úterý 20. února 2018

Kompozitní panely

Hliníkové kompozitní panely. Elektrické a manuální otevírače. Nabízíme služby od fasá přes výplně otvorů, speciální světlíky. V současném náročném světě vyžadujeme od stavebního průmyslu stále více. Chceme, aby byly naše budovy energeticky účinnými a zároveň estetickými a také vyžadujeme, aby byly postaveny rychle a vyhověly našim potřebám z hlediska našeho času a rozpočtu, ale bez ztráty kvality.


Izolační systémy z kompozitních PU panelů představují velice účinný způsob pro uspokojení všech těchto požadavků.

Využijte kompozitní desky s rozličnými povrchovými úpravami. Jsme specialistou na kompozitní materiály. Dodáváme také hliníkové voštinové desky. PREFA hliníková kompozitní deska si tak i na velkých plochách zachovává konstantní rovinnost a stabilitu.


Prodej rozsáhlého sortimentu polykarbonátových desek, skleníků a plexiskla za skvělé ceny. Síla hliníkové krycí vrstvy je – – – mm. U tohoto typu desek je kvůli možné variabilitě použití obvykle každá strana jinak barevná. Jádro desek je černé barvy.


V případě zájmu lze desky upravit na požadované rozměry.

Povrch krycích hliníkových plechů je upraven vysoce kvalitními laky. Sendvičové desky ( kompozitní panely ) pro reklamu a stavebnictví z hliníkových plátů a jádrem minerálním či z polyethylenu. Povrchová úprava PVDF (polyvinylchloridová barva), nebo polyesterová barva s možností objednání dle RAL. Kompozitní panely BOND – ZenitBOND.


Albond hliníkové kompozitní panely 2. Tloušťka a váha s porovnáním s jiným druhém materiálu Oblasti použití 3. Co jsou kompozitní panely ? Izolační kompozitní panely , které jsou někdy nazývány sendvičovými panely, se skládají ze dvou tuhých kovových stěn (obvykle z ocele či hliníku), mezi kterými je PU izolace (polyuretan). Panel je svou strukturou kompozit sestávající ze dvou vrstev hliníkového plechu. Panely zaručují vysokou odolnost vůči korozi. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Predaj rozsiahleho sortimentu polykarbonátových dosiek, skleníkov a plexiskla za skvelé ceny. Ostatní průmysl Vzhledem ke svými vynikajícím vlastnostem (nízká váha, odolnost vůči korozi a chemikáliím, teplotní izolant) mají kompozitní materiály široké uplatnění téměř ve všech výrobních sektorech. KOMPOZITNÍ SENDVIČOVÉ DESKY NEOBOND CENÍK TITAN-MULTIPLAST s. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem.


Kromě toho nereagují na chemicky agresivní plyny. Vyznačujú sa vysokou tvarovou stabilitou. ALUCOMPOSITE PANELS spol.

Fotogalerie realizací sendvičových panelů. Vyrábí se z Alukompozitu - sendvičové desky s hliníkovým povrchem. Vsaďte na okna, dveře, stěny a fasády z hliníku, která vás nezklamou!


Vyberte si z širokého spektra barevných provedení a atraktivních imitací dřeva. Dle údajů žadatele se jedná o vrstvený kompozitní panel z plastového jádra a povrchově upraveného hliníkového plechu po obou stranách panelu. Nachází se v pohodlné Číně, Tasuns Composite Technology Co, Ltd je jedním z konkurenčních výrobců sendvičových panelů sendvič s profesionální továrny.


Zvláštnost hliníkových vrstvených desek je v tom, že mohou být na staveništi upravovány tak, že je lze ohýbat a pokládat přes roh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky