pondělí 29. července 2019

Bezbarvá lazura na dřevo

Olejová lazura na dřevo – bezbarvá Bezbarvá olejová lazura zajišťuje spolehlivou ochranu venkovních dřevěných ploch proti povětrnostním vlivům. Doporučujeme ji zejména na modřínové dřevo, používané např. Penetrace a lazura sjednocená v jednom nátěru – inovativní dlouhodobá ochrana dřeva na bázi oleje! Transparentní, polomatná, k použití venku Zvláště se doporučuje na dřevěné fasády, přístřešky pro auta, balkóny, ploty, pohledové zábrany atd.


Najdete u nás prémiové lazury na dřevo renomovaných výrobců Herbol a Colorex. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením, je bezbarvá.

Další nátěr po hodinách. Povrch nátěru je rezistentní k napadení houbami a podobně. Na dubu a podobných dřev se sníženou nasákavostí a s. PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i interiérové použití. Pro ošetření a údržbu všech druhů dřeva a dřevěných prvků v exteriéru.


Tak jako přicházejí zákazníci do prodejny s obecným zadáním „potřebuji lazuru na dřevo , čím natřít plot, jakou použít lazuru na palubky, kolik stojí tenkovrstvá lazura “, projděme si zde nejdříve možnosti a kombinace, které většinou máme. Aplikace lazury na dřevo Výběr lazurovacího laku je jen prvním krokem k proměně vašeho plotu, pergoly nebo nábytku. Lazura na dřevo může být buď silnovrstvá nebo tenkovrstvá.


Bezbarvý, lehce lesklý nátěr na dřevo na bázi přírodních olejů pro použití v exteriéru.

Porézní, dovolí dřevu dýchat a zabraňuje bobtnání a. Lazury na dřevo pro zvýšení ochrany dřeva. Zvyšuje ochranu dřeva proti napadení houbou, mechy a plísní, odolnost vůči povětrnostním vlivům. Nákup bez rizika: dní na vrácení. V tomto článku se zaměříme na to, co je to lazura , jaké jsou její typy, jaké jsou její výhody a jak tento přípravek správně vybrat Lazura a rozdíl mezi klasickým lakem a lazurou Klasický lak obalí dřevo do neprodyšné vrstvy, ze které se nemá kudy odpařit vlhko ven.


Používá se pro lazurovací nátěry dřeva, zejména „nepřesných“ dílů, jako jsou pergoly, ploty, trámy apod. Dekorativní lazura na dřevo německé kvality pro vnitřní a vnější prostředí. Nevýhodou je, že po jeho aplikaci dřevo zpravidla ztmavne , proto si před nátěrem raději vyzkoušejte barvu laku na vhodném vzorku. Vysoce kvalitní vodou ředitelná lazura na dřevo pro interiér. Vynikající ochrana proti žloutnutí díky UV filtrům.


Přirozený vzhled dřeva je zachován. Hedvábně lesklá olejová dlouhodobě ochranná lazura na dřevo v exteriéru. Nátěr je trvale elastický a paropropustný. Rychlý náhled- (4Kč) 3Kč. Bezbarvý jednosložkový lak na bázi rozpouštědel pro použití v interiéru.


Xyladecor Podlahový lak polyuretanový. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Efekt přírodního dřeva pro interiéry. Vodou ředitelná, prodyšná lazura na dřevo s vynikající ochranou proti žloutnutí. Díky transparentnímu hluboce. Tenkovrstvá lazura na ochranu dřeva ve vnitřním i venkovním prostředí.


Venkovní lazury na dřevo OSMO odpuzují vodu a jsou mimořádně odolné vůči povětrnostním vlivům a UV záření. OSMO – nátěry na dřevo Barvy na dřevo venku Fasády, okna Fasády, okna V případě požadavku na barevnou úpravu povrchu lazurou použijte OSMO Ochranná olejová lazura ve vybraném barevném odstínu (standardních odstínů) nebo OSMO Ochranná olejová lazura Efekt. Helios BORI Laková lazura 5L - Lazury: bezbarvá. Herbol lazura Offenporig Pro-Décor bezbarvá. Silnovrstvá lazura na dřevo.


Nestékavá lazura na všechny typy dřeva pro venkovní i vnitřní použití. Bondex Matt je syntetická tenkovrstvá lazura na dřevo se zvýšenou ochranou proti UV záření. Vhodná i pro neopracované dřevo.


Ideální na okna, ploty, podhledy nebo podbití, přistřešky, pergoly apod. Barvy, laky na dřevo značky Bondex. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky