úterý 27. února 2018

Šindel dřevěný

Zabýváme se také štípaným (či řezaným) šindelem smrkovým s boční pero-drážkou. Tento typ šindele je však potřeba pravidelně chemicky impregnovat. Obojí v prvotřídní kvalitě, což. Firma Odehnal a syn je jednou z nejstarších firem, která se zabývá výrobou a pokládkou dřevěného šindele.


Zakladatelem firmy je pan Odehnal Josef st.

Plastový šindel dřevěný s dvojitou vodní drážkou. Imitace štípaný šindel , došky - věrná kopie klasického štípaného šindele ze dřeva. Pro podporu návratu k přírodě a přírodním materiálům nabízíme výrobu a pokládku dřevěného štípaného šindele. BNC - břidlice německý čtverec. Alternativou dřevěné šindelové krytiny může být plastový šindel , který svým dekorem velmi připomíná dřevo, nebo případně i břidlici.


Zde najdete informace ke krytinám z přírodních materiálů - nopy, snopy, štípané, řezané šindele, historické střechy, rekonstrukce starých střech. Při úvahách o volbě střešní krytiny se nabízí široká škála možností. Ti, kdo hledají zajímavou alternativu, mohou začít přemýšlet o dřevěném.

EUREKO - DDS je věrnou kopií klasického štípaného šindele ze dřeva. Byl speciálně vyvinut jako střešní krytina a obklad se všestranným použitím. Naše firma se zabývá výrobou tradičního produktu, jakým dřevěné štípané šindele nepochybně jsou. Dřevěný šindel - štípaný šindel.


Lidé mají tendenci se stylem svého života přírodě spíše vzdalovat. A co takhle udělat krůček zpět k ní? Využijte při stavbě chaty. Vyrábíme a prodáváme dřevěné šindele z pomalu rostoucích dřevin, což je záruka vysoké kvality šindle. Instalace bitumenových šindelů na střechu zahradního domku, pergoly nebo garáže.


Položte si sami šindele na svoji střechu. Pokládka podkladního pásu, plechování a pokládka šindele. Jedná se o dřevěnou destičku břitovitého tvaru, širokou až a dlouhou až cm. Ceník ŠINDELE S POKLÁDKOU. V cenách je zahrnuta impregnace šindelů, doprava, položení a pozinkované hřebíky.


Jednoduchá rovina 73- nároží, úžlabí. K jeho výrobě používáme smrkové nebo.

Ceny jsou bez DPH, k cenám je účtováno DPH. Valašský dřevěný šindel Sleva na přírodní krytinu, zhotovenou z předem vybraného modřínového nebo smrkového dřeva, zpracovaného ruční technologií. Výhodou plastového šindele je obzvláště jeho dlouhá životnost. Search the best information on DirectHit.


Zpracování a elegance jsou hlavní přednosti tohoto půvabného šindele. S dokonale kulatými tabulemi vytváří Victorian silnou individualitu. Tyto druhy základních střešních šindelů se používají zejména pro nenáročné stavby, jako jsou pergoly, altány, kůlny, přístřešky atd.


Eureko DDS - Drdlíkův dřevěný šindel věrně kopíruje klasický štípaný šindel ze dřeva. DDS byl vyvinut jako střešní krytina a obklad se všestranným. Pouze u nás najdete kompletní sortiment plastové krytiny EUREKO DSS II na jednom místě: základní šablona, úžlabí, nároží, průchodky a odvětrávání. Naší specializací je pokládka dřevěných šindelových střech na chalupách, kostelích, kapličkách, hradech a zámcích.


Jedna strana je opatřena drážkou a na druhé straně je péro. Střechy z dřevěných šindelů mají jedinečné vlastnosti a nezaměnitelný vzhled. I po staletích je dřevěná šindelová krytina stále aktuální.


Ruční výroba šindelů je poměrně náročná práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky