úterý 30. července 2019

Věnec ze šišek

Zlatavé šišky – zkuste návo jak vyrobit zlatavé šišky. Věnec ze šišek a dalších přírodnin. Letošní adventní věnec jsem měla vymyšlený pěkně dlouho dopředu – věděla jsem, že tentokrát chci zkusit vyrobit věnec ze šišek. Kdo by to nechtěl mít doma na Vánoce pěkné?


Přinášíme inspiraci, jak si svůj domov v tento sváteční čas doslova vymazlit. A nebudete potřebovat mnoho peněz! Návod jak si zhotovit adventní věnec ze šišek a vánočních ozdob. Takto zhotovený věnec si můžete odložit i na budoucí vánoční období.


Potřebujete: - polystyrenový podstavec - látku - špejli, párátka,. VIDEO: Jak vyrobit vánoční věnec ze šišek Od admin DO BYTU , VÁNOCE Trochu neobvyklý, ale krásný vánoční věnec si můžete vyrobit i ze šišek a zvládne to každý. K aranžování dekorací ze šišek se využívají nejčastěji druhy šišek. Jedná se o šišky smrku ztepilého (Picea abies), které mají dřevnatou až. Ale množství šišek se samozřejmě odvíjí od toho, jak velký věnec chcete dělat.


V našem případě si tedy připravíme šišek. Na drátu si uděláme očko a odmotáme si potřebné množství. Adventní věnec luxusní přírodní… Luxusní adventní věnec ze šišek , lepený na slaměném podkladu, doplněný běl. Budete potřebovat věnec ze slámy, asi čtyřicet šišek , čtyři bodce a svíčky, palmové hvězdy, zlaté, bílé a čokoládové hvězdičky, skořici, zlatou větvičku a jedlé kaštany.


Dále potřebujete drátek nebo provázek, tavnou pistoli nebo lepidlo. Pokud byste chtěli zvolit jinou techniku zdobení třpytkami, je možné postupovat tak, jako když jsem dělala adventní věnec ze šišek , tj. I šišky vypadají na věnci pěkně.


Můžete zvolit jeden druh šišek, nebo šišky různých druhů střídat. Malé šišky budou držet lépe než velké, i když s lepením bude více práce. A věřte, že takový zlatý šiškový vám vydrží i na Vánoce. Adventní věnec ze šišek Ahoj holky, mám dotaz, chystám se dělat adventní věnec, chci čistě jen ze šišek tak jsme s malo sbíraly, mám jich doma dost přes 1mám vše co potřebuji, dneska jsme k tomu zasedly, že budeme tvořit ALE ono to nebude tak snadný nebo možná jo poraďte prosím, jak ty šišky uchytit? Nejprve je třeba na věnec ze šišek si připravit korpus.


Ten může být vyrobený z polystyrenu, anebo slámy. Jako prvními je třeba začít většími šiškami, které budete nalepovat po obvodu věnce. Okolo větších šišek potom lepte šišky malé.


Ty nejmenší šišky umisťujte až k vnitřnímu obvodu věnce. Nechce se Vám prát a věšet záclony? Toto video je určeno právě pro Vás. Nasbírejte si šišky a udělejte si originální podzimní závěs. Problém se snažila vyřešit tím, že si začala věnec dělat sama a kupovala si na něj větvě z jehličnanů, které vydrží déle než smrkové.


Vánoční stromeček ze šišek Miluji Vánoce a bez vánočního stromečku si tyto svátky ani nedokážu představit. Sice nám do Štědrého dne zbývá ještě více než měsíc, ale i tak jsem si již dnes vyrobila malý stromeček ze šišek , který najde své místo ve výzdobě našeho domu. Vánoční věnec nemusí mít jen klasickou podobu z jehličí a cesmíny, co takhle originální věnec z borovicových šišek ? Dekorace z přírodních materiálů jsou letos trendy. Ozdobte si s nimi domácnost a nalaďte se na sváteční atmosféru. Nádherné dekorace ze šišek si snadno.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Pavla Čivrná. Netradiční a hlavně levnou surovinou jsou šišky. Pořídíte je při procházce na čerstvém vzduchu. Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Věnce.


Podívejte se na další nápady na téma Jarní věnce, DIY – Věnce a Velikonoční věnce. Každý vánoční věnec oživí vtipné sovičky. Na špičku hodně otevřené borové šišky usaďte malinkatou čepičku, přilepte papírové oči a křídla ze zbytků látek a hned bude u vás na dveřích pěkně živo.


Na výrobu věnce ze šišek budete potřebovat korpus. Může být z polystyrenu nebo slámy, záleží jen na vás. Na korpus šišky začnete postupně lepit, nejlépe tavnou pistolí.


Je dobré začít nejdříve vetšími šiškami, které nalepíte po obvodu. Kolem nich potom přilepíte ty menší – pokračujete směrem od vnějšího obvodu, přes vrch až k vnitřnímu obvodu (tam je nejlepší dát úplně ty nejmenší šišky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky