pondělí 22. července 2019

Moderní patrové domy

Rodinné domy Možná hledáte více prostoru, více pohodlí, máte menší parcelu nebo si ji nechcete zastavět domem a chcete si nechat místo třeba na bazén či prostor pro hru vašich dětí. Montované domy na klíč, domy na dokončení - patrové domy - katalog. Dovolujeme si vám nabídnout přehled nejžádanějších a nejvíce oblíbených rodinných domů, které svými vlastnostmi stále. Vynilové podlahy v základu. Vyhověli jsme přání našich klientů a od nového roku najdete v našem standardním provedení i stále žádanější vynilové.


Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit. Projekty rodinných domů, moderní domy na klíč, typové projekty moderního domu, návrhy a plány včetně fotografií. Vyberte si od více firem. Moderní domy Společnost House Design s. VYBAVENÍ DOMŮ V ceně každého domu je nadstandardní vybavení, které vybereme z našich katalogů.


K prodeji nabízíme klasické mobilheimy, ale také patrové a celoročně obytné montované mobilní domy. Patrové domy, které zajistí dostatek prostoru pro každého člena rodiny. U nás rozhodně nenakupujete v bazaru – jedná se o nové domy vyrobené renomovanými výrobci s dlouholetou tradicí. Vsaďte na kvalitu a moderní bydlení – vsaďte na celoroční mobilní dům.


Stavíme rodinné domy na bázi dřevostaveb a to jak přízemní domy (bungalovy), tak i patrové novostavby v klasickém i moderním provedení. Jsme zkušený tým, odborně zaměřený na stavbu pasivních a nízkoenergetických domů a klademe důraz na detail i kvalitu provedení. Mobilní prodejny a prodejní stánky.


Připravily jsme pro Vás nové domy typu Feng-shui PDF katalog ke stažení GEBAS domy s. Dřevostavby přízemní domy. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem produktům. Při výstavbě montovaného domu používáme menší základovou desku, splňuje důležitou a trvalou funkci při životnosti staveb, jako desky používané u zděných domů. Kulatý dům v blízkosti lesa s wellness a vinným sklepem Ostrava Poruba. Tvar postupně se zvedajícícho čtvrtkruhu je dán rohovou parcelou ve specifickém svahu.


Provádíme výstavbu typových domů, individuální stavby, montované a mobilní nízkoenergetické dřevostavby. Dodáváme jak stavby na klíč, hrubé stavby. V případě, že nemáte dostatečně velký pozemek, můžete mít i se středně velkým bungalovem problém s jeho umístěním. Stavíme dřevostavby na klíč a dokážeme zajistit veškerý servis, od pozemku, stavebního povolení, financování až po samotnou stavbu. Připravili jsme pro Vás klasické nízkoenergetické patrové domy s nadstandardním zateplením.


Pokud dáváte přednost modernímu vzhledu nízkoenergetických dřevostaveb, můžete vybírat z této nabídky. Rodinné domy G SERVIS Ve spolupráci s jedničkou na trhu mezi dodavateli projektové dokumentace typových domů, společností G SERVIS CZ, s. Aneta je moderní bungalov s pultovou střechou. Dům je navržen pro čtyřčlennou rodinu. Dispozičně je oddělena klidová část, ve které jsou umístěny ložnice, od části s obývacím pokojem a kuchyní.


Oba dětské pokoje i ložnice jsou vybaveny prostornou šatnou. V zadní části domu je umístěna terasa přístupná z ložnice, dětského a obývacího pokoje. Zaměřujeme se především na nízkoenergetické a pasivní zděné domy , které jsou optimálním řešením pro jakoukoli moderní rodinu.


Nízkoenergetické domy mají oproti standardním domům až o polovinu menší spotřebu tepla na vytápění, díky čemuž poskytují kvalitní bydlení za rozumnou cenu. Pod slovem moderní si každý z nás může představit něco jiného. Někomu se líbí domy patrové, někomu bungalovy, někdo chce zděný dům, někdo dřevostavbu, jiný preferuje nízkoenergetické domy… V dnešní době je toho na výběr hodně a domy začínají být i cenově dostupné. Kvalitní nízkoenergetická dřevostavba šetří rodinný rozpočet.


Představujeme Vám naše moderní domy, které splňují veškeré nároky na komfortní bydlení ve vlastním domě. Vzorové domy k nahlédnutí i vyzkoušení bydlení. Nejširší nabídka typových projektů: rodinné domy , bungalovy, pasivní domy , nízkoenergetické domy , moderní domy , tradiční domy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky