středa 28. února 2018

Skleněné výplně

Jejich provedení ztvárňuje mnoho směrů, od klasického, zcela decentního až po moderní extravagantní styl. Exteriérová či interiérová aplikace a výroba na zakázku charakterizují jedinečnost společnosti JAP v tomto oboru. Obvykle se používají do otvorových výplní skleněné výplně , a to nejčastěji: jednoduché zasklení (pouze pro interiéry). Dříve se používalo ploché sklo o tloušťce mm, dnes je obvyklejší tloušťka mm. Na vchodových dveřích jsme měli prasklé sklo.


Video ukazuje, jak probíhá výměna skleněné výplně bezpečnostního trojskla u vchodových dveří. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Výplň skleněná, čiré sklo 120x110cm, tl.


K našim balkonům si můžete vybrat z devíti druhů výplní. Od dostupného plechu v různých provedeních až po skleněné výplně , které promění. Výroba a prodej prosklených dveří ( interiérových, vchodových) za příznivé ceny. Prosklení interiérových dveří. Moderní technologie zasklívání při výrobě oken zaručuje nejen teplo v domě, ale také.


Nicméně i zde se fantazii meze nekladou a můžete si vybrat např. K uvedeným kontrukcím se pak použijí skleněné výplně zábradlí. Na výplň lze použít lepené bezpečnostní sklo čiré, mléčné, kouřové a barevné kalené sklo nebo kalené sklo s potiskem. I zde se nabízí několik alternativ uchycení - bodové, dvoustranné, třístranné, anebo čtyřstranné. Zobrazit všechny parametry.


Vyrábíme stoly a stolové desky, dlaždice, obklady a skleněné výplně , nově experimentujeme se svítidly. Všechna díla ve fotogaleriích lze nezávazně objednat tlačítkem TO CHCI v otevřené fotogalerii. Izolační skla jsou tvořena dvěma nebo více tabulemi plochého skla, jejichž vzdálenost je vymezena různě širokými plastovými distančními profily.


Nevíte si rady s výběrem? Ozvěte se nám a my vám poradíme jak vybrat okna, která jsou přesně pro Vás. Na této zakázce jsme dodávali a montovali zavěšené skleněné stříšky nad venkovním ochozem a stavěli nové prosklené kanceláře v prostorech firmy.


Vzdušné skleněné zábradlí se smyslem pro detail Pro vaše schodiště navrhneme vzdušné a hlavně bezpečné skleněné zábradlí. Promyslíme, každý detail tak, aby zábradlí bylo bezpečné a zároveň lahodilo oku každého architekta, odborníka ale i lajka. Podle barevného ladění a celkové koncepce kuchyně se sklo dá jednoduše zakomponovat do každé kuchyně. Nestandartní barvy: veškeré odstíny dle vzorníku RAL – termín dodání dohodou.


Minimální množství bm – jinak po dohodě s výrobcem). Skleněné zábradlí je novým trendem pro design. Nabízíme dále k zábradlí skleněné branky pro bezpečnost Vašich dětí.


Uplatnění skla je skutečně bohaté. V nabídce je výběr skla a madel včetně jejích uchycení. Jak ale zařídit, abyste neměli v luxusní kuchyni sklo, které máte na výtahové šachtě v práci? Chtějte něco unikátního!


Aktivní účinná čistící pěna pro skleněné výplně , která okamžitě odstraňuje nečistotu při sprchování. Nerezové držáky skleněné výplně jsou jedny z komponentů pro montování skleněných zábradlí. Drží skleněné tabule mezi sloupky zábradlí. Výplně křídel oken a dveří.


Nejrozšířenější způsob osazení výplně do zasklívací spáry je její vymezení vůči křídlu pomocí distančních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky