úterý 27. února 2018

Spojovací materiál nerez

Specialista na nerezové spojovací materiály, ložiska, lana, řetězy, panty aj. Nakupte jej u specialisty v oboru – na Akros. Využijte výhodné množstevní slevy!


Nabízíme široký sortiment spojovacího materiálu z nerezu, především matice, šrouby, nýty, podložky, imbusy, vruty a závitové tyče. Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. Příznivé ceny a kvalitní servis včetně dodávek od jednoho kusu dělají z. Nakupujte spojovací materiál za lepší ceny!


Nerezový spojovací materiál. Matice čtyřhranná nerezová (DIN 557-A2) Matice křídlatá (AT) nerezová (DIN 315-A2) Matice nýtovací s plochou hlavou a rýhovanýn tělem. Standardní skladový sortiment tvoří především šrouby, matice, podložky, závitové tyče, vruty, nýty a jiné (dle norem DIN, ISO a ČSN). Máme k dispozici mnoho druhů šroubů, vrutů či nýtů , tudíž vždy najdete to správné řešení pro váš projekt!


Dodáváme spojovací materiál do výrobních podniků, kde je kladen vysoký důraz na rychlost a kvalitu dodávek. Naši obchodníci zástupci Vás rádi navštíví a poradí v oblasti spojovacího materiálu a kotvící techniky, případně navrhnou umístění prodejních regálů Pematex. Máme zavedený systém zásobování prodejců spojovacího materiálu a kotvící techniky. Vrut terasový, nerez ocel AISI 41 torx drážka, zápustná malá hlava. Okrem klasického oceľového spojovacieho materiálu dodávame skrutky, matice, kolíky, podložky a ďaľší materiál z nehrdzavejúcej ocele - nereze v rôznych.


Vše pro Vaši snadnou práci Nářadí a doplňky. Hledat Dodání do hodin. Dopravu zdarma při objedná. Skrutka so 6HH a celým závitom, nerez. Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania.


Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou, predajom a distribúciou nerezovej ocele a montážou strojnotechnologických zariadení pre potravinársky a. Podložka pružná so štvorcovým prierezom, NEREZ. Pokud máte nějaké dotazy ohledně spojovacího materiálu, kontaktujete nás. Mimo nerezový spojovací materiál Vám nabízíme i hutní materiál nerez. Chýba Vám správna skrutka, matica, kotva, hmoždinka, vrták, nit. Spojovací a kotviaci materiál.


Vruty do teras z martenzitické nerezové oceli, vhodné do standardních venkovních podmínek. Tyto vruty jsou schopny přenášet vyšší kroutící moment. Speciální matice s podložkou integrovanou přímo na 6hr tělo spojovacího prvku, v podobě ozubeného límce. Matice s metrickým závitem a podložkou zpevňuje spoj. Běžný spojovací materiál – metrické šrouby, matice, podložky, vruty , nabízíme v povrchové úpravě zinek nebo nerez v provedení Anebo A4.


Nabízíme ostatní nerezový spojovací materiál , nerezové šrouby a nerezový spojovací materiál - První čestná s. Zařadili jsme do nabídky vruty do dřeva s torx hlavičkou ke kterým máme i bity (hroty) a nástavce do aku šroubováků a vrtaček. Prodej polotovarů a výrobků ze dřeva a doplňkového sortimentu - ochranné nátěry na dřevo značek OSMO COLOR a REMMERS. Materiál: podle DIN, nerez. Provedení: černé - galv.


Nový hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití různých fasádních desek. Velkoobcho Internetový obchod s Turbo šrouby, stavební vruty Rapi nerez šrouby, Prodáváme i na Slovensko - skrutky Rapi Turbo skrutky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky