středa 17. července 2019

Teakový olej

Při pravidelném používání ošetřujících přípravků bude váš zahradní nábytek podstatně déle vypadat jako nový a zároveň dřevo chráníte před zbytečným vysycháním a jinými nežádoucími vlivy. Teakový olej - olej pro ochranu zahradního nábytku z teakového dřeva. Oživuje a regeneruje přirozenou kresbu dřeva.


Vezmite na vedomie, prosím, že dáta týkajúce sa používateľa môžu byť prostredníctvom tejto funkcie prenesené na tretie strany. Bezbarvé nebo transparentní, polomatné, k použití venku. Pri pravidelnom používaní ošetrujúcich prípravkov bude Váš nábytok podstatne dlhšie vyzerať ako nový a zároveň drevo chránite pred zbytočným vysychaním a inými nežiadúcimi vplyvmi. Olej pro péči a ochranu na zahradní teakový nábytek.


Přípravek je na bázi přírodních olejů, proto se rychle vpíjí do dřeva a chrání ho před UV zářením, povětrnostními vlivy a. Nabízíme tvrdé teakové oleje vhodné pro napuštění zahradního nábytku vyrobeného z tvrdých dřevin. Tvrdý teakový olej propůjčuje nábytku přirozený. Je zvláště vhodný i pro venkovní povrchovou úpravu dřev trvanlivých jehličin, tj. Výborný k impregnaci, ošetřování a oživení povrchu zahradního nábytku a teras z teaku a jiných. Ochranný přípravek pomáhá zachovat a udržovat přirozený vzhled dřeviny.


Zachovává původní barvu dřeva a je šetrný k člověku i životnímu prostředí. PLUS tradiční teakový olej 3L (olej na zahradní nábytek a jiné výrobky z tvrdého a exotického dřeva) PLUS tradiční teakový olej je směs vysoce kvalitních, polymerizovaných, přírodních rostlinných olejů. Tradiční teakový olej je směsí nejkvalitnějších přírodních rostlinných olejů pro prvotní ošetření i pro pravidelnou ochranu a údržbu týkového. PvP and PvE battles, trading. Register now and play for Free!


BBB tradiční týkový (teakový) olej na dřevo, terasy, nábytek. Týkový olej je zcela přírodní a je vhodným řešením čím natřít, jak natřít, ošetřit, napustit, revitalizovat dřevěné povrchy. Pro vnitřní i venkovní použití, zahradní nábytek, podlahy Nanášení: štětcem s vytřením Sušina:. Barva na úly - teakový olej - ochraňuje dřevo před vysoušením, zdeformováním a štěpením.


Dodává dřevu přírodní olej, póry dřeva neuzavírá a dřevo nepraská. Jak ošetřovat zahradní nábytek? Každý, kdo si pořídí a užívá zahradní nábytek.


Nábytek bude vypadat jako nový po dlouhá léta. Olej je vhodný na ošetření všech běžných druhů dřevěného nábytku (mahagon, borovice, teak, akácie, meranti, apod.). Prodáváme teakové oleje značky Ciranova vyrobené podle skandinávské tradice. SOKRATES Olej TEAKOVÝ - Olej rostlinný, modifikovaný, rozpuštěný v přírodním rozpouštědle Vynikajicí prostředek k čistění a ošetřování nábytku a jiných výrobků ze dřeva teaku, akátu nebo podobných mastných dřev.


TEAKOVÝ OLEJ je certifikovaný dle normy EN 71-– Bezpečnost pro dětské hračky. Počet nátěrů: při aplikaci na nové dřevo se doporučují nátěry. V případě renovace stačí nátěr bez jakéhokoliv obrušování – přímá aplikace na původní nátěr. Hluboce penetrační čirý olej na dřevo OWATROL TEAK-OLJE dřevo nasytí a nahradí již vyprchaný přírodní olej obsažený ve dřevě. Pro udržení původního zbarvení teakového zahradního nábytku a pro jeho dlouhodobou ochranu je vhodný teakový olej.


Díky snadné a časově nenáročné péči bude váš zahradní nábytek vypadat stále jako nový. Naturalis Oils sú prírodné oleje na drevo, chránia a ošetrujú drevo čím zachovávajú hodnotu pre Vás. Váš svět dřeva a palubek. Vyvinuté a vyrobené na Slovensku. Rastlinný olej obsahujúci prirodzený pigment, ktorý absorbuje väčšinu ultrafialového žiarenia slnečného svetla.


Riedidlo z minerálneho oleja zabezpečuje. Chrání proti vodě, UV záření a plísním. Nátěr je hedvábně matný, omezuje bobtnání a špinění dřeva. Výrobok je možné aplikovať na akékoľvek neopracované drevo.


Teakový zahradní nábytek z kvalitního teaku Na těchto stránkách Vám přinášíme žádaný sortiment - kvalitní teakový nábytek - zahradní nábytek z. Napouštěcí olej na dřevo na bázi za studena lisovaného lněného oleje. Vhodný k ošetření proti povětrnostním podmínkám odolného. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky