pondělí 22. července 2019

Parotěsná izolace

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Parotěsná fólie značky FATRAPAR pro ploché a šikmé střechy. Tepelné izolace pro stavební tepelné, protipožární a akustické izolace.


NÁŠ TIP: Víte, že reflexní parotěsná zábrana Sunflex Roof-in nahradí až 5cm minerální izolace. Odráží zpět do místnosti. Odborník na izolace Karel Sedláček, prozradí Pavlu Tesárkovi z iniciativy Svépomocí. K-Flex izolace ze syntetického kaučuku. Je vhodná pro zateplení pasivních či nízkoenergetických domů, dřevostaveb, půdních nástaveb a prostor, střešních konstrukcí a hal.


Parotěsné folie také částečně zadržují teplo v interiérech, ale hlavně představují účinnou obranu proti pronikání páry nejen do střešních prostor, ale i do příček či obvodových stěn, např. Kamenná izolace v deskách Isover ORSIK je univerzální izolace určena pro zateplení šikmých střech, větraných fasá dřevostaveb, stropů či podhledů. Celková tloušťka v jednotlivých konstrukcích se volí dle požadavku norem.


Promyšlená izolace vodorovných konstrukcí podlah a stropů tvoří nedílnou součást našeho domu. Pokud toto zanedbáme již v projektu, velice těžko naši. Protože její reflexní vrstva zároveň odráží sálavé.


Reflexní parotěsná fólie Guttafol Ds ALu x m, role m je fólie zabraňující v pronikání vodních par vzniklých činností v domě do střešní konstrukce a izolace a reflexní vrstva zároveň odráží sálavé teplo zpět do interiéru a tím zvyšuje tepelně izolační parametry střešní konstrukce. Parozábrana a tepelná izolace v jednom. Jsme profesionální obchodní společnost - internetové stavebniny, zaměřené na izolace , střechy, fólie, zateplení domu, fasády, sádrokartony, cihly.


DAPE ARKTIK nahradí – 1mm běžné tepelné izolace. Počet variant produktu: 1. Fólie kombinující vlastnosti parozábrany a tepelné izolace. Reflexní vrstva s vysokou parotěsností, nahrazuje mm tepelné izolace ( úspora energie). Vzhledem k tomu, že vodní pára teče vždy z tepla do chladna, se parotěsná zábrana instaluje mezi vnitřní obložení a izolační vrstvu. Vysoce parotěsná fólie tvořená reflexní metalizovanou vrstvou, výztužnou mřížkou a polyetylenovou fólií zabraňuje pronikání páry do podstřešního prostoru - odolná proti nechtěnému poškození Vysoce parotěsná fólie DS Alu zabraňuje v pronikání vodních par vzniklých činností v domě i vodních par vydýchaných lidmi v domě do střešní konstrukce a izolace.


Výprodej jak interiérových, tak venkovních palubek i dokončovacích profilů. Máme mnoho typů zboží za výhodné ceny! Díky integrované reflexní hliníkové vrstvě se výrazně zvyšuje parotěsnost. Při zachování neprovětrávané vzduchové vrstvy mezi interiérovým podhledem a parozábranou je zachována funkce reflexní vrstvy. Nejprve se pokládá parotěsná zábrana - PE fólie.


Na parozábranu se položí podlahový podklad (pěna z minerálních vláken nebo podlahové polystyrenové desky), tím se vytvoří zvuková i tepelná izolace a zpříjemní se pocit při došlapu. Tato vrstva může být již součástí. Střešní fólie jsou produktem, který je určený především k posílení izolace střechy. Může jít jak o izolaci před vodou, kde střešní fólie plní.


Aby tepelná izolace byla dokonale chráněná od par z objektu a následně vzniklých kondenzátů, je třeba použít parotěsné fólie, nebo-li parotěsné zábrany, parobrzdy, tak jsou nazývány parotěsné fólie, například parotěsná fólie PK-BAR SPECIÁL 1je cenově velmi dostupná parobrzda a přitom se jedná o velmi kvalitní parotěsnou zábranu. Termoreflexní parotěsná fólie SUNFLEX Roof-In Plus je kombinace tepelné izolace , parozábrany a odrazu tepla. Jedničkou na trhu je parotěsná folie Sunflex Roof -In, která v sobě kombinuje vlastnosti parotěsné folie, tepelné izolace a reflexních účinků. Tepelná izolace, parotěsná fólie, reflexní fólie – v 1. Parotěsné vícevrstvé fólie pro ochranu tepelné izolace svislých stěn a střechy. Vrstva parotěsné zábrany musí vzduchotěsně oddělit vnitřní prostory od osta.


Jenže minerální izolace nad trámy nás nutí přemýšlet nad tím, jak tam položíme záklop a jestli skladba trámy-min. Uf, to jsem se rozepsal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky