoho dne (ráno staré kovové zárubně , večer nové obložkové zárubně a nové dveře). V oddělení zárubní naleznete podkategorie kovové zárubně, obložkové zárubně obklad kovových zárubní neboli OKZ, zárubně pro posuvné dveře. Tento druh zárubně můžete nasadit při výstavbě nebo rekonstrukci bytu na holé stěny, nebo už existující kovové zárubně. Takže obložkové zárubně nasadíte bez jakéhokoliv bourání.


Staré kovové zárubně - ať už klasické zděné, nebo panelákové, lze poměrně jednoduše obložit speciální obložkovou zárubní - tzv. OKZ (obklad kovové zárubně). Pro tento způsob renovace Vašich zárubní není nutné žádné bourání a tím odpadá náročný úklid po stavebních úpravách. OKZ je totiž chytrý systém typu obložkové zárubně , která se do průchozího otvoru usazuje kolem té původní kovové. Má to jednu velkou výhodu: renovace je bez hrubých bouracích prací a zhruba kovových zárubní (což je obvyklý průměr v bytě) se obloží za jeden den.


Dodáváme interiérové dveře, obložkové zárubně , vchodové dveře, bezpečnostní dveře, obklad kovové zárubně , dveřní kování. Nabízíme i obložkové zárubně pro částečný obklad kovové zárubně. Zárubně se budou skládat z více dílů. OKZ - obklad kovové zárubně je určen pro obklad standardních ocelových zárubní.


Modernější provedení bezfalcové zárubně je typ zárubně Strahov, která je vhodná pouze do přesných stavebních otvorů, do omítacích zárubní a nut. Představte si zcela běžné kovové zárubně (lidově futra) natřené na takový ten obecně nepříliš oblíbený odstín hnědé barvy. Dveře a zárubně Ocelové zárubně Kooperativa Ocelové zárubně obložkové Kooperativa v. Tyto zárubně se dodávají ve variantě s oblou hranou nebo s ostrou hranou.


R s termínem dodání do dní (dle typu zárubní) s dopravou. Renovační zárubeň, tedy obklad kovové zárubně zcela zakryjí staré a nevzhledné zárubně a usnadní vám rekonstrukci bez bourání a prachu. Nabízíme obložkové zárubně , obklad kovové zárubně , a momentálně také velmi populární skryté zárubně. Předem je potřeba říci, že do interiéru bytu jsou lepší zárubně obložkové , dýhované, nebo přímo dřevěné. V řadě případů ale sáhneme po.


Osazují až po dokončení stavebních otvorů, tedy po zhotovení omítek, malby, obkladů a po položení podlahové krytiny včetně plovoucích podlah, dřevěných podlah a koberců. Je ale nutné, aby s obložkovou zárubní bylo počítáno již v průběhu projektu či hrubé stavby, protože musí být připraveny stavební otvory pro osazení těchto zárubní. Další informace: Dveře zůstávají v původním rozměru, tzn. Nabízíme zárubně nejvyšší kvality, které vyrábíme v České republice. Co za co – obklad kovové zárubně versus pořízení nové Za zmínku stojí také finanční hledisko.


Zárubeň určená pro obklad stávající kovové zárubně. OKZ se vyrábí přímo na míru danému prostoru, proto musíte počítat s vyšší cenou než u obložkové zárubně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky