pondělí 29. července 2019

Interiérová omítka

Prodáváme dekorativní interiérové techniky vyvinutá pro náročný německý trh. Celková tloušťka příčky: 1mm G Roštová sádrokartonová příčka bez vložené tepelné izolace: GKB, tl. Možnosti tónování, požadavky na kontrolu odstínu a egalizaci před nanášením, pokyny pro nanášení omítek, specifika drásaných omítek, doporučené nářadí. Sádrová interiérová omítka je dokonale hladká bez broušení, a má nízkou spotřebu materiálu: z 30kg balení získáme 9–mplochy při tloušťce vrstvy omítky mm. Naopomenutelné je, že aplikace v jedné nebo dvou vrstvách se může dělat jeden den.


Není potřeba ani penetrace ani perlinka. Strojní aplikace je výhodná při omítání velkých ploch, naopak ruční sádrová omítka se hodí pro drobnější práce, jako je začišťování ostění a lokální vysprávky, oprava ulomených hran tvárnic, zapravení drážek pro instalace vody a elektřiny. Interiérová disperzní vysoce bílá barva pro nátěry velmi hladkých povrchů stěn a stropů, vhodná pro pro reprezentativní obývací a komerční prostory, dětské pokoje, kuchyně, koupelny, nemocnice.


Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce. Upravte prosím svůj výběr. Resetovat všechny filtry.


Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Ideálne pre rekonštrukcie a malé plochy na omietanie. Zrenovujte vaše steny v interiéri alebo na fasáde a doprajte im nový vzhľad. Základom dobrej omietky je kvalitný podklad.


Ak sú na pôvodnej stene tapety, odstráňte ich špachtľou a vodou, prípadne ostnatným valčekom, drôtenou kefou. This feature is not available right now. Celá stěna anebo její část - ražená omítka je šance, inspirace, jak oživit, ozvláštnit a zútulnit váš interiér. Odolná interiérová zákoutí Na namáhaných místech oceníte nejen krásu, ale také odolnost ražené omítky.


Tento materiál je směsí vodní disperze, plniv, pojiv a příměsí zlepšujících vlastnosti materiálu. T enko vrstvá akrylová texturovaná interiérová barva určená pro výzdobu vnitřních stěn, stropů, sloupů, jakož i dalších oblastí a prvků. Slouží jako doplněk k benátské omítce. Díky hnědým částicím posiluje vzhled opotřebované omítky, vytváří dekorativní dvoubarevný účinek kontrastujících bílohnědých částic na zvoleném barevném pozadí. Cemix Silikonsilikátová omítka je jakýmsi kompromisem mezi naposledy zmíněnými typy omítek.


Kombinuje v sobě vlastnosti silikátové a silikonové omítky. Stejně jako u silikátové omítky, je možné ji použít jako povrchovou vrstvu sanačních omítkových systémů. Poznejte výhody barev a nátěrů značky PRIMALEX, které se vyznačují vysokou kvalitou díky unikátnímu složení.


S námi budete mít vymalováno raz dva. Bílá interierová barva 10L. Interiérová dekorativní omítka Tierrafino Listro je lesklá štuka na bázi jílu, pro stěny a stropy v interiéru.


Nanáší se štětcem, válečkem nebo hladítkem. Interier super struktura Akrylátová interiérová barva se strukturním efektem. Venkovní tepelněizolační omítka je vyvinutá speciálně pro tepelněizolační tvárnice Lambda YQ s cílem ještě zlepšit tepelněizolační funkci stěn a hlavně odvádět vlhkost ze stavby.


Snižujeme tím riziko vzniku plísní na povrchu i uvnitř obvodových stěn. Aplikace této omítky také podstatně urychluje finalizaci stěn. Aplikuje se do síly materiálu mm.


Tato interiérová omítka je perfektním pomocníkem při údržbě památek. Jádrová omítka ruční hrubá - Omítání všech klasických stavebních materiálů – vytváření podkladu pod štukové a šlechtěné omítky nebo keramické obklady. Omítka neobsahuje žádné chemické přísady. Vhodná pro ruční zpracování ve vnějším i vnitřním prostředí. PRIMALEX: Primalex roztíraná omítka silikonová Primalex SILIKONOVÉ OMÍTKY (dříve OROa ORY8) jsou speciální pastovité vodou ředitelné omítky na bázi silikonové emulze a organické disperze určené k probarvení na pastelové a střední odstíny v tónovacích automatech Primalex.


Hetline SENSITIVE SILIKÁT je vodou ředitelná interiérová silikátová malířská barva šetrná k. FANDÍME NÁROĎÁKU - nová spotřebitelská soutěž pro r. V rámci marketingového partnerství s českou fotbalovou reprezentací jsme si pro Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky