čtvrtek 22. února 2018

Výkup palet brno

Dřevěné palety: výroba, opravy, výkup a prodej palet, Brno a okolí. Prodáváme europalety, standardní palety, vyrobíme i palety atypických rozměrů. Výkup palet pro Brno a okolí. Ceny za výkup palet jsou určovány individuálně v rozmezí podle ceníku.


V současné době máme tyto provozovny - Brno-Modřice, Brno-Líšeň, Mikulov, Velké Meziříčí, Znojmo a Žďár nad Sázavou. Kompletní výčet služeb naleznete v sekci služby. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru výkupu a prodeje palet můžeme nabídnout perfektní služby ve našich pobočkách v Praze, Hostivicích a Ořechu.


Ceny jsou pouze orientační, jsou bez DPH, bez dopravy. Na ceně dopravy se dohodneme dle vzdálenosti a počtu přepravovaných palet. Od té doby jsme prošli velkým vývojem a dnes máme stanovená svá pevná pravidla a také místo na slovenském, českém i zahraničním trhu.


Zákazníky naší firmy jsou. Vy tak ušetříte nejen čas, ale i peníze za auta a pohonné hmoty. Výměnu palet za jiné, nebo poškozené za nepoškozené.


Specializujeme se na komplexní služby v oblasti výkupu, prodeje a pronájmu dřevěných a kovových palet , přepravek KLT , boxů KTP , gitter boxů, magnum boxů, mars boxů a jiných obalových materiálů. Plastové palety vhodné pro individuální skladovací a přepravní účely. Palety Brno Půlpaleta Jedná se o téměř novou paletu ze světlého dřeva, Půlpaleta voní dřevem, nesmí být znečištěná, nesmí mít poškozené špalky nebo prkna či být plesnivá nebo mokrá.


Potřebujete prodat či nakoupit palety, europalety? Společnost Stanislav Hovězák s. Brna nabízí prodej a výkup palet. Vykupujeme použité palety EUR a. Vykoupíme Vaše nepotřebné nebo poškozené palety!


Možná platba v hotovosti. Nabídka a poptávka Euro palet. Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné. Pro větší množství si přijedeme! Aktuální katalog firem v kategorii Dřevěné obaly a palety Brno -město.


Nabízíme standardní, EUR i EPAL palety, dřevěné bedny a víka, gitterboxy a paletové nástavce. Výroba a prodej palet , europalety, dřevěné palety, přepravní obaly, bedny, standardní a atypické palety od firmy Stanislav Hovězák s. Zaměřuje se na výkup , výrobu, opravy a prodej palet. Výroba dřevěných přepravních palet EUR, jako každý provoz, který zpracovává přírodní surovinu, zatěžuje přírodu a životní prostředí. Kovový odpad přebíráme a vykupujeme pro jeho další zpracování využití a recyklaci. V síti našich sběren Vás obslouží ochotný personál, který převezme vaše kovy dle platné legislativy a aktuálního ceníku.


Vyrábíme dřevěné paletové nástavce - ohrádky, nástavce na palety, přepravní bedny. EURo palety prodej výkup , výroba. Rework 1 kontrola výrobk.


Provádíme výkup surovin včetně dřevěných palet. Přijímáme noviny, časopisy, letáky i kartony. Nabízíme odkup železa, barevných kovů (měď, mosaz,) a kabelů. Zajistíme okamžitý převod peněz. Výroba, prodej i výkup - jednorázové palety, europalety i palety atypických rozměrů.


Vysoké výkupní ceny za vaši paletu. Máte ve skladu nadbytečné palety, kterých byste se rádi zbavili? Není nic lehčího, než se nám jakýmkoliv způsobem ozvat. U nás je jejich výkup vždy výhodný! Máte sice palety, ale nejste schopni je k nám dopravit?


Uskutečníme jejich výkup přímo u Vás, ve Vaší firmě, podniku, provozovně, závodě atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky