středa 31. července 2019

Tvrdé opravné vosky na podlahy

Pro povrchové poškození je ideální retušovací fix, hlubší rýhy a prohlubně vyplní opravné měkké a tavné tvrdé vosky, na spáry a prohlubně použijte speciální tmel s lakem. K opravě laminátové podlahy tvrdým voskem potřebujete: tvrdé vosky dle vybraného odstínu, dále vrchní opravný lak, opravné rozpouštědlo, pájku, existují plynové, ale i tavné pájky na baterky. Dále budete potřebovat špachtli, leštící hranol na voskové tmely, ocelovou cidlinu a brusnou utěrku na čištění. Sada odstínů tvrdých vosků pro opravu poškození na částech s vysokou mírou používání u dřevěných i umělých povrchů jako např. Opravné vosky na dřevo a lamino.


Pomocí pájky na tvrdé vosky odkapejte aplikátorem na poškozené místo nejprve světlejší odstíny vosku a postupně přimíchávejte tmavší odstíny do požadované barvy. Zobrazit: Mřížka Seznam Seřadit podle. Osmo Tvrdý voskový olej Original je ideálny na ochranu všetkých drevených podláh ako masívne podlahové palubovky, vidiecke dosky, parketové podlahy , OSB a korkové podlahy a tiež na plochy nábytku.


V naší nabídce naleznete opravné a retušovací vosky ( tvrdé tavné i měkké), tmely na dřevo a jiné materiály, mořící a plně krycí lakové fixy v odstínech RAL, Renolit, Hornschuch atd. Tvrdé opravné vosky je nutné natavit pomocí pájky do tekuté konzistence V několika odstínech lze pořídit i měkký opravný vosk Haro. Například bílý vosk využijete pro zahlazení škrábanců, vrypů a malých děr ve dřevě, ale i na umělých površích.


Prodej: - opravné vosky , tmely, mořící a plně krycí fixy, tinktury, strukturovací tužky, retušovací barvy, opravné a vrchní laky. Tvrde opravne vosky na podlahy najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ve slevě je na prodej opravné tužky na nábytek se zárukou měsíc Retuše - korekční a opravné tužky a vosky na dřevo - Katalog. Vosky na dřevo - Paulín CZ, s. Bílý pigmentový vosk k výživě a ochraně povrchů. Bílé pigmenty chrání a propůjčují ošetřovanému nábytku starožitný patinový vzhled. Je vhodný pro opravu různých povrchů – dřevo, dýha, lamino, fólie.


Vhodné na opravu rôznych povrchov – drevo, dyha, lamino, fólia. Citizen Brown Leather Strap Watch. Hlavní součástí setu jsou barevné opravné tavné tvrdé voskové tmely a tavící pájka.


Pro tento tavný tmel je charakteristická jeho dobrá přilnavost ke dřevěným a umělohmotným materiálům, dostatečná tvrdost a mechanická odolnost. Odstraňuje spolu s vhodným padem i odolné vrstvy nečistot a zbytky prostředků na ošetření podlah. Umožňuje kompletní čištění bez.


Kartáče na podlahy , terasy, nábytek. Právě v těchto případech se vám mohou hodit retušovací tužky a opravné vosky na dřevo Borma Wachs. Po vyčištění podlahy můžeme podlahu vyleštit měkkým voskem, kde vosk rozleštíme do vysokého lesku. Nebo naneseme tvrdé vosky - polymerové vosky minimálně ve dvou vrstvách. Záleží na přání zákazníka.


Ak chcete, zadajte e-mail a budeme Vás informovať o cene alebo skladovej dostupnosti tohto. Pro údržbu dřevěných povrchů nabízíme kompletní řadu přípravků od dánské značky WOCA. Poraďáci, dajú sa na laminátovej podlahe opraviť šmuhy od kancelárskej stoličky?


Podlaha má tmavý odtieň, je trochu vidieť vyšúchané dráhy od. Všechno zbožíBorma WachsProduktyRetušovací tužky a opravné vosky na dřevoHOLZ Profix 1ks - retušovací fix Fix opravy a dokreslení povrchu dřeva Moříčí fix pro zabarvení, kreslení , retušování povrchu nábytku, dveří a podlah mořidla z fixu do dřevního vlákna. Vhodný pre opravu dreva, dyhy, lamina, flie.


Set obsahuje 10ks 8cm mäkkých voskov. Vybírejte na floorwoodu a dosáhněte profesionálního hedvábně lesklého povrchu! Prohlédněte si cenové nabídky na PRONTO vosk na dřevěné podlahy 750ml od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Bona Vosk na parkety je přírodní přípravek k povrchové ochraně dřevěných.


Jedná se o tvrdé zlatohnědé dřevo s jemnou strukturou, které se na vzduchu mění na tmavohnědé. Má dobře viditelné letokruhy. Prodám nové opravné tvrdé vosky Konig.


Používaním stránok súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky