čtvrtek 22. února 2018

Truhlářství prostějov

Potřebujete vyrobit nábytek na míru? Zhotovíme pro Vás kuchyňské linky, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dětský nábytek, postele na míru i. Zakázková výroba z lamina a masivu v okrese Prostějov a okolí. Zákazník má možnost výběru z kompletní nabídky dezénů, materiálů a doplňků. Nábytek na míru je v mnoha případech vhodnější řešení nežli nábytek typizovaný. Výroba a prodej palivových briket.


Zabýváme se výrobou atypického nábytku převážně z masivu , ale také z dýhované a laminované dřevotřísky. Truhlářství Ujec - Vaše truhlářství v Prostějově! Nabízíme také výrobu interiérových a vchodových dveří na míru, vrat, schodišť, zábradlí, pergol, altánů, přístřešků, teras a další. Zařizujete rodinný dům, byt, firmu či.


Předností je výborný poměr kvality, ceny a dodacích termínů. Firmám dodáváme kancelářský nábytek, stoly a vybavení pracoven. Výrobou nábytku na míru se zabýváme již let a to nejen v Prostějově. Je možné vyrobit dle představ a přání jakéhokoliv vybavení skříněk , uspořádání a provedení z různých materiálů a berevného proveden.


Vyrobíme vám nábytek na míru dle vašich představ. Naše truhlářství je rodinným podnikem s dlouholetou tradicí. Naši firmu najdete ve Výšovicích u Prostějova poblíž kostela a obecního úřadu.


Zdědili jsme svou lásku ke dřevu po otci a bez nadsázky lze říct, že jsme schopni splnit každé vaše přání, které se týká dřevěného vybavení vašeho domu či kanceláře. Custom-made production of furniture in small series and indoor furnishing of laminate veneered as well as solid materials. Pracuji v oboru Podlahářství a truhlářství.


Moje pracovní oblast je Přerov, Prostějov , Olomouc, Hranice a Zlín. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru truhláři, truhlářství v obci Prostějov. Oslovte více dodavatelů a. V kategorii nalezete také řemeslníky a firmy z kategorií Altány, Pergoly, Zimní zahrady, Nábytek.


Chcete s námi probrat Vaše představy o nábytku a zkonzultovat jeho výrobu? ZAVŘENO (Otevírá Po 08:30) Navrhneme, vyrobíme a namontujeme pro Vás kompletní nábytkové vybavení i do těch. Vyrábím nábytek na zakázku, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, interiérové dveře a zárubně, obklady, schodiště i samonosná schodiště.


Interiérový Nábytek — stavebniny Prostějov Stavbomat Stavebniny Prostějov Interiérový nábytek. Kvalitní nábytek Brno Maxhome. Jsme zakázkové truhlářství a umíme vyrobit jakýkoliv nábytek. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. Nábytek umíme vyrobit nejen podle návrhu architekta, ale i ze skici co si sami namalujete.


Nespokojte se sériovou výrobou, chtějte kvalitu! Dřevěné dveře jsou v každé domácnosti nejen funkčním prvkem, ale i skvělým dekoračním doplňkem. Zabýváme se zakázkovou výrobou veškerého typizovaného a atypického nábytku (tj. nábytek vyráběný přímo na míru, dle přání zákazníka). Nábytek vyrábíme jak pro domácnost, tak pro kanceláře. Dále zajišťujeme dodání a montáž interiérových dveří, dodání a montáž laminátových podlah, umožňujeme nářez.


Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete. Kompletní sortiment pro výrobce nábytku, stavební firmy a architekty.


Na své si u nás přijde i každý kutil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky