úterý 30. července 2019

Sada na otisky nožiček či ručiček

Náš obchod se specializuje na prodej produktů k narození dítěte, obzvláště pak kompletních sad na otisky nožiček a ručiček. Snažíme se mít vždy na skladě co nejvíce různých produktů od různých renomovaných firem. Jako první v ČR jsme otevřeli specializovaný obchod na prodej sad pro výrobu otisků nožiček a ručiček miminek.


Přinášíme na trh produkty, které jinde nekoupíte - Kouzelné otisky , Stříbrné osobní šperky z 3D odlitku nebo otisku nožičky a ručičky, Hrnky s vlastním otiskem nožiček a ručiček , nyní i osobní šperky s otiskem tlapiček zvířecích mazlíčků nebo z 3D odlitku tlapičky, hrnky s tlapičkami zvířecích mazlíčků a další. Sada na otisky nožiček či ručiček albi Zachytit otisk či odlitek ručičky nebo nožičky svého miminka už napadlo mnoho maminek na světě. Nožičky i ručičky novorozenců jsou fascinující - drobounké a.

Rodiče novorozence si mohou vytvořit krásnou památku na dobu, kdy. Vytvořte si pomocí sady pro otisk nezapomenutelnou památku nožičky nebo ručičky Vašeho. Kouzelné otisky - mini sada Archy speciálního papíru pro Kouzelné otisky Oznámení o narození miminka Zhotovení odlitku Profesionální zhotovení 3D odlitků nožiček a ručiček dětí Rodinný odlitek - spojené ruce Semknuté ruce Pr. Baby otisk trojrámeček, otisky dětských nožiček 3 otisky dětských nožiček sada , otisky dětských ručiček do sádry A další skvělé výrobky, velmi kvalitní dětské fotorámečky se sadou na otisk nožičky nebo ručičky miminka a sady pro odlitek dětských nožiček jsou velmi krásnými dárky pro novopečené rodiče, hlavně pro čerstvou maminku.


Bílý trojrámeček na fotografii se sadou na otisk nožičky a ručičky miminka. Happy Hands Ornament Kit - sada pro zachycení těch nejkrásnějších vzpomínek - pomocí sady si zvěčníte otisk malých ručiček či nožiček Vašeho miminka cca do let věku - příprava a vytvoření otisku je. Otisky nožiček a ručiček už rozebírají maminky na webu eMimino.


Tento elegantní dřevěný fotorámeček je určen pro dvě fotografie a otisk ručičky a nožičky vašeho miminka.

Kdykoliv si budete moci připomenout okamžiky, kdy. BABY DAB je speciální barva s aplikátorem na otisky dětských ručiček a nožiček do deníčků, památníčků atd. Otisky Vašeho děťátka: Zvěčněte si otisk ručičky nebo nožičky vašeho děťátka. Tato sada vám poskytne vše, co je třeba pro vytvoření této originální připomínky.


Hmota na otisky dětských ručiček a nožiček. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Dostupnost: Skladem u dodavatele. Otisky dětských nožiček a ručiček jsou dnes nepostradatelné pro uchování památky a vzpomínky na malé miminko. Podívejte se jak vypadá barva na dětské otisky aniž by nožička a ručička dítěte byla barvou natírána!


Speciální patent americké značky Pearhead. Značka WAWA působí na trhu již řadu let a má tedy do jisté míry dlouhou a prověřenou historii a kvalitu. Originální otisky nožiček a ručiček od firem Pearhea Baby Art, Adora, Wawa, dětská fotoalba, dětské fotorámečky, krabičky na vzpomínky, dárky k narození dítěte a mnoho dalších krásných a originálních dárků. D Memories otiskovací sada baby pro otisky ručiček a nožiček se dvěmi rámečky limitovaná edice Snadné a rychlé vytvoření barevných otisků dětských ručiček a nožiček.


Krásná památka na první společné dny. Vytvoření otisku je velmi snadné. Součástí je i sada na otisky nožiček nebo ručiček miminka.


Samotuhnoucí a zdravotně nezávadná hmota pro otisk je měkká a pružná.

Kdyby se otisk nepovedl napoprvé, jednoduše postup zopakujete. Uchovejte si památku na dobu, kdy bylo Vaše dítě ještě malé. Vyroste, než se nadějete.


Otisknout nožičku či ručičku můžete s otisky Pearhead. Tyto otisky dětských nožiček a ručiček jsou na našem trhu velkou novinkou. Letos je představila americká značka Pearhead. Pearhead nabízí otisky vhodné pro miminka a dokonce i pro starší děti. Jsou bezpečné i pro nejmenší děti a velmi snadno se s nimi pracuje.


Do kategotie 2D Otisky jsme zařadili rámečky se sadou na otisky, kde se k vytvoření otisku nepoužívá hmota, ale otisk nožičky či ručičky dítěte se otiskuje na papír či plátno a podobně. Do této kategorie nám spadají produkty značek Pearhea Wawa a Baby Art.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky